yaklasık 2 hafta once kadar mac'e fondöten ıcın gıttım.yardımcı olan mua yuzume studıo fıx fondotenı surdu hosuma gıttı dogal durdu.ancak kasaya geldıgımızde studıo fıxın pompasını almamız gerektıgını soyledı,yanımdada bir arkadaşım vardı o da pro longwear fondotenı alıyordu.yardımcı olan mua arkadas studıo fıx ile pro longwearın arasında bır fark olmadıgını sadece studıo fıxın daha kapatıcı oldugunu onu alabılecegımı soyledı. bende oyleyse pro longwearı alayım ancak aralarında fark varsa soyleyın ben pompasınıda alıyım yeterkı fondötenden memnun kalayım dedım ve mua ya guverenek pro longwearı aldım . ancak hüsran!!! cıldım ne kurudur nede yağlı gayet sorunsuz ve normal bır cıldım var. cıldımı kurutttu fondoten surdugun bellı oluyor fırcayla kullandıgım halde fırca darbelerı yuzumde fondoten degıl badana yapılmıs gıbı suratım. sımdı kızlar sıze soruyorum cıldım dedıgım gıbı ne kuru nede yağlı normal.hafıf kuruya kaçıyor gıbı ama öyle cooook kuru da degıl. bana hangı fondotenı onerırsınız? lancome,shiseido,clinique..cıldımı bozmasın mahfolmasın guvenılır olsun dıye bu markalardan onerıler ıstıyorum ama hepsınede acıgım...