lütfrn yardım en çok zor durumdayım hamilelik öksürük

Aln cns

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
1.231
1.791
133
Merhabalar günlerdir hayatım zindan oldu ne uyku ne yemek yemek hiçbirşey yapamıyorum gitmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı ağır bi zatürre geçiriyorum ama öksürükten günlerdir yarım saat bile uyuyamadım başımı yastığıma koyduğum anda boğulmaya başlıyorum nefesiz kalıp astım krizi geçiriyorum hiçbir ilaç fayda etmiyor göğsüm ve kaburgalarım sızlıyor Boğaz’ın tahrişten kanıyor artık
Bileniniz varsa allah rızası için yardım etsin
Bi çok bitkiçayı bal vs denedim denedim ama fayda etmedi
Ne olur bilen yardım etsin çaresizim ağlamaktan nefes alamamaktan yoruldım
Öksürüğü anında kesecek birşey Yok mu😟

Merhabalar günlerdir hayatım zindan oldu ne uyku ne yemek yemek hiçbirşey yapamıyorum gitmediğim doktor kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı ağır bi zatürre geçiriyorum ama öksürükten günlerdir yarım saat bile uyuyamadım başımı yastığıma koyduğum anda boğulmaya başlıyorum nefesiz kalıp astım krizi geçiriyorum hiçbir ilaç fayda etmiyor göğsüm ve kaburgalarım sızlıyor Boğaz’ın tahrişten kanıyor artık
Bileniniz varsa allah rızası için yardım etsin
Bi çok bitkiçayı bal vs denedim denedim ama fayda etmedi
Ne olur bilen yardım etsin çaresizim ağlamaktan nefes alamamaktan yoruldım
Öksürüğü anında kesecek birşey Yok mu😟
Canım bitki çayı içme o düşüğe sebeb oluyor doktorun ne diyor gözüktüm mü hem bitki çayı hem de sıddetlı öksürük bebege zarar verir gecmiş olsun canım bır an önce sifa bulursun inşallah 🙏

Canım bitki çayı içme o düşüğe sebeb oluyor doktorun ne diyor gözüktüm mü hem bitki çayı hem de sıddetlı öksürük bebege zarar verir gecmiş olsun canım bır an önce sifa bulursun inşallah 🙏
Doktorum sadece geçmesini bekleyeceğiz diyor
Başka doktorlara da gittim ilaçlar ağır olduğu için veremiyorlar
Su bile içemez oldum su içerken bile öksürüyorum
Allahım nasıl imtihan ediyor beni çok zor allahım kimseye vermesin

Ben de bu öksürük vardı cok kötüydüm ama şu an ıyıyım bende de 4 ay önce bir gebelık vardı ama 7 haftalıkken düşük yasadım maalesef ama o sıralar öksürüğüm yoktu

Allahım sifa versin canım ınsallah bır an önce gecer gezmezse de inşallah bebegını sag salım kucagına alırsın

Bu arada çörek otu yağı öksürüğe cok iyi geliyor ama hamılelıkte corek otu yagı kullanılıyor mu bilmiyorum

Back
X