Lütfenn bakınn

biriccik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
39
11
3
29
Hanımlar gunaydın 2 aydır bebek istiyoruz gecen ay yumurtalık kistim cıktı yasmin kullanarak 21 günde gecirdim 14 ekimde adet oldum ve adet bitiminden beri gün asırı birliktelik yasıyoruz 28 günde bir adet oluyorum ve 2 gundur bembeyaz kokusuz kasıntısız süt kesiği gibi peynirimsi gibi topak topak akıntım var mantar olabilir mi ki dedim ama kasıntı ve koku yok. Mantarsa da bunun gebeliğe bi engeli varmı acaba

Konuyu buraya acmamam gerektiğini bliyorum ama çok dert oldu içime :/

Mantarın bir engeli yok gebeliğe o akıntı da yumurtlama döneminiz muhtemelen ondan gün aşırıya devam

Yasmin kullanmasaydın keşke. Ben de bebek icin tedavi gordugum sürecte kistimi gecirmek icin doktoruma d.kontrol hapı kullanmak istedigimi soyledim. Bu sürecte kullanmayalım. Kaç ay koruma saglayacagi belli degil tedaviyi baltalar demisti. Her gittigin doktoruna bebek istedigini söyle ki yazmasın böyle ilaçlar.

Ayrıca 2 aydır istiyormussun bebek. Şimdiden bu kadar evham yapma. 5 yıl sonra bebeğime kavuştum. 2 aylık deneme süresini doktor bile dikkate almaz. Ama sen yine de bu süreçte d.kontrol hapı kullanma bir daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…