• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lys açıklandı...

inşallah gelir cnm
hakkında hayırlısı
bu arada sana özel msj yollamıştım bakarmısın cvp gelmedi :(

Son düzenleme:
tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte:27:

valla ne yalan söylim yazdıklarını okuyunca yok artık dedim. sen mi zekisin biz mi geriyiz diye düşündüm bi an :D makine falan tutuyor diyince. mf 4 ün kaç merak ettim :D

Son düzenleme:
ygs sıralaman kaç canım senın hemde masallah okadar bılgıyle bu puan:46:

ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)

valla ne yalan söylim yazdıklarını okuyunca yok artık dedim. sen mi zekisin biz mi geriyiz diye düşündüm bi an :D makine falan tutuyor diyince. mf 4 ün kaç merak ettim :D

110 bin canım:
aynen tm çıkışlı olup müh tutuosa ya küçük bi şehirdir yada torpil :1:

tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)

ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)

110 bin canım:

tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)

hiç çalışmadan bile 110 bin yaptıysan bravo valla :46::46:

Ben çok kötü bir lise hayatı yaşadım yani altyapım sıfırdı nerdeyse gecen sene dersaneye gittim ama kötü bi dersaneydi tercih yapmadım bu yıl yine dersaneye gittim ama sonuc beklediğim gibi gelmedi bölümüm ts ama tmden de tercih yapacaktım puanım ve sıralamam kötü ama 2 yıllık dıs ticaret fılan gelır diye dusunuyorum 1sene daha ertelemek ıstemıyorum 21 yasındayım cunku sanırım hersey ıcın gec kalmısım ya ıkı yıllık yada acıktan tercıh yaaparm dıe dusunuyorum ama umudum yok sıteyı actıgımda yerlesmedı 'yı okumak ıstemıyorum cok kötüyüm cookk=(((

Back