LY% YÜKSEKLİĞİ

Bicare58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
82
50
Öncelikle iyi günler. Kan tahlillerimi buraya atıyorum. Artık psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bu değerler çok mu yüksek. Belli zamanlarda baş dönmelerim oluyor bir süre devam ediyor geçiyor. Kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum. Yaşım 50 ama 80 yasinda ki gibi ruhum.

Eklentiler

• Screenshot_20240724-210139_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20240724-210139_e-Nabz.jpg
    62,4 KB · Görüntüleme: 183
Öncelikle iyi günler. Kan tahlillerimi buraya atıyorum. Artık psikolojik olarak hiç iyi değilim. Bu değerler çok mu yüksek. Belli zamanlarda baş dönmelerim oluyor bir süre devam ediyor geçiyor. Kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum. Yaşım 50 ama 80 yasinda ki gibi ruhum.
merhaba çok anormal bir durum yok gibi biraz sınırdan yüksek çıkmışlar

Doktor degilim ama, doktorlar bu tarz degerlere ileri seviyede yüksekligi veya dusuklugu dikkate aliyorlar.

Ornegin referans araligi 30-50 olan bir degerin, 500 cikmasi problem sayilirken 55 cikmasinin hicbir anlami olmuyor.

Korkmaniz gereken bir durum olduğunu dusunmuyorum, gecmis olsun.

Geçmiş olsun kötü kolesterolunuz ust sınırda beslenmenize dikkat edin onun dısında bir problem görülmüyor bu sonuclarda. Şikayetlerinizin sebebi vitamin eksiklikleri vs olabilir :)

Geçmiş olsun kötü kolesterolunuz ust sınırda beslenmenize dikkat edin onun dısında bir problem görülmüyor bu sonuclarda. Şikayetlerinizin sebebi vitamin eksiklikleri vs olabilir :)
Çok tsk ederim. Zayıf olduğum halde üst sınırda çıktı evet. Troidlerim yavaş kolestrolüm ondan da çıkabiliyormuş dahiliye doktorum dedi. Iy yuzdesi biraz korkuttu beni.

Doktor degilim ama, doktorlar bu tarz degerlere ileri seviyede yüksekligi veya dusuklugu dikkate aliyorlar.

Ornegin referans araligi 30-50 olan bir degerin, 500 cikmasi problem sayilirken 55 cikmasinin hicbir anlami olmuyor.

Korkmaniz gereken bir durum olduğunu dusunmuyorum, gecmis olsun.
Çok tsk ederim. Bu iki üç rakamı dahiliye doktoru ve aile hekimim çok yüksek görmuyor ama hemotoloji doktoru bunu korkunc birsey gibi yansitim hemen genetige yolluyor. Üç tane genetik tahlili verdim sorun çıkmıyor ama altına bir not atılıyor şuna da bakılabilir o zaman panik oluyorum

X