- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Çok fazla ağlıyor şuan en iyisi götürmek çok teşekkür ederimEğer evde yaptığınız işe yaramadıysa orda denemek fayda edebilir etkili yöntem hele bilaki tıkanıklık varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fazla ağlıyor şuan en iyisi götürmek çok teşekkür ederimEğer evde yaptığınız işe yaramadıysa orda denemek fayda edebilir etkili yöntem hele bilaki tıkanıklık varsa
Ay kuzum gidin bencede sonra yazın merak ederim gerçekten inşallah güle oynaya geri gelirsiniz eveÇok fazla ağlıyor şuan en iyisi götürmek çok teşekkür ederim
Yazarım insaAllah çok sağolun amin amimAy kuzum gidin bencede sonra yazın merak ederim gerçekten inşallah güle oynaya geri gelirsiniz eve
Siz ne yaptiginizi soyleyin ona gore davranirlar. Biz onlardan daha iyi bilmiyoruz neticede.Ben evde bir buruna 3 defa diğerine 2 defa sıktım acilde de hemşireler yaparsa örselenmez mi çocuk aCaba bu gece götürsem
Geldik biz. Uyanıkken tıkanıklık yok yine tıkanık zorla nefes alıyor.Ay kuzum gidin bencede sonra yazın merak ederim gerçekten inşallah güle oynaya geri gelirsiniz eve
Söyledim de kadın ağzını büzdü sadece bir enjektör sıktı ısrarcı olayım dedim bu rahatlatır dedi halbuki bsy çıkmadı burundan. Buhar falan verildi eve geldik uyudu çocuk yine burnu tıkanıkSiz ne yaptiginizi soyleyin ona gore davranirlar. Biz onlardan daha iyi bilmiyoruz neticede.
Merhaba, ben de bu mevsimi, sabahlara kadar tikaniklik nobeti tutarak geciriyorum. Hic bir yontem kizimda ise yaramadi ne yazik ki. Sut urunu ve kakao icerikli gidalari kesmek ve yattigi odadaki kalorifer petegini kapatmak bir nebze rahatlatti ama yine de uyurken belli saatlerde tikaniyor. İki parmagimi burun kanatlarinin bitisine yerlestirip, kulaga dogru geriyorum bu cogu zaman ise yariyor ve rahat nefes aliyor ama ise yaramadigi kadar yogun tikanikliklar icin parmagimla cenesini asagi cekip agizdan nefes almasini sagliyorum. Bu durumda agiz kurudugu icin duzenli kaldirip su iciriyorum. Keske kesin cozume ulasmis bir tecrubem olsaydi, gercekten yipratici bir surec. Cok gecmis olsunGeldik biz. Uyanıkken tıkanıklık yok yine tıkanık zorla nefes alıyor.
Ventolin ile nebülizatörde hava verebilirsiniz ya da benim en çok yaptığım baş ucuna soğan koyarsanız nefesi açılırKızım 1.5 yasında burnu baya tıkalı nefes alamıyor uyuyamıyor nefesi kesiliyor gibi oluyor napmam lazım lütfen yardımcı olur msnz. Uyanıp uyanıp ağlıyor nefes alamadığı için. Bu arada götürdüm acile sprey verdi hiç işe yaramadı atesi var ilaç içiriyorum kaç gündür
Sesin burnundan geldiğine emin misiniz? Boğazından yada ciğerlerinden olabilir mi?Evet 20 dk önce yaptım ama işe yaramadı sanki genizde kemik var gibi gitmiyor geri döndü hepsi sık sık olmaması şartıyla ara ara yapardım ama bu sefer çok kötü ses kaydını atsam size çok fena. Ne yapacam bilemiyorum karanfil yapı damlattım yakasına açar diye o da işe yaramadı resmem nefessiz kalıyor
Doktor kullanın demeden bu tarz birşey uygulamak doğru değil, ayrıca burun tıkanıklığına iyi gelecek birşey değil buVentolin ile nebülizatörde hava verebilirsiniz ya da benim en çok yaptığım baş ucuna soğan koyarsanız nefesi açılır
Daha geçen hafta oğlum hasta olduğunda doktora gittik. . kendisi fizyolojik serum ile açılmadığında burun tıkanıklığı evde kendimizin de yapabileceğinş söylediDoktor kullanın demeden bu tarz birşey uygulamak doğru değil, ayrıca burun tıkanıklığına iyi gelecek birşey değil bu
