- 28 Mart 2020
- 21.318
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.701
- 548
Imkan varsa bir de özele mi goturseniz acabaSöyledim de kadın ağzını büzdü sadece bir enjektör sıktı ısrarcı olayım dedim bu rahatlatır dedi halbuki bsy çıkmadı burundan. Buhar falan verildi eve geldik uyudu çocuk yine burnu tıkanık
Götüreceğiz saat 3 gb randevu aldık çocuk nefes alamıyor 2 gündür yavrumImkan varsa bir de özele mi goturseniz acaba
Buraya da yazın. Hemen iyileşir inşallah.Götüreceğiz saat 3 gb randevu aldık çocuk nefes alamıyor 2 gündür yavrum
Açtılarmı orda şiringayla acaba? Apne felan olmasın burun eti felan ? Bide evladın kaç yaşındaydı senin canım bi burun kulağa götür olmadıGeldik biz. Uyanıkken tıkanıklık yok yine tıkanık zorla nefes alıyor.
Uyanıkken bsy yoktu enjektörle bsy çıkaramadı hemşire zaten yalnız bie defa yaptı buhar yaptılar eve geldiktem sonra kaldığı yerden devam etti ağlaması kaldı yanına. 1.5 yasında canım.Açtılarmı orda şiringayla acaba? Apne felan olmasın burun eti felan ? Bide evladın kaç yaşındaydı senin canım bi burun kulağa götür olmadı
Çok sağolun Allah razı olsunBuraya da yazın. Hemen iyileşir inşallah.
Anladım Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon kötü gerçekten inşallah ilaçlar işe yarar biraz sabır istiyo bu süreç enfeksiyon hemen geçmiyor malesef ..Uyanıkken bsy yoktu enjektörle bsy çıkaramadı hemşire zaten yalnız bie defa yaptı buhar yaptılar eve geldiktem sonra kaldığı yerden devam etti ağlaması kaldı yanına. 1.5 yasında canım.
Yok canım şuana kadar yoktu öyle bsy hasta düştükten sonra oldu. Doktor sinüsler kurumus dedi hemen açılmaz dedi.Bugün götürdük hastaneye bayağı iltihaplanmıs çocuk kulakları boğazı bademciği idrar yolları enfeksiyon biraz fazla dedi. Yatos verelim 2 gün dedi benim kız hayatta durmaz gurbetteyiz diye çocuk yalnız anne babasını görüyor gördüğü yabancılara direkt ağlayaral tepki veriyor hayatta durmaz orda. İğne verelim dedi o da olur dedi 3 gümlük iğne verdi kulak burun için sprey damla verdi. İnsaAllah çabucak toparlar
Çok geçmiş olsun. Ne olursa olsun yatış yapsaydiniz keşke.Çok sağolun Allah razı olsunDoktor sinüsler kurumus dedi hemen açılmaz dedi.Bugün götürdük hastaneye bayağı iltihaplanmıs çocuk kulakları boğazı bademciği idrar yolları enfeksiyon biraz fazla dedi. Yatos verelim 2 gün dedi benim kız hayatta durmaz gurbetteyiz diye çocuk yalnız anne babasını görüyor gördüğü yabancılara direkt ağlayaral tepki veriyor hayatta durmaz orda. İğne verelim dedi o da olur dedi 3 gümlük iğne verdi kulak burun için sprey damla verdi. İnsaAllah çabucak toparlar
Çok sağol canım Allah razı olsunAnladım Canım çok geçmiş olsun enfeksiyon kötü gerçekten inşallah ilaçlar işe yarar biraz sabır istiyo bu süreç enfeksiyon hemen geçmiyor malesef ..
Çok sağolun. Doktor iğne seçeneğini de sununca ısrarcı olsaydı riske atmazdım iğneden sonra iyi olmayınca getirin dedi o zaman isterse zaten yapacağım bsy olmaz ilginiz için çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun. Ne olursa olsun yatış yapsaydiniz keşke.
