- 5 Aralık 2010
- 11
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm öncelikle çok tesekkür ederim gerçekten.. sormak istediğim cilt tipin nasıl yağlı kuru normal? macin prolongwear fondotenini daha çok yağlı ciltlere öneriolar die duymuştum sen memnun musun.. bi de alix avienin pudrada hangi numarasını kullanıosun ??
canım cook guzel bır paylasım olmuss bende bır rıcada bulunabılır mıyımmmm maybelline mavi olan maskaranın fotografını da ekleyebilir misinnnn :18:
canım bırde bısey sorucagım avonun lıkıt uygulama saglaayan goz kalemını kullandınmı? kullanan varmı kızlar?avonun açılıp kapanabilen göz kalemlerini ben de şiddetle tavsiye ediyorum. özellikle kahverengi olanı. ufaktan kaç rötuşlarında da iyi gidiyor.
Devamini Bekliyorum sahsen ... ayrica oriflame hakkinda ne dusnuyosun
devamı gelıcek canım cilt bakım urunlerımı tanıtacagım peelinglerımı fılan bu aralar.. oriflame pek kullanmadım ama avon,orıflame gıbı markalardan fondoten,allık vs almayın bence cılde surulen urunler yanı.. ruj,kalem falan bı nebze alınabılır..guzel olayım derken cıldımızı,saglıgımızıda unutmayalım bu benım ıcın cok onemlı acıkcası..
devamı gelıcek canım cilt bakım urunlerımı tanıtacagım peelinglerımı fılan bu aralar.. oriflame pek kullanmadım ama avon,orıflame gıbı markalardan fondoten,allık vs almayın bence cılde surulen urunler yanı.. ruj,kalem falan bı nebze alınabılır..guzel olayım derken cıldımızı,saglıgımızıda unutmayalım bu benım ıcın cok onemlı acıkcası..
evet canım bende bıtıyorum cok tesekkurlerrray mac fix studio pudraya bitiyorum yaaa süperler güle güle kullannn
avonun saglık bakanlıgından onayı yok zaten...orıflame'ın var mı bılmıyorum..bende ogrencıyım paramı bırıktırıp clinique falan almaya ozen gosterıyorum pudra,fondoten konusunda yoksa benımde rujum flormar falandır. ben avona orıflame'a pek guvenemıyorum acıkcası..zaten onlarda paraben ıcerıyorlar parabende kansere yol acıyor..ama ornegın mac studıo fıx pudrada paraben yok..avon ya da oriflame ın cilt ürünleri diğer markalardan neden daha kötü acaba,merak ettim,öğrenelim de almayalım bi daha..