Lys

bulca

Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana
Pro Üye
28 Ocak 2009
34.003
56.060
1.123
Arkadaşlar,ben ygs sınavına girdim aöf den tercih yapacagım o yüzden lys başvuru yapmıyacagım için tercih zamanı bir sorun oluşmaz değil mi ? Lys başvuru yapmıyacagım için sadece tercih zamanını beklemem gerek heralde ben öyle biliyorum ama yinede bir size sorayım dedim.

ygsden tercih yapacaksan başvurmana gerek yok.
kızlar başvuruda sınav merkezi tercihi 1 tane değil mi yanlış yapmadım
benim girdiğim sene 2 yer seçiliyordu da şaşırdım bir sorayım dedim

ygsden tercih yapacaksan başvurmana gerek yok.
kızlar başvuruda sınav merkezi tercihi 1 tane değil mi yanlış yapmadım
benim girdiğim sene 2 yer seçiliyordu da şaşırdım bir sorayım dedim

​Teşekkürler arkadaşım.Sınav merkezleri 2 tane seçiliyor canım.Sen 1 tanemi seçtin.

kızlar bnm sınavsız gecıs hakkım var ama YGS dende sansımı denemek ıstıyorum ygs ye gırersem yıne hakkımı kullanabılırmıyım acaba bılen varmı

kızlar bnm sınavsız gecıs hakkım var ama YGS dende sansımı denemek ıstıyorum ygs ye gırersem yıne hakkımı kullanabılırmıyım acaba bılen varmı

​Evet kullanıyorsunuz.

oturum olarak mı? ben şehir seçeneğini diyorum mesela 2011de adana ve osmaniye yazdırmışlardı ama bu sene sadece adana seçebiliyorum

Ygs başvuru yaparken 2 yer vardı sınav merkezi olarak 1.Mersin 2.Tarsus yaptık okulda başvuru yaparken.Tarsus da Mersinin ilçesi oluyor.

Ygs başvuru yaparken 2 yer vardı sınav merkezi olarak 1.Mersin 2.Tarsus yaptık okulda başvuru yaparken.Tarsus da Mersinin ilçesi oluyor.

biliyorum canım tarsusu yakınız
ygsde evet de lysde 1 taneymiş birkaç kişiye daha sordum onlar da öyle dedi sorun yokmuş yani

biliyorum canım tarsusu yakınız
ygsde evet de lysde 1 taneymiş birkaç kişiye daha sordum onlar da öyle dedi sorun yokmuş yani
Tamam canım.Kardeşim de girdi sınava oda ygs den tercih yapacak o yüzden lys başvuru oda yapmıyacak demekki lys de 1 yer seçiliyormuş.Hangi alandan gireceksin peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…