• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lys açıklandı...

Sanırımm kimsenin diyecek birşeyi yok bu konuda =((

eğer okumus olmak için okucaksan sana ist da bi kaç bölüm önerebilirim iş olanakları sana kalmıs belkı mezun olunca diplomadan bulamazsın iş. benim ognericeklerim sadece unı hayatını gorebılırsın bı nefes alabılırsın içersinde o kadar daha ilerisi sende biter diyecegim bölümlerde 2 yıllık

ılgıne tesekkurler onerecegın bolumlerıde beklıyorum fakat bır sorum olacak ben osym nın tercıh robotu sayfasından baktığım kadarıyla tabanı 325olan bır bölumu sıralamamla tercıh edebiliyorum fakat puanım 260 sanırım bır yanlıslık war osymın tercıh robotunda

ılgıne tesekkurler onerecegın bolumlerıde beklıyorum fakat bır sorum olacak ben osym nın tercıh robotu sayfasından baktığım kadarıyla tabanı 325olan bır bölumu sıralamamla tercıh edebiliyorum fakat puanım 260 sanırım bır yanlıslık war osymın tercıh robotunda

Tartışılan konu bu.Aynı durum çoğu yerde var.Bu sene ile geçen senenin puan ortalamaları arasında pek fark yok ama sıralamalar çok farklı.Çoğu kişinin alan dışı puanı az hesaplanmış.Ösym'nin yeni sistemiymiş.Rehberlik uzmanları bir hata oldugunu Ösym ise hata olmadıgını savunuyor.Öncelik sıralamaymış.Yaz yine ama tercih aralıgını geniş tut.Hiçbir şeye güven olmuyor.Burası Türkiye.

Son düzenleme:

ist unıverstesınde. emlak yonetımı teknik bilimlerde sulama teknolojısı, deri teknolojısı,süs bitkileri gibi bölümler gelebilir sana canm gecen sene bı arkadas barajı asamadıgı halde deri teknolojısını kazandı dıgerıde ysg 6 200 puandı sıralamasıda bir milyon kusurdu 2.ogrenim emlak ynetimine yerlesti

ist unıverstesınde. emlak yonetımı teknik bilimlerde sulama teknolojısı, deri teknolojısı,süs bitkileri gibi bölümler gelebilir sana canm gecen sene bı arkadas barajı asamadıgı halde deri teknolojısını kazandı dıgerıde ysg 6 200 puandı sıralamasıda bir milyon kusurdu 2.ogrenim emlak ynetimine yerlesti

Tesekkür ederim canım ilgine söylediğin bölümleri araştırıcam tekrar sağol

Back