- 11 Ağustos 2011
- 1.169
- 3
- 356
evet Kaan hocanın hastasıyız, çok şükür iyi gidiyoruz ama eşim bugünlerde çok kilo aldı(( inşallah değerleri etkilemez
yaptıklarımızla ilgili daha önce yazdığım şeyler var http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...r-0-spermle-yapabiliriz-522.html#post21008853 burdan görebilirsin, sizin yaptığınız farklı şey varsa paylaşırmısın
biz yeniyiz daha hic baslamadik ilaclara suan kendi eveimde oladigimdan kaan hocanin verdigi diyete ve ilaclarada baslamadik 1 hafta sonra falan baslayacagiz biz klomen endol proxeed ve m sure kullanacagiz bitkisel olarakta keciboynuzu tozu ve isirgan cayi zaten senin yazdiklarinda var bunlar
ilaç şuan gümrükten geçemiyormuş ama bir arkadaşın dediği gibi firma tr de satış için yazışmalar halindeymiş 1 aya kadar çıkacak. arkadaşla bugün görüştüm biz ilacı tek tek almamıştık 3 er kutu almıştık en az. fiyatıda 250 ila 300 arası satış yapacaklarmış. firma satışa başladığında beni arayacak o iletişim halinde onlarla sizlere haber veririm. şuan daha 1 kutu var bende fazladan başka bir arkadaşta fazladan varmış 1 kutuda o gönderiyor 2 aylık var bende inşallah en kısa zamanda satışa çıkar. çıkıncada 5 tane almayı düşünüyoruz bu defa.toplamda 9 kutu olacak gümrükte gene sorun çıkarsa yarı yolda kalmayalım. bizde firmanın satacağı fiyata almıştık.
inşallah şifa olur,tahlil yaptırdıkça sonuçları yazarsan sevinirim,inşallah sonuçlar hep iyi çıkar
merhaba kızlar
M-SURE denilen ilacı 2 yakınım kullandı.biri 9 ay, biri 12 ay kullandı,2 sene önce.türkiyede satışı yoktu.ve sağlık bakanlığının izin vermediği bir ilaçtı.250 dolara (adını hatırlamıyorum ama bir arkadaş fuara gelecek diye yazdığı ismin aynı kişi)posta yoluyla yolluyordu.3 ayda bir semen analizi yaptılar ve hiçbir fayda görmediler.satıcıya bu durum iletildi. sonra satan adam türkiyede kullanan 1 kişinin adını verdi istanbulda yaşayan 12 senelik evli ve azospermle savaşan bir adam fayda görmüş 6 ay kullandıktan sonra 15 tane sperm bulmuş ama bunlar döllenme için uygun olmadığı için bebek sahibi olamadılar.yakınlarım bu ilacı emre bakırcıoğluna söylediler şu anda bu rahatsızlık için tavsiye edilen bir ilaç yok demiş.yani kızlar size tavsiyem kullanırken dikkatli olun ve 6 aydan fazla kullanmayın zaten etkisini 6 ayda gösteriyor 3 ayda bir test yaptırın olmazsa bırakın devam etmeyin
merhaba kullananlarin degerleri nasildi ben azolu biriyle gorustum sifir spermden 6 ay kullanimdan sonra cikis oldugunu soyledi malesef %100 etki edecek denilemez ama yan etkisi yokmus uzun sure kullanimda
canım kullanan 2 kişininde,bütün kan horman tahlilleri normal.azosperm olmalarının nedeni bilinmiyor.yakınlarım bir fayda görmedi.Allah şifayı nerden verecek bilinmez şimdilik bitki kürleri kullanıyorlar.İnşallah rabbim sizi fazla aratmadan şifanızı yollar.içinizde tereddüt kalmasın kullanın inşallah fayda görürsünüz
arkadaşlar bu gün m-sureyi kullanan başka bir arkadaşımdan mail geldi ve 4.5 ayın sonunda spermler görüldü. bu sık sık konuştuğum diyalog halinde olduğum ve normal yoldan sperm çıkışı olan 2.nci arkadaşım. inşallah bizlerde böyle güzel sonuçlar alırız. arkadaşlar birde facebookta kapalı grup olarak kurduğumuz azosperm ve kök hücre ile ilgili paylaşım yaptığımız gruba üye olmak isteyen arkadaşları gruba üye yapabiliriz. çünkü anında paylaşımda bulunuyoruz.
biz aldik artik canim insallah ise yarar kullanacagiz bunu esim gormesinmalesef bu tur ilaclar her zaman tam sonuc vermiyor insallah tanidiklarinizinda kullandiklari sonuc verir sagol bizimle paylastigin icin
arkadaşlar bu gün m-sureyi kullanan başka bir arkadaşımdan mail geldi ve 4.5 ayın sonunda spermler görüldü. bu sık sık konuştuğum diyalog halinde olduğum ve normal yoldan sperm çıkışı olan 2.nci arkadaşım. inşallah bizlerde böyle güzel sonuçlar alırız. arkadaşlar birde facebookta kapalı grup olarak kurduğumuz azosperm ve kök hücre ile ilgili paylaşım yaptığımız gruba üye olmak isteyen arkadaşları gruba üye yapabiliriz. çünkü anında paylaşımda bulunuyoruz.
hayatım şifa Allahtan bol bol dua edin ,inşallah faydası olur,sonuçta yanında başka kürler + ilaçlarda kullanacaksınız inşallah hepsi birleşince sperm çıkışı olur
merhaba arkadaşlar,
M-SURE bildiğim kadarıyla yeni kullanılmaya başlanan bir ilaç ve doktorumuz eşime bu ilacı tavsiye etti,hindistan kaynaklı bir ilaç olduğu için ne kadar güvenilir bilemiyoruz ayrıca çokta pahalı ,sadece internette satılıyor kk da sanırım m sure başlıklı bir topic yoktu bu yüzden ben açayım ve kullananlar varsa birbirimize yardımcı olalım dedim,
bu ilacı alan ve kullanan varsa lütfen sonuçlarını paylaşırmı,birde lütfen nerden aldığınızı ve kaçliraya aldığınızı yazarmısınız,
bizim bulduğumuz 420 tl M-SURE tabi daha uygun bulursak tercihimizdir ama daha uygun olursada sahtesimidir değilmidir nasıl ayırıcaz hiç bilemiyorum,yurt dışından bu ilacı alan varmı ? yurt dışında fiyatlar nasıll ?
hadi bakalım kızlar yardımlarınızı bekliyorum
Bu ilaca ihtiyaç duyan herkesin benim araştırma sonucu bulduğum bu bilgi işine yarasın, ucuz şekilde kutu kutu edinsinler. 400TL'te bir ialç satanlarda kar edemesin inşallah. Benim durumum vardı alabiliyordum ya alamayanlar ne yapıyor Allah yardımcıları olsun. Arkadaşlar bu siteden daha yeni 3 kutu aldım, K. Hoca da ilaçlar aynı biliyorum diye teyit etti. Y virilin aslında dünyada bilinen ismi.Buna ilişkin bilimsel makaleler bile var, ben bu yayınların birkaçını okudum.Bu ilaç özellikle sperm sayısını, hareketliliği arttırmak, birde erkek çocuk yapmak isteyenler için kullanılıyormuş.Benim sağlıklı bir evladım olsun hiç farketmez kız erkek, ama ilaca ilişkin bilgi vermek için yazdım size. Biz sperm sayısı çoğaltsın diye aldık.Bu ilacı alırken oldukça mesajlaştım hintli satış temsilcisiyle.Sperm sayısı için bolca inek sütü ürünleri tüketsin eşiniz dedi. Bu ilacı da eşlerinize mümkünse 1-2 bardak inek sütüyle birlikte verin dedi.Herkese Allah yardımcı olsun.
Bu ilaca ihtiyaç duyan herkesin benim araştırma sonucu bulduğum bu bilgi işine yarasın, ucuz şekilde kutu kutu edinsinler. 400TL'te bir ialç satanlarda kar edemesin inşallah. Benim durumum vardı alabiliyordum ya alamayanlar ne yapıyor Allah yardımcıları olsun. Arkadaşlar bu siteden daha yeni 3 kutu aldım, K. Hoca da ilaçlar aynı biliyorum diye teyit etti. Y virilin aslında dünyada bilinen ismi.Buna ilişkin bilimsel makaleler bile var, ben bu yayınların birkaçını okudum.Bu ilaç özellikle sperm sayısını, hareketliliği arttırmak, birde erkek çocuk yapmak isteyenler için kullanılıyormuş.Benim sağlıklı bir evladım olsun hiç farketmez kız erkek, ama ilaca ilişkin bilgi vermek için yazdım size. Biz sperm sayısı çoğaltsın diye aldık.Bu ilacı alırken oldukça mesajlaştım hintli satış temsilcisiyle.Sperm sayısı için bolca inek sütü ürünleri tüketsin eşiniz dedi. Bu ilacı da eşlerinize mümkünse 1-2 bardak inek sütüyle birlikte verin dedi.Herkese Allah yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?