Bunu böyle atlatırsınız İnşaallah ama bir daha yatış önerilirse doktoru dinleyin, küçük çocuklarda hızlıca ve tam olarak iyileştirilmeyen vücuttan temizlenmeyen enfeksiyon bir süre sonra çok ciddi sorunlara neden oluyor telafisi olamayabiliyor.Çok sağolun. Doktor iğne seçeneğini de sununca ısrarcı olsaydı riske atmazdım iğneden sonra iyi olmayınca getirin dedi o zaman isterse zaten yapacağım bsy olmaz ilginiz için çok teşekkür ederim
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim ama dediğim gibi doktor seçenek sundu eğer gerçekten yatıs gerekseydi muhakkak kendisi de bırakmazdı. Şükür iğnedem sonra atesi de çıkmadı daha 1 hafta sonra kontrolümüz var keçi boynuzunu sorarım insaAllahBunu böyle atlatırsınız İnşaallah ama bir daha yatış önerilirse doktoru dinleyin, küçük çocuklarda hızlıca ve tam olarak iyileştirilmeyen vücuttan temizlenmeyen enfeksiyon bir süre sonra çok ciddi sorunlara neden oluyor telafisi olamayabiliyor.
Odada anne baba çocuk kalacak çocuk yalnız olmayacak sevdiği oyuncakları yanınıza alıp kalabilirdiniz, hemşireyi görünce ağlaması hastalıktan ağlamasından iyidir. Hastanede uygulanan tedaviyi evde uygulamak imkansız. Bir daha yapmayın böyle lütfen.
Banyoda sıcak suyu açın biraz buhar olsun günde iki kez banyo yaptırın özellikle gece uykusundan önce, burnunun nasıl yumuşayıp açıldığını göreceksiniz. Gitmesede sık sık serum fizyolojik uygulayın mikrobu ölür yavaş yavaş yumuşar akmaya başlar burnu
Özellikle gece tıkanması alerjik bir tepki olduğunu gösteriyor, rinit i araştırıp alerjiye uygun odasını düzenleyin
Doktora bir sorun eğer verebilirsin derse keçiboynuzu pekmezi yada özü verin hergün düzenli olarak şifa olacaktır umarım
Merhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim sadece odanın nemini dengeliyır demi bir de odadan odaya tasıyabilir miyim. Oturduğumuz odaya koysam uyuduğumuz vakit yatak odasına tasısak olur mı acaba ilk defa kızım böyle ağor düşüyor ve böyle oluyorimkanınız varsa evinize dijital bir termometre ve buhar makinesi alabilirseniz evin içindeki nem oranını dengelersiniz. Mutlaka her gün banyo yapsın ki burnu açılsın dışında serum fizyolojik ile destekleyebilirsiniz. Geçmiş olsun
Elbette buhar makineleri taşınabilir oluyorlar. Google dan uygun olanından bir tane alın. İstediğiniz odaya taşırsınız. Dijital ufak bi termometre de iş görür nem dengesini görmeniz için. %40 dan az %60 dan fazla nem olmamalı. Evinizide gün içinde en az bir kez havalandırırsanızMerhaba tavsiyeniz için teşekkür ederim sadece odanın nemini dengeliyır demi bir de odadan odaya tasıyabilir miyim. Oturduğumuz odaya koysam uyuduğumuz vakit yatak odasına tasısak olur mı acaba ilk defa kızım böyle ağor düşüyor ve böyle oluyor
Çok teşekkür ederimElbette buhar makineleri taşınabilir oluyorlar. Google dan uygun olanından bir tane alın. İstediğiniz odaya taşırsınız. Dijital ufak bi termometre de iş görür nem dengesini görmeniz için. %40 dan az %60 dan fazla nem olmamalı. Evinizide gün içinde en az bir kez havalandırırsanız
Rica ederim en kısa zamanda şifa bulsunÇok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?