Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa kızlar kılavuz yeniden düzenlenecek diyorsunuz ama pazartesi başlıyormuş tercihler.
bir de sıralamalar ne kadar oynar tahmininizce ?
hangi puanlamaya göre giriyoruz bnm ygs 1 im 7binlerdeyim birşeyler tutarmı acaba bnm 2.senem
canım naptınnnnn
kızlar benm kardeşim girdi ve benim kafam karışık sıralamada 200000 binlerde galiba buymuş önemli olan puanııını hiç sormayın bana göre kötü
tercih klavuzu ne zaman yayınlanıcak yada yayınlandımı bile varmı
bitanemmm ne iyi ne de kötü :)
istediğim bölüme küçük şehirlerde yetiyor sıralamam..
canım 200000 binlerdeyse sıralaması gene gelir bir yerler.
tercih kılavuzu yayınlandı canım 16 temmuzda ama tekrar düzenlenecekmiş galiba
kılavuz henuz duzenlenmıshalıyle yayınlanmadı bu aksam yayınlanabılır denılıyor
ama bence degısen sadece puanalr olur
sıralamalar yıne aynıdır kı onemlı olan sıralamadır
ona gore tercıh yapılcak cunku
kardeşiminde öyle ama %50 burslu gireblyormu diye baktık ki giriyor sıralamaylada puanlada ben çok istiyorum uluslararsı finans yada ekonomtri okumasını ama işte bakalım devletttede küçük şehirlere gönderirsek daha olgunlaşcak erkek çocuğu farklı oluyor kuzum kafamız karışıkkk
canım çok ama çok hayırlısı olsun sakın tekrar deneme kazanmışken git kuzum çok sevindim adına
link varise atarmısın bulamıyorum özel msjdan yada burdan yollarmısın canım
canım cevabın için çok saol şu anda iş yerindeyim ama bir sorum olacak
hangi tabloya bakcaz YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI bumu yoksa SINAV PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI ikiside farklı hiç anlamadım ben canım soldaki ygs sağdaki lys mi oluyor kızlar hiç bilmiyorum
kardeşiminde öyle ama %50 burslu gireblyormu diye baktık ki giriyor sıralamaylada puanlada ben çok istiyorum uluslararsı finans yada ekonomtri okumasını ama işte bakalım devletttede küçük şehirlere gönderirsek daha olgunlaşcak erkek çocuğu farklı oluyor kuzum kafamız karışıkkk
canım çok ama çok hayırlısı olsun sakın tekrar deneme kazanmışken git kuzum çok sevindim adına
link varise atarmısın bulamıyorum özel msjdan yada burdan yollarmısın canım
canım bu arada çok saol
ama bölümümden memnun kalmazsam diye korkuyorum canım.
iktisat sence nasıl ki?
yani büyük ihtimalle o olacak gibi görünüyor
iktisat güzel ama canım işletme ve iktisat herkes yazıyor ama benim kardeşimde çok istiyor okumak ama finans ekonometri muhasebe ve finanas uluslarası ticaret gibi bölümleri okusun çok isterim canım hatta daha çok isterim
ama herşey için hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur tebrikler canım inşallah yerleştirilirde burayada yazarım
kızlar bilgielndrmeler için çok saolun