Lütfenn bakabilir misiniz?Kafam cok karışık cok üzgunüm gebelik testi hk.

Bu kadar test niye Herkes harıl harıl test yapmış.Bu ay adetim bugünle beraber 14 gün gecikti hiç evde test yapmadım.Sadece gecikmenin 8. Ve 10.günleri hastaneye gidip kan verdim ikisi de negatif çıktı.Dün doktora gittim kist var mı diye ne kist var ne de bebek (Eğer hamilelik varsa küçük olduğu için görünmemiş olabilir diye)Doktor eğer bebek varsa tutunması için yoksa da söktürmesi için ilaç verdi.Ben de bir buçuk yıllık evliyim ve çocuk istiyorum.Demek istediğim telaş yapmaya gerek yok Rabbim nasip etmişse olur yeter ki sağlığımız yerinde olsun

Aslında benim olay şöyle benim regli düzensizligim vardı bekarlıktan gelen birçok doktora gittim ama sorun olmadığını evlendikten sonra düzelebilecegini söylediler fakat düzelmedi Eylül ayında yaşadığım ilçede bir kliniğe gittim dr rahim kalınlaşması olduğunu kan testi vermemi söyledi ama kan testi negatif çıkınca adetim sökülsün dedim ve soğan suyu içtim 5 gün 6.gun içime bir şüphe geldi ve test yaptım pozitif akşam bir daha yaptım silik pozitif yani değer düşmeye başladı ertesi gün sabah cok fazla ağrılı regli oldum zaten düşük yaptım dr bunu teyitledi,ekim ayında adetim normal geldi Kasım ayında gelmeyince 6 sında tekrar gittim tarlusal verdi kullandım ama 3-4 ayda 30 unda gelen adet 15 inde geldi 19 unda bitti bu ayda çok fazla lekelenmem oldu ilk başlarda çok çok az gün geçtikçe artan ama yine adet yok 3-4 gün önce sulu açık pembe(kusura bakmayın lütfen)geldi sadece 1 gün sürdü bitti ama lekelenmem hala devam ediyor bu kadar test yapmamın sebebi ise lekelenmem başladığında kasık ağrısı ve alt karın ağrım çok oldu acaba mi dedim

Anladım canım.Senin iyi bir doktora görünmen lazım.Çünkü regl düzensiziği var bayağı ve telaşını şimdi anladım.Rabbim gönlüne göre versin inşallah ve kucağını boş bırakmasın

Birsey soracağım erken gebelik testinde yaptığım an beyaz çizgi çıktı bu ne demek fikri olan var mı? Yada testin bozuk olma ihtimali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…