Hanımefendi serum fizyolojik ile burun açılır evet doktora danışmadan da kullanılır ben nebülizatörle ventolini doktor kullan demeden kullanılmaz diyorum, ventolin de burun açmaz zaten. Astım hastasıyım, oğlum da astım hastası, buna rağmen doktor kullan demeden kullanmıyoruzDaha geçen hafta oğlum hasta olduğunda doktora gittik. . kendisi fizyolojik serum ile açılmadığında burun tıkanıklığı evde kendimizin de yapabileceğinş söyledi
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim. Nasıl anlatsam kızım tırsak biraz kaydıraktan düştü herşeyden korkuyor artık bu bir süreç belli. Dün de hastaneden kan alındı çok etkilendi bezini değiştirmek için bile uzatsam hemen baslıyır ağlamaya. Kaç gündür ilaç veriyorum dün burnunu da açmaya çalıstım dokundurmuyor kendisine burnunu bile silsem bsy yapacam sanıyor.Sürekli böyle dğl işte iki gündür böyle dün aksam e defa gittik acile bugün polikliniğe götüreceğiz idrarında da enfeksiyon çıktı. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim denicem bunları da size de çok geçmiş olsunMerhaba, ben de bu mevsimi, sabahlara kadar tikaniklik nobeti tutarak geciriyorum. Hic bir yontem kizimda ise yaramadi ne yazik ki. Sut urunu ve kakao icerikli gidalari kesmek ve yattigi odadaki kalorifer petegini kapatmak bir nebze rahatlatti ama yine de uyurken belli saatlerde tikaniyor. İki parmagimi burun kanatlarinin bitisine yerlestirip, kulaga dogru geriyorum bu cogu zaman ise yariyor ve rahat nefes aliyor ama ise yaramadigi kadar yogun tikanikliklar icin parmagimla cenesini asagi cekip agizdan nefes almasini sagliyorum. Bu durumda agiz kurudugu icin duzenli kaldirip su iciriyorum. Keske kesin cozume ulasmis bir tecrubem olsaydi, gercekten yipratici bir surec. Cok gecmis olsun
Ventolin ve nebülizatör yok maalesef ilk çocuğum ve ilk defa böyle bsy yasıyoruz çok teşekkür ederim soğan da koydum olmadı çıkardım acile gittikVentolin ile nebülizatörde hava verebilirsiniz ya da benim en çok yaptığım baş ucuna soğan koyarsanız nefesi açılır
Çok teşekkür ederim denicemcold mix damlatın yakasına
Evet çünkü ağzı kapalı olınca nefes alamıyor. Ağzını açınca bir nebze alıyor genizden ses geliyor en azından ben öyle anladım bugün detaylı tedavi için polikliniğe götüreceğiz. Yastık da koydum inanın . Ateşi sürekli var diye çok hafif giydiriyorum. Parfüm kullanmıyorum sadece deodorant kullanırım yumusatıcıda asla kullanmam yerler fayans olduğu için kızım emekliyor soğuk diye köşe bucak serdim çok nadir yüzey temizleyici kullanırım.İlk defa böyle bsy yasadım tavsiyeniz için çok teşekkür ederim not ediyorumSesin burnundan geldiğine emin misiniz? Boğazından yada ciğerlerinden olabilir mi?
Yakasına damlatmayın, bir peçeteye damlatın birkaç metre uzağına koyun, yakasına damlatmanız tehlikeli
Başının altına kalın bir yastık koyun biraz dik bir şekilde yatırın
Üzerine battaniye tarzı tüylü yünlü birşey örtmeyin giydirmeyin
Odasını havalandırın
Banyo yaptırın buhar burnunu açar
Odasına dörde bölünmüş soğan koyun
Parfüm kolonya vs kokulu şeyler yumuşatıcılar yüzey temizleyicileri kullanmayın
Çok geçmiş olsun ikinize de doktorla görüşüp tavsiyelerini alacagım insaAllah çok teşekkür ederimHanımefendi serum fizyolojik ile burun açılır evet doktora danışmadan da kullanılır ben nebülizatörle ventolini doktor kullan demeden kullanılmaz diyorum, ventolin de burun açmaz zaten. Astım hastasıyım, oğlum da astım hastası, buna rağmen doktor kullan demeden kullanmıyoruz