• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfennn yardımm

tpctpc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1
0
1
32
Merhaba bugün doktora gittim kese büyüklüğü 17 mm 5+5 gözüküyor ama adet tarihime göre 7+3 doktor geçen hafta gittiğimde bidaki hafta kalp atışlarını duyucaz demişti. Bebek göründü fakat doktorun suratı endişeli bir şekilde acaba canlanmadı mı alttan mı baksam yok yok bakmıyım ses var gibi ama derinlerden geliyor diye söylendi ultrasonda sonra haftaya tekrar gel yine bakalım evham yapma sen geç döllenmiş olabilir dedi ama eşinle gel dedi. Eşinle gel demesi beni ürktü. Bu durumu yaşayan var mı aranızda

Merhaba bugün doktora gittim kese büyüklüğü 17 mm 5+5 gözüküyor ama adet tarihime göre 7+3 doktor geçen hafta gittiğimde bidaki hafta kalp atışlarını duyucaz demişti. Bebek göründü fakat doktorun suratı endişeli bir şekilde acaba canlanmadı mı alttan mı baksam yok yok bakmıyım ses var gibi ama derinlerden geliyor diye söylendi ultrasonda sonra haftaya tekrar gel yine bakalım evham yapma sen geç döllenmiş olabilir dedi ama eşinle gel dedi. Eşinle gel demesi beni ürktü. Bu durumu yaşayan var mı aranızda[/QUOTE

Merhaba bugün doktora gittim kese büyüklüğü 17 mm 5+5 gözüküyor ama adet tarihime göre 7+3 doktor geçen hafta gittiğimde bidaki hafta kalp atışlarını duyucaz demişti. Bebek göründü fakat doktorun suratı endişeli bir şekilde acaba canlanmadı mı alttan mı baksam yok yok bakmıyım ses var gibi ama derinlerden geliyor diye söylendi ultrasonda sonra haftaya tekrar gel yine bakalım evham yapma sen geç döllenmiş olabilir dedi ama eşinle gel dedi. Eşinle gel demesi beni ürktü. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Sıkıntı yok dimi canım okudum merak ettim

Canim eyer bebegin kalp atisinda sorun varsa ki allah korusun esinin imzasi gerej kurtaj icin ne olur ne olmaz diye esinide cagirmis

arkadaşlar 11+4 haftalık hamileyim ense kalınlığı yani mt 1,9 çıktı normalmi

Back