Merhaba kızlar, günlük fondöten pek kullanmam , ama özel günler için kaliteli bir ürün almak istedim epey araştırdıktan sonra, M.A.C. mağzasında buldum kendimi, tabi niyetim sadece fondöten almaktı ama tabi 500 liralık faturayla çıktım :) yok pudrası yok allığı, aman da fırçası olmazsa olmaz gibi.. neyse ordaki ışıklardan sanırım tenime uygun diye aldığım ürünü gün ışığına çıkınca biraz koyu kaldığını gördüm. Neyse 2 gün geçti bu gün direk mağzaya gitmekti niyetim ambalaj fln açık değil sonuçta bir numara açığı ile değişim yaparım diye. Şeytan dürttü bi tlfnla onay alayım sonra gideyim dedim, değişimimiz yok demezmi görüştüğüm arkadaş
O kadar izzah ettim, açık deği ki zaten bunu sizde görürsünüz. Biz size uygulama yapıyoruz burada onay alıyoruz sonra satış yapıyoruz
yarın müdürü gelecekmiş ama sonucun değişeceğini sanmıyorum
şikayetim var da ki sitede inceleme yaptım, meğer böyle bir sorun varmış bu mağazada
Çok üzüldüm bu tavır karşısında , kırk yılın başında dedim adam gibi alışveriş yapayım kozmetiğe para kıyayım şu yaşadığım duruma bakın. Bir daha mağzadan çöp almam keşke Kryolan dan alsaydım diye bin pişmanım şimdi. Numarayı yazıyorum ihtiyacı olan
Eki Görüntüle 405587 Eki Görüntüle 405588 varsa %10 indirimli olarak veririm.
NUMARASI : NW25
Bİ DE POMPA PARASI ALIYORLAR, ANAM BEN BU TONGAYA NASIL DÜŞTÜM YA
FATURA TUTARI 68,00 TL POMPASIZ FİYATI,