lutfennnnnn buraya bakın

AsiMavi

♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
3.301
20
Arkadaslar ben polıkıstık overım.yurtdısında yasıyorum ama turkıyede tedavı olmak ıstıyorum.2 senelık evlıyım ve cocugum yok.yumurtalıklarım duzenlı calısmıyor.buna baglı adet duzensızlıgım var.sızlere sorum şu:klomen tedavisi, asilama bu tedaviler kac ay suruyor.ben ancak 1 ay kalabilecegim turkiyede 1 ay yeterli olur mu tedavi icin..lutfen bilen varsa yardimci olsun:1closedeyes:

Merhaba bence burada hiç başlama çünkü tedavi çok uzun sürebiliyo zaten yumurtlama takibi falan yapılacağı için her adetin 3. günü dr gitmen gerekiyo.Ama buradada fikir almak için dr gidebilirsin belki.

Merhaba bence burada hiç başlama çünkü tedavi çok uzun sürebiliyo zaten yumurtlama takibi falan yapılacağı için her adetin 3. günü dr gitmen gerekiyo.Ama buradada fikir almak için dr gidebilirsin belki.

anladim canim zaten bende oyle dusunmustum.cunku bu tedavi uzayabiliyor.ben en iyisi yasadigim ulkede doktora gideyim.turkiyenin doktorlarini tutmaz ama

merhaba bence aşılama için yeterli bir aylık zaman adetliyken gidersin doktora hemen tedaviye başlarsın umurım allahım tez zamanda bebişini gönderir

Aşılama için yeterli ama ya dr aşılama ön görmezse o zaman takip yoluna gidecek onun için de zaman gerekli.Bence bir dr takibinde olmak önemli.Ben 3 dr denedim herbiri ayrı ayrı kafamı karıştırdı.Gerçi 3. dr a çok güveniyorum.Asimavi burada karar verirsen tavsiye ederim Bülent Urman Amerikan hastanesi doktoru ama özel muayenehaneside var.

Aşılama için yeterli ama ya dr aşılama ön görmezse o zaman takip yoluna gidecek onun için de zaman gerekli.Bence bir dr takibinde olmak önemli.Ben 3 dr denedim herbiri ayrı ayrı kafamı karıştırdı.Gerçi 3. dr a çok güveniyorum.Asimavi burada karar verirsen tavsiye ederim Bülent Urman Amerikan hastanesi doktoru ama özel muayenehaneside var.

haklısın canım ama doktora türkiyede yaşamadığını söyleyip ben aşılama istiyorum derse doktor yarar

merhaba bence aşılama için yeterli bir aylık zaman adetliyken gidersin doktora hemen tedaviye başlarsın umurım allahım tez zamanda bebişini gönderir

ay canim cok tsk.senin var mi bebis
a.s

tesekkurler canim ama esim erkek doktora gitmeme izin vermiyor.bu doktor hangi sehirde bu arada

klomen tedavisi 6ay uygulanıyor.aşılamayı deneyebilirsin 1ay içerisinde.canım inşallah herşey gönlünce olur

X