Lütfenn bakabilir misiniz?Kafam cok karışık cok üzgunüm gebelik testi hk.

nasipsee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
23
2
30
Kızlar merhaba;Pkos tan dolayı adetlerim aşırı aşırı düzensizdir yani ayda yılda bir olurum,1,5 yıllık evliyim 9 aydır çocuk düşünüyoruz fakat olmadı Eylül ayında kimyasal yaşadım bu ayda 1 aralıkta iğne batması oldu sağ kasik ta çok şiddetli ve saniyelik oldu 1 hafta sonra sarı ve şeffaf akintilar başladı 1 hafta sürdü neredeyse onun akabinde kahverengi lekelenmeler ve hafif kasik ve alt karın ağrıları oldu lekelenmeler uyaklasik 10 gündür devam ediyor. 24 ünde test yaptım hayalet pozitif. 25 da yaptım yine erken gb.belirgin pozitif
27 de yaptım hayalet pozitif çıktı ve bugün tekrar kaset test yaptım hiçbirsey çıkmadı inanın anlamadım,kafayı yemek üzereyim,çıldıracağım lütfen bir bakın

yasadığınız ara kanamaya benziyor. kist olabilir, bir kadın doğuma görünün.
gebelik olacağını sanmam. gebelik olsa kanama yoğun ve sancılı olurdu

Yorumunuz için teşekkür ederim yakin zamanda gittim fakat pkos dışında birsey yok dedi gebelik testleri o şekilde pozitif çıkınca ikilemde kaldım

Gebelik testleri hayalet dediğiniz için bana da kimyasal gebeligi hatırlattı ancak umutsuzluğa kapılmayın. Daha kanama yok sanırım belki diğerleri erken gebelik testi idi, bu testiniz değildir. Erken gebelik testleri daha hassas oluyor. Bir de sabah ilk idrar bakmayı öneriyorlar. Kaset testi daha geç bir saatte yapmişsinizdir belki.
Kanama yoksa beklemede kalın. İçinizi de ferah tutmaya çalışın.

Teşekkür ederim :) kahverengi lekelenmeler çok az az geliyordu ilk günler sonra ped kullanmak zorunda kaldım dünde arkadaşlarla bowling oynadık orada bir ara yine kasıklarima ağrı girdi eve döndüğümüzde baktım özür dileyerek söylüyorum siyah akıntı gelmiş baya baya bir vardı

Testler ekte birde telefonun pikselinden dolayı renkleri daha açık gözüküyor normalde bakmak için kendimi yormadim daha net

Eklentiler

• 20241225_012424.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 20241225_221814.jpg
    39,9 KB · Görüntüleme: 48
Yine kimyasalsa da başka bir doktora gidip ekstra testler oluyor onlara baktırın derim. Belki pıhtılaşma sorununuz falan vardır.
Bunlar ayın 24 ve 25 i sanirim bugün ayın 29 u yarin sabah da bir test yapın isterseniz elinizde varsa. İkisinde de silik çizgi var bence

Testler ekte birde telefonun pikselinden dolayı renkleri daha açık gözüküyor normalde bakmak için kendimi yormadim daha net
Bende ilk artimed yapmıştım sonuç hüsran asla inanmıyorum artimede. Başka