arkadaşım.telini.alabilirmiyim
bitkisel terapi sitesi.
0212 234 26 60 tlfon. ama biz ararken 400 tl yazıyodu internet sitesinde. şimdi baktım 420 tl yazıyo. artmış olabilir fiyatı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım.telini.alabilirmiyim
bitkisel terapi sitesi.
0212 234 26 60 tlfon. Ama biz ararken 400 tl yazıyodu internet sitesinde. şimdi baktım 420 tl yazıyo. Artmış olabilir fiyatı.
baharcım yazdığın tarihte 25 eylül ile 5 ekim 2010 yazıyor yani geçen yıl olmuş bu fuar sanırım.
arkadaşlar ben bu M-sure denen ilaçtan tam olarak emin olamıyorum(( hadi parasından geçtim alıştık zaten para vermeye de ya eşime zararı olursa diye korkuyorum
bizde başta emin değildik.arkadaşlar ben bu M-sure denen ilaçtan tam olarak emin olamıyorum(( hadi parasından geçtim alıştık zaten para vermeye de ya eşime zararı olursa diye korkuyorum
funda biz kaan aydosun hastasiyiz etkili olmasaydi onermezdi heralde ben bir site buldum ingilizce yvirilin .com m sure y virilinin gelistirilmis haliymis burda 3 kutu 300 dolar hindistandan geliyomus bende arastiriyorum bu site guvenlimi diye yakinda siparis vercez heralde umarim iyi gelir
aaaaa haklısın hiç dikkat etmedim.baharcım yazdığın tarihte 25 eylül ile 5 ekim 2010 yazıyor yani geçen yıl olmuş bu fuar sanırım.
funda biz kaan aydosun hastasiyiz etkili olmasaydi onermezdi heralde ben bir site buldum ingilizce yvirilin .com m sure y virilinin gelistirilmis haliymis burda 3 kutu 300 dolar hindistandan geliyomus bende arastiriyorum bu site guvenlimi diye yakinda siparis vercez heralde umarim iyi gelir
ben 40 gün önce hindistandan dediğiniz siteden sipariş ettim. ama kesinlikle gümrük vermedi. 3 ay önce bakanlıktan çıktı. dünyaca bütün gıda takviyelerin türkiyeye girişi yasaklandı. türkiyedeki bütün gümrüklere resmi yazı iletilmiş. benim ürünüm 15 gün gümrükte kaldı vermediler. ve geri gitti. bence denemeyin.
aaaaa haklısın hiç dikkat etmedim.
arkadaşım siteyi link olarak yazar mısın. biz de hala sipariş vermedik bu ilaçtan. güvenilir bi site bulmak lazım. aslında kaan hocaya sorsak en iyisi. nerden sipariş verelim diye.
bizde başta emin değildik.
hatta ilaç geldikten sonra biraz kullandırmadım eşime..
ya bişey olursa diye..
ama 1,5 aydır kullanıyo artık..
Rabbim şifa versin..
hepimize...
hadi bakalım inşallah fiyatlar burdada düşer.
dediğin siteyi eşime söyleyim o da baksın bakalım..
slm kızlar benim eşimde bir buçuk aydıe kullanıyor ama ben başka yerden siparişle getirttim fiyatı daha uygundu
slm kızlar benim eşimde bir buçuk aydıe kullanıyor ama ben başka yerden siparişle getirttim fiyatı daha uygundu
bizde başta emin değildik.
hatta ilaç geldikten sonra biraz kullandırmadım eşime..
ya bişey olursa diye..
ama 1,5 aydır kullanıyo artık..
Rabbim şifa versin..
hepimize...
hadi bakalım inşallah fiyatlar burdada düşer.
dediğin siteyi eşime söyleyim o da baksın bakalım..