lutfennn değerlerime yorum yapın..

Ya kızlar biraz araştırdım da çoğu arkadaş hematoloğa gidin demiş. Bn şimdi napiyim. Normal k.doğumamı gidiyim hematoloğa mı..
Canım gözün Aydın bir sebep bulunmuş ne güzel. Benim de iki kürtaj var ve sebep yok. Ben de çok dua etmiştim bir sebep çıksın tedavisini olayım diye ama çıkmadı hiçbir şey. Tekrarlayan düşüklerin %50 sinde sebep bulamıyoruz dedi doktor. Yani üçüncü de sağlıklı olur mu yoksa yine kürtaj mı Şansa kalmış benim durum :KK43:

Canım gözün Aydın bir sebep bulunmuş ne güzel. Benim de iki kürtaj var ve sebep yok. Ben de çok dua etmiştim bir sebep çıksın tedavisini olayım diye ama çıkmadı hiçbir şey. Tekrarlayan düşüklerin %50 sinde sebep bulamıyoruz dedi doktor. Yani üçüncü de sağlıklı olur mu yoksa yine kürtaj mı Şansa kalmış benim durum :KK43:
senin durumunu çok iyi anlıyorum çunku ilkin bn başka bi hastanede çıkardım bu değerleri ve bana hiçbişeyin yok dedi meğer eksik çekildiği için gorunmemiş. Sonra başka bi hastaneye gidince ortaya çıktı. Bnde hep dua ederdim sllahım sebep neyse ortaya çıksın diye.. Çok şukur sebep bulundu.. Bnce peşini bırakma başka bişeyden de olabilir. İyice araştır canm

senin durumunu çok iyi anlıyorum çunku ilkin bn başka bi hastanede çıkardım bu değerleri ve bana hiçbişeyin yok dedi meğer eksik çekildiği için gorunmemiş. Sonra başka bi hastaneye gidince ortaya çıktı. Bnde hep dua ederdim sllahım sebep neyse ortaya çıksın diye.. Çok şukur sebep bulundu.. Bnce peşini bırakma başka bişeyden de olabilir. İyice araştır canm
Riskli gebelik uzmanı bir profa gidiyorum canım. Artık o da bulamazsa ne yapacağımı hiç bilmiyorum. Cidden bu durum çok yorucu.

bnde dktra bugun sonuçlarımı gosterdim. Gebe kalır kalmaz iğne başlatıcak. İçime bi nebzzede olsa su serpti. İnşllh bi daha kaybetmem bebeğimi..
Güzel düşün güzel olsun tatlım. Hem sorunun belli çok şükür tedavini de ona göre olunca Bebeğin bu sefere sana gelecek inanıyorum ben :)

pardon canm. Nicikine benzeyen bi arkdş vardı onla karıştrdım. Çok ozur dilerim.. Seninki pıhtılşma olabilşr mi acaba. Ona baktrmışmıydın
Canım Detaylı olarak bakıldı ama cuma günü bir profa gittim lupus gibi birkaç eksik teste bakacak. Son 3-4 test kaldı. Umarım bende de tedavisi mümkün olan bir sebep bulunur.

X