tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte
Aaaaaa ne güzel canımm :)
düşünüyor musun peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tm çıkışlıyım hayatımda en son 9da fizik kimya biyoloji gördüm.Öylesine fen sınavına da gireyim dedim. Şuan makine mühendislikleri bile oluyo kısmet işte
Aaaaaa ne güzel canımm :)
düşünüyor musun peki ?
alla canım düşünmüyorum dersem yalan olur bakıcam artık sevdiceğimle ortak bi yerler
inşallah gelir cnm
hakkında hayırlısı
bu arada sana özel msj yollamıştım bakarmısın cvp gelmedi
posta girişin doluymuş öyle yazdı sanırım o yüzden gitmedi msjım
posta girişin doluymuş öyle yazdı sanırım o yüzden gitmedi msjım
ygs sıralaman kaç canım senın hemde masallah okadar bılgıyle bu puan
valla ne yalan söylim yazdıklarını okuyunca yok artık dedim. sen mi zekisin biz mi geriyiz diye düşündüm bi an makine falan tutuyor diyince. mf 4 ün kaç merak ettim
aynen tm çıkışlı olup müh tutuosa ya küçük bi şehirdir yada torpil
ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)
110 bin canım:
tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)
hiç çalışmadan bile 110 bin yaptıysan bravo valla
canım çalışmayı bırak hayatımda hiç görmedim o dersleri.
9. sınıftada biliyosunuz zaten ygs konuları görülüyo lys ile alakası yok ki onu göreli bile 4-5 yıl oldu yani.
ygsde 100bindeydim canım öyle pek ahım şahım değildi :)
110 bin canım:
tabiki itü boğaziçi tutmuyo ama bi tm çıkışlıya göre hiçte fena olmayan yerler tutuyo yani.Ayrıca torpilim olsa 2. seneye kalmazdım bu yıl 2. senem:)
vay be tebrik ederim cnmm