Kına Gecesi lütfenn yardım

incifincan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
36
0
36
Eskişehir
arkadaşlar bir sorunum var ve sizden yardım istiyorum. ben kına gecesind oynamak istemiyorum o yüzden kına geceside yapmayalım dedim fakat düğün de sadece nikah olacağı için bomboş olur dedi annem yaplıcakmış.e sen oynamazsın diyo ama bu mümkün değil
oyunsuz kına gecesi ve gelen yakınlara dağıtmak üzere hediyeler falan düşündüm ama çok acil fikir istiyorum uyuyamadım. ben hoşgörüyle karşılayıp tamam kızım nasıl istersen demesini beklemiştim annemin

Cnm kusura bakma ama ben annene hak veriyorum. kına gecesiz olur mu hiç?

hem kına gecesinde düğün arefesinde yaşadığın bütün stresi ve yorgunluğu atıyorsun. hatta o gece hiç bitmesin istiyorsun.
oynamak istemiyorsan bütün gece oynamazsın, masaları gezersin, misafirlerinle ilgilenir, arkadaşlarınla sohbet edersin(ben oynamama rağmen masaları dolaşmıştım)
hem zaten abiye bi kıyafetle oynamayı bilmeyen biri bile sallansa oynuyormuş gibi görünüyor.

sen neden kına gecesi istemiyorsun merak ettim. tek sebebi oynamak istememen mi?

Son düzenleme:
yani aslında kararsızım.bi istiyorum bi istemiyorum :) oynamayı sevmiyorum bu benim kına gecem olacagı için oynamama gibi bi durum söz konusu olmiıycak bunuda biliyorum.karışığım anlıyacagın

Kendimi senin yerine koydugumda aslında oynamak istedigini ama nişanlının biraz bunu baskıladgnı düşünüyorum o yüzden kararsız kaldgnı düşünüyorum bnuda belirtmeki stemiyosundur belkide, yanılıyordao labilirim ama sana şunu söyliyim 1 kere oluyor ve tadını çıkar :)

bence kına gecesi önemli.oynamak istemezsen oynamazsın.zorla seni oyuna kaldıırırlarsa da iki döner oturursun.germe kendini bu kadar.bu gibi şeyleri akışına bbırak.

bence kına gecesi önemli.oynamak istemezsen oynamazsın.zorla seni oyuna kaldıırırlarsa da iki döner oturursun.germe kendini bu kadar.bu gibi şeyleri akışına bbırak.

Oncelikle hayirli olsun...
Alternatif olarak bir fikir vermek istedim ama senin butcen ile de alakali tabii ki.
Bir arkadasim evlenmeden 6 ay kadar once babasini kaybetmisti.
Kina gecesi yapmak istiyordu ama durumda malum, babasini yeni kaybettigi icinde sakir sakir oynayacak hali yoktu.
En yakin arkadaslarini ve erkek tarafindan gelmek isteyen kuzen vs gibi yakin bayanlari davet ederek bir restoranda kina gecesi yapti.
Bu sekilde bir cok yer organizasyon yapiyor, hem kendi isteginden olmamis oldu hem de oynamadi sakir sakir insan icinde.
Ama arkadaslari ile de cok guzel bir aksam gecirmisler, ben katilamamistim o ayri.
Bu da senin icin bir alternatif olabilir

çok teşekkür ederim souvvenir :)

kına gecesi ben de istememiştim başta ama şimdi olduğu için çok memnunum o kadar eğlendim ki düğünden daha güzeldi bence ha tabi ben oynadım ahtım vardı birtek kendi düğünümde oynarım derdim o yüzden:) oynamak istemiyorsan yakın bir arkadaşınla sözleş de ki ben beni oyuna kaldırdıklarında bir şey varmış gibi gel beni al aradan de o sırada da oynuyo gibi yap:) ama arkadaşın dediği gerçekten de bütçene uygunsa daha iyi bir seçenek

çok teşekkür ederim aslında bende yapınca eğleniceğimi düşünüyorum ama ne biliyim.karar veremiyorum .olucak sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…