nıye sordunuzYaşın kaç
Mantarın bir engeli yok gebeliğe o akıntı da yumurtlama döneminiz muhtemelen ondan gün aşırıya devamHanımlar gunaydın 2 aydır bebek istiyoruz gecen ay yumurtalık kistim cıktı yasmin kullanarak 21 günde gecirdim 14 ekimde adet oldum ve adet bitiminden beri gün asırı birliktelik yasıyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve 2 gundur bembeyaz kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi peynirimsi gibi topak topak akıntım var mantar olabilir mi ki dedim ama kasıntı ve koku yok. Mantarsa da bunun gebeliğe bi engeli varmı acaba
Konuyu buraya acmamam gerektiğini bliyorum ama çok dert oldu içime :/
normal her zamanki gelen gibi değil topak topak buMantarın bir engeli yok gebeliğe o akıntı da yumurtlama döneminiz muhtemelen ondan gün aşırıya devam
O zaman mantar olabilir her zaman kokulu kaşıntılı olacak diye birşey yoknormal her zamanki gelen gibi değil topak topak bu
normal her zamanki gelen gibi değil topak topak bu
Mantar kesin. Hemen Dr a gidin. Gebeliğe engel olabilirnormal her zamanki gelen gibi değil topak topak bu
bir engeli varmı gebeliğe bide hamilelik döneminde de oluyormu bu?mantar olmuşsunuz büyük ihtimalle
bir engeli varmı gebeliğe bide hamilelik döneminde de oluyormu bu?Mantar kesin. Hemen Dr a gidin. Gebeliğe engel olabilir
Hamile iken de olur. Hamile olmaya da engel olabilir. Düşüğe de sebep olabilir. Geçmiş olsun. 6 ay uğraşmıştım. Dr a gitmelisiniz.bir engeli varmı gebeliğe bide hamilelik döneminde de oluyormu bu?
bir engeli varmı gebeliğe bide hamilelik döneminde de oluyormu bu?
Yasmin kullanmasaydın keşke. Ben de bebek icin tedavi gordugum sürecte kistimi gecirmek icin doktoruma d.kontrol hapı kullanmak istedigimi soyledim. Bu sürecte kullanmayalım. Kaç ay koruma saglayacagi belli degil tedaviyi baltalar demisti. Her gittigin doktoruna bebek istedigini söyle ki yazmasın böyle ilaçlar.Hanımlar gunaydın 2 aydır bebek istiyoruz gecen ay yumurtalık kistim cıktı yasmin kullanarak 21 günde gecirdim 14 ekimde adet oldum ve adet bitiminden beri gün asırı birliktelik yasıyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve 2 gundur bembeyaz kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi peynirimsi gibi topak topak akıntım var mantar olabilir mi ki dedim ama kasıntı ve koku yok. Mantarsa da bunun gebeliğe bi engeli varmı acaba
Konuyu buraya acmamam gerektiğini bliyorum ama çok dert oldu içime :/
Mantarla hamile kaldım doğurdum hala da varbir engeli varmı gebeliğe bide hamilelik döneminde de oluyormu bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?