lys ye girmek istemezsem...

olalaya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2015
1.526
1.310
selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum
ygs den lys ye girecek puanı aldım anadolu aöf ilahiyat ikinci üniv. olarak da ata aöf sosyal hizmet istiyorum bunlar için lys ye girmeye gerek yok ama ben yine de girsem mi bu birinci sorum

ikincisi girmek istemezsem ne yapmam lazım bu süreçten sonra

selam arkadaşlar hemen konuya giriyorum
ygs den lys ye girecek puanı aldım anadolu aöf ilahiyat ikinci üniv. olarak da ata aöf sosyal hizmet istiyorum bunlar için lys ye girmeye gerek yok ama ben yine de girsem mi bu birinci sorum

ikincisi girmek istemezsem ne yapmam lazım bu süreçten sonra
İstediğiniz bölümü kazanmışsanız girmeyin bence (lys puanını kullanmayacaksanız) ilk defa Ünv.okuyacakların önü açılsın 1 kişi bir kişidir
Aöf internetten başvuru yapılıyor diye biliyorum

İstediğiniz bölümü kazanmışsanız girmeyin bence (lys puanını kullanmayacaksanız) ilk defa Ünv.okuyacakların önü açılsın 1 kişi bir kişidir

bende girmeyi düşünmüyorum aslında
peki bundan sonra ne yapmam gerekiyo illa lys nin bitmesini mi beklemeliyim

Başvurular AÖF için yapılıyor biliyorum internet sayfasından detaylı bilemiyorum maalesef ama bir bakın yinede geç kalmadınız mı acaba

bende girmeyi düşünmüyorum aslında
peki bundan sonra ne yapmam gerekiyo illa lys nin bitmesini mi beklemeliyim

Aöf başvuruları başlamadı ki,temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz ösym den eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.Eğer 4 yıllık istiyorsanız aöf de olsa lys şartı geldi.2 yıllıklar ygs ile alıyor.

Aöf başvuruları başlamadı ki,temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz ösym den eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız.Eğer 4 yıllık istiyorsanız aöf de olsa lys şartı geldi.2 yıllıklar ygs ile alıyor.

ayy bulca içime su serptin dedim aöf için başka bi yol mu yapılması gerekiyodu benim şimdi temmuzu beklemem lazım dimi normal bi şekilde internet üzerinden tercih yapabilicem iki yıllık istiyorum zaten

ayy bulca içime su serptin dedim aöf için başka bi yol mu yapılması gerekiyodu benim şimdi temmuzu beklemem lazım dimi normal bi şekilde internet üzerinden tercih yapabilicem iki yıllık istiyorum zaten
Evet temmuz gibi olur yinede ösym den takip edersin,internetten tercih verebilirsiniz ösym den şifren var zaten okula gitmeye gerek yok.

X