Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mac almayı düşünüyorumm.çokk iyi kapttıgını duydum..fiyatlar nasıl acaba ve nerde bulabilirim acaba?sevil parfümerilerde warmıdır?yardımcı olursanız sewinirim arkadaşlar ..şmdiden teşekkürler.
mrb eğer cildin bebek gibi porselen gibi olsun istiyorsan ve mükemmel bir kapatıcılık istiyorsan laura mercier al. zaten google dan da bi bak laura mercier fondöten ve kapatıcı konusunda dünyada bir numara. ünlüler kullanıyor. oil free olanları çok güzel. istersen strawberry den al. 60 ytl civarında ama mac a bin basar. mac tabiki çok ii bi marka ama her markanın uzamnlaştığı bir ürün var. bence laura mercier tartışılmaz. pişman olmazsın:1hug:a.s.
aslında problemli bi cildim yok,,porselen de istemiyorum sadece dogal bi fon oluştrsun ,,kaliteli olsun istiyorum..werdigin markalı ürünü araştrdım gerçekten iyi bi marka peki izmirde nerede bulabilirim netten sipariş wermek istemiyorumda canım yaa:bbo:
[laura mercier nerelerde bulabiliriz peki/B]
.almagester çok teşekkürler canım..laura mercier ve M.A.C izmirde yok sadece istanbul ankara da warmış.fisfisfis:icecream:.zaten body shop u düşünüyodum bitkisel bi ürün ve dogal da. fiyatlarda uygun..:icecream:ama dedigin markayı gerçekten çok merak ettim..ilgin için teşekkürler canımm