Lyrica Veya Neurontin Kullanan Varmı Veya Olan ?

SevgimSonsuz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2018
5
0
1
28
Merhaba arkadaşlar ankarada oturuyorum lyrica veya neurontin gidip yazdıramıyorum yalvarırım sizlere elinde bu ilaçtan olan var mı çok ihtiyacım var artık kendimi öldürme noktasına geldim yardımcı olabilcek yok mu yataktan çıkamıyorum elim ayağım titriyor heryerimde ağrı var sigortam olmadıgı için hastaneye gidemiyorum biriniz yardımcı olun bana lütfen :( :(

Kimse size bu ilaci temin etmez , bi sekilde özele gidin , Bazı ilacların yan etkileri sizi ölüme bile götürür bir hemsire olarak önermem. !!!

Kimse size bu ilaci temin etmez , bi sekilde özele gidin , Bazı ilacların yan etkileri sizi ölüme bile götürür bir hemsire olarak önermem. !!!

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim maddi sıkıntılarımdan dolayı hiç bi yere gidemiyorum şuanda Allah rızası için yardım edecek birisi çıkar inşallah teşekkür ederim

Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim maddi sıkıntılarımdan dolayı hiç bi yere gidemiyorum şuanda Allah rızası için yardım edecek birisi çıkar inşallah teşekkür ederim
Birisinden borc alin , aileniz cevrenizden elbette birisi yardimci olucaktir..
Böyle agir ilaclarin dr kontrolunde alinmasi gerekiyor.
Kimse burdan bu sorumlulugu almaz almamali.. cok ciddi hasarlara sebeb olabilir. Gecmis olsun .

Bulunduğunuz ilcede belediyeye bagli saglik hizmetleri vardir.
Beyaz masayi arayin yardimci olurlar.
Gecmis olsun Allah şifa versin insallah ...

Siz bu ilaçları sanırım basit bi agrı kesiciyle karıştırdınız. Kaldı ki onlar bile bilinçsiz alınmamalı ama bu bahsettiğiniz ilaçların teminatını burdan sağlayamazsınız. Maddi olarak zor durumda olmanıza üzüldüm ama bulunduğunuz il/ilçe kaymakamlığına başvuruda bulunarak, devlet hastanesinde kontrolünüz sağlanır, ilaçlarda oradan temin edilir. Reçetesiz bile verilmesi yasak olan ciddi sorunlara yol açan ilaçlar bunlar

Bu ilaçlar uyuşturucu kullananlarin uyuşturucu bulamadığı zaman içtiği ilaçlar...

Rahatsızlığınız ne?
Lyrica yi ben kullandim ve bağımlılık yapıyor diye biraktim sinir ucu iltihabi için...

Ayrica eczaneden ağrı kesici gibi alınacak bir ilac degil asla vermiyorlar ağır yaptırımları var....

Sgk ya gidin yesil kart diye hatırliyorum tam olarak bilgim yok ama devlet maddi durumu olmayan kisilere ucretsiz saglık hizmeti veriyor diye hatırlıyorun

Lyrica annem kullanırdı
Çok ağır bir ilaç
Nöroloji doktoru bile yazamıyor fizik tedavi bölümüne yönlendiriyordu ona yazdırıyorduk
Buradan kimse size ilaç temin edemez.
Reçetesiz de alamazsınız, sigortanız yok ise gelir testi falan yaptırmadınız mı dışarıdan sgk ya aylık bi para ödeniyordu bildiğim kadarıyla ve hastanelerden yararlanabiliyordunuz. O da olmazsa yeşil kart için başvuru yaptınız mı?
Bu ilaçları sürekli kullanıyorsanız kalıcı bir çözüm bulmalısınız, geçmiş olsun...

Canim o ilactan ben kullaniyorum ama veremem. Sayili sekilde aliyoruz bir gun once bile yazdirip alamiyorum. Uyusturucu bagimlarinin da kullandigi hap bunlar. Doktor uygun gorurse ve noroloji bolumu yazar ancak.

Uyuşturcu krizi mi?
Bol bol ılık (aslında soğuk olsa daha iyi olur ama malum kış) duş al, koş çatlayana kadar koş eve gir duşun altına at kendini.
Sigortanın olmasına gerek yok bağımlılık tedavisinde işsizim deyip yeşil kart gibi birşey yatırabiliyorsun tam bilmiyorum ama 192 miydi neydi telefon bilgilendirme hatti netten bir bak yardimci olurlar sana destek hatları var.
Sakın gidip sağdan soldan tonla para verip alma bunlardan 1 tane min 60 tl o da bir boka yaramaz.
Beynin gücünü geri istiyor aslında çünkü sen ona zaten onun salgılayacağı hormonları salgılatmadın ve tembelliğe alıştırdın. Kendine gelmesi biraz vakit alacak ama olacak emin ol. Sadece spor yap durmadan spor yap kolunu kaldıracak halin olmasa bile yap çünkü doğal hormonları harekete geçirecek tek şey bu.

Back
X