• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lys açıklandı...

yaa kızlar kılavuz yeniden düzenlenecek diyorsunuz ama pazartesi başlıyormuş tercihler.
bir de sıralamalar ne kadar oynar tahmininizce ?:14:

canım naptınnnnn

kızlar benm kardeşim girdi ve benim kafam karışık sıralamada 200000 binlerde galiba buymuş önemli olan puanııını hiç sormayın bana göre kötü

tercih klavuzu ne zaman yayınlanıcak yada yayınlandımı bile varmı

canım naptınnnnn

kızlar benm kardeşim girdi ve benim kafam karışık sıralamada 200000 binlerde galiba buymuş önemli olan puanııını hiç sormayın bana göre kötü

tercih klavuzu ne zaman yayınlanıcak yada yayınlandımı bile varmı

bitanemmm ne iyi ne de kötü :)
istediğim bölüme küçük şehirlerde yetiyor sıralamam..
canım 200000 binlerdeyse sıralaması gene gelir bir yerler.
tercih kılavuzu yayınlandı canım 16 temmuzda ama tekrar düzenlenecekmiş galiba

bitanemmm ne iyi ne de kötü :)
istediğim bölüme küçük şehirlerde yetiyor sıralamam..
canım 200000 binlerdeyse sıralaması gene gelir bir yerler.
tercih kılavuzu yayınlandı canım 16 temmuzda ama tekrar düzenlenecekmiş galiba

kardeşiminde öyle ama %50 burslu gireblyormu diye baktık ki giriyor sıralamaylada puanlada ben çok istiyorum uluslararsı finans yada ekonomtri okumasını ama işte bakalım devletttede küçük şehirlere gönderirsek daha olgunlaşcak erkek çocuğu farklı oluyor kuzum kafamız karışıkkk

canım çok ama çok hayırlısı olsun sakın tekrar deneme kazanmışken git kuzum çok sevindim adına

link varise atarmısın bulamıyorum özel msjdan yada burdan yollarmısın canım

kılavuz henuz duzenlenmıshalıyle yayınlanmadı bu aksam yayınlanabılır denılıyor
ama bence degısen sadece puanalr olur
sıralamalar yıne aynıdır kı onemlı olan sıralamadır
ona gore tercıh yapılcak cunku

kılavuz henuz duzenlenmıshalıyle yayınlanmadı bu aksam yayınlanabılır denılıyor
ama bence degısen sadece puanalr olur
sıralamalar yıne aynıdır kı onemlı olan sıralamadır
ona gore tercıh yapılcak cunku

canım cevabın için çok saol şu anda iş yerindeyim ama bir sorum olacak

hangi tabloya bakcaz YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI bumu yoksa SINAV PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI ikiside farklı hiç anlamadım ben canım soldaki ygs sağdaki lys mi oluyor kızlar hiç bilmiyorum

kardeşiminde öyle ama %50 burslu gireblyormu diye baktık ki giriyor sıralamaylada puanlada ben çok istiyorum uluslararsı finans yada ekonomtri okumasını ama işte bakalım devletttede küçük şehirlere gönderirsek daha olgunlaşcak erkek çocuğu farklı oluyor kuzum kafamız karışıkkk

canım çok ama çok hayırlısı olsun sakın tekrar deneme kazanmışken git kuzum çok sevindim adına

canım gitsin devlet üniversitesine :)
benim de küçük yerler oluyor zaten.
Ankara'yı çok istiyordum ama olmuyor malesef :50:
linki atıyorum canım :34:

ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

canım cevabın için çok saol şu anda iş yerindeyim ama bir sorum olacak

hangi tabloya bakcaz YERLEŞTİRME PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI bumu yoksa SINAV PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI ikiside farklı hiç anlamadım ben canım soldaki ygs sağdaki lys mi oluyor kızlar hiç bilmiyorum

canım 2011 ÖSYS ek başarı sırası var ya oraya bakın :34:

canım bu arada çok saol :54::54:
ama bölümümden memnun kalmazsam diye korkuyorum canım.
iktisat sence nasıl ki?
yani büyük ihtimalle o olacak gibi görünüyor

canım bu arada çok saol :54::54:
ama bölümümden memnun kalmazsam diye korkuyorum canım.
iktisat sence nasıl ki?
yani büyük ihtimalle o olacak gibi görünüyor

iktisat güzel ama canım işletme ve iktisat herkes yazıyor ama benim kardeşimde çok istiyor okumak ama finans ekonometri muhasebe ve finanas uluslarası ticaret gibi bölümleri okusun çok isterim canım hatta daha çok isterim

ama herşey için hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur tebrikler canım inşallah yerleştirilirde burayada yazarım

kızlar bilgielndrmeler için çok saolun

iktisat güzel ama canım işletme ve iktisat herkes yazıyor ama benim kardeşimde çok istiyor okumak ama finans ekonometri muhasebe ve finanas uluslarası ticaret gibi bölümleri okusun çok isterim canım hatta daha çok isterim

ama herşey için hayırlısı olsun inşallah herşey güzel olur tebrikler canım inşallah yerleştirilirde burayada yazarım

kızlar bilgielndrmeler için çok saolun

İnşallah canım kardeşin için de hayırlısı olsun İnşallah :)
ben de iktisatı çok düşünüyorum canım ama bakalım başka bölümler yatarsa aklıma onları da yapacağım tercih..
Sormak istediğin şeyler olursa sor canım elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :34:

tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte:27:

Back