Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar kafam karıştı ve kokrkuyorumm 3 gün önce beta 688 çıktı bugün yine yaptırdım 2764 çıktı ama karnımdan baktı kese görünmedi görünmesi gerekmezmi bilgisi olan yazsınn acillllllll
[ı]can[/ı]
canım doktor ne dedi peki alttan bakınca gözüküyor bazı kişilerde ben daha hala anne olmadım ama öyle biliyorum inş bir problem yoktur....
doktor karnımdan baktı kese gözükmüyor daha erken dedi bi kaç gün sonra yine gel dedii kan testi tazelletti şükür oda katlanmıss sayısı ama korkuyorum neden gözükmedi diyee allah sanada nasip etsin canım
doktor karnımdan baktı kese gözükmüyor daha erken dedi bi kaç gün sonra yine gel dedii kan testi tazelletti şükür oda katlanmıss sayısı ama korkuyorum neden gözükmedi diyee allah sanada nasip etsin canım
karindan bakinca görünmemesi normaldir helede ulturasyon dedemin
zamanindan kalma ise
sıkma canini bacim karnindan baktigindan görmemistir hamileligin ilk haftalarinda alttan bakinca bile zor görünen kesecik karindan hic görünmez ..
Rahman hayirlisi ile kucagina alip vatana dine hayirli evlat yetistirmek nasip etsin
cnm benim de 3 binlerdeyken değerim görünmemişti. Bir hafta sonra falan görürsünüz. Daha çok miniktir bebeğin üzülme, bebişi de üzme. Ayrıca hayırlı uğurlu olsun.
bi 5000 leri bulsun biraz bekle. Değerin güzel katlanmış. Dış gebelik olunca çok abartılı katlanıyor diye biliyorum. Mesela 200 iken 2 gün sonra 6000 çıkması gibi. O yüzden kalbini ferah tut. Heleki karından bakarsa daha geç görünür.
saol canımmm moral oluyor yazdıklarınızzz inş görürüzzzz ama kesedini göremedik normalmiii
evet canım bekliyecez bizde 1 hafta sonra gitcemmm inş hersey yolundadırrrr alttan bakmadıı aslında hazırlanıp gittim bi kaç gün sonra gel dedii işte
canım 6 gün geçtiiiii inş duyarız
alttan baktırma zaten zararlı olur. Ilişkide önerilmez aklında bulunsun. Adetin kaç gün geçmişti? Belki gittiğinde kalp atışlarını bile duyabilirsin.
mrb hakkınızda hayırlısı olsun.Yazınızı okuyunca kendim aklıma geldi 5 ay önce benimde böyleydi kese gözükmedi ilk hamileliğimin dış gebelik olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm.çok zor günler geçirdim. İnsallah senin bebişin kesesi oluşmuştur.güzel haberler alman dileğiyle..
alttan baktırma zaten zararlı olur. ilişkide önerilmez aklında bulunsun. adetin kaç gün geçmişti? belki gittiğinde kalp atışlarını bile duyabilirsin.
ayrıca değer 1000-1500 olunca kesenin görünmesi gerekir normal şartlarda.....
göremedi adetimi 6 gün geçmiştiiii karnımda 1 dakka tuttu görünmüyor dedi görünmesi lazım gerçketen