- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
Macin farlarını hiç beğenmedim ben. Çok berbat değil ama çok iyi de değil. Hatta iyi de değil.
Fondöteni, pudrası falan da kapatıcı değilmiş mesela. Neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum.
Gecen gun ugradim. Studio fix pudrasini yuzumde denettirdim. Cok hosuma gitti kalitesi, dokusu. Elimdeki pudra bitince almayi dusunuyorum. Elimdeki pudra Shiseido bu arada; guzel ama yuzde toz toz duruyor. MAC daha kaliteli geldi bana.
Bir de MAC fircalarina merak sardim. 4'lu set aldim, kampanyalari varmis. 1-2 firca daha almayi dusunuyorum ordan.
Mac fircalari gereksiz pahali ben niyese indirimde olmadikca almayi dusunmuyorum. Bir fircasi 42$ dollar. Ama eminimki bi yerde indirimli gorursem alirim.Bende mineralize skin finish pudrasini almistim toz toz durdu ve hic sevmedim oyle duruyo ne yapacagimida bilmiyorum.oRADAKI satis elemanin kurbani oldum acikcasi isiklandirma vs derken cunku urun yelpazesi cok isi uzmanina birakalim saygi gosterelim satis elemanini dinleyelim dedik o da bir sonuc vermedi. Farlari orta kalite fena degil ama cokda ahim sahim amaninda budur mukemmel denilcek gibide degil. Belki ben cok fazla markayi denedigim aldigim veya kiyasladigim icindir, hani cok fazla marka gormemis veya her markayi bilmeyenler icin MAC cok kaliteli geliyo oalbilir. Ben Shisedonun pudra-fondoten-ruj alik nerdeyse tum urunlerinin kaliteli oldugunu dusunucem, bilemiyorum Shisedonun uclu farina elimi surdugumden beri hala bendeki envai cesit farlar hakkindaki tum dusuncem OLUMSUZ. Insallah MAC gibi olmaz Shisedo da magazada elime yuzume surdum ama bir kac gun deneyip kullanip evde bakmadan falsosu meydana cikmiyor makyaj malzemelerinin maalesef. Neyse isin iyi yani aklinda bulunsun urunler fisiyle geri iade oluyor. Ben maybelline tenime uymayan pudrayi degistirmistim. Birde her urun her cilltte ayni durmuyor. Belkide Mac Mineralize pudra bana uygun degildi belki baskasina mukemmel gidebilir. Bask pudralarina bir sans vermek gerek aslinda.
MAC mineral pudrasini ben de denedim, begenmedim. Hem kapaticiligi az, hem de tozlu duruyor yuzde. Ama studuo fix guzel durdu yuzumde. MAC fircalari cok pahali, dogru. Cildim sivilceye cok musait ve hassas oldugu icin kaliteli cilt urunleri ariyorum. Disarda cogunlukla pudrali gezdigim icin, bari fircasi da iyi birsey olsun dedim. Bircok arastirma sonrasi MAC'a karar verdim. Ama daha ucuz ve yine kaliteli bir firca bulursam da neden olmasin? :)
Shiseido'ya gelince... Ben goz makyaji bilmiyorum, cok beceriksizim zaten goz makyajinda, farlar hakkinda hicbir bilgim yok; hic denemedim. Kalitesi nerden anlasilir onu bile bilmem.Bir tek pudrasini kullandim. Ciltte sorun yaratmayan, dokusu guzel, kaliteli pudra Shiseido. Ama dedigim gibi, benim cildime gore daha iyisini gorunce, degistirmek istiyorum. Guzel firca onerileriniz varsa dinlerim. :)
Bu alligi cok begendim, ve yuzumde denedim. Cok kirmizi ve pigmentliymis meret, fazla surmusum, suratima tokat yemis gibi oldumAma gozum kaldi, rengine bayildim. Bir dahaki sefere almak istiyorum.
Eki Görüntüle 318107
Gecen gun ugradim. Studio fix pudrasini yuzumde denettirdim. Cok hosuma gitti kalitesi, dokusu. Elimdeki pudra bitince almayi dusunuyorum. Elimdeki pudra Shiseido bu arada; guzel ama yuzde toz toz duruyor. MAC daha kaliteli geldi bana.
Bir de MAC fircalarina merak sardim. 4'lu set aldim, kampanyalari varmis. 1-2 firca daha almayi dusunuyorum ordan.
kaç liraya aldın canım,ben geçen gün fondoten aldım mac'tan,birde far fırçasıyla fondoten fırçası alayım dedim ama fondoten fırçası 86 yada 96 tl,far fırçasıda 50 kusurdu,cidden merak ettim fiyatını canım yazarsan sevinirim.
arkadaşlar mac rujların fiyatı ne kadar bileniniz var mı?akrabam yurtdışına gidecek ona aldırmayı düşünüyorum eğer free shop larda ucuzsa
Hanımlar, online alışveriş vipdukkanda mac ın da dahil olduğu kozmetik ürünleri var. %85 e varan indirim. Ürünler tükendi yazıyor birkaç saat sonra yeni ürün ekliyorlar. Yarın son gün galiba.
macin fondotenlerını begenmıyorum pro longwear fondoten var bende ama berbat dısarda surmedım bıle hıc! studio fix pudrası mukemmel ama..bıldıgımız compact seklınde pudra ama bu kadarmı kapatıcı olur? mukemmel bı bulus bence.. technakohl graphblack goz kalemını kullanıyorum bıde gozün ıcınde kullanmak ıcın almıstım hıc akmıyor dıyemem ama anca 3-4 saat sonra hafıf bı sılınıklesme oluyor gozun ıcınde o kadar..yınede abartılacak bır marka degıl bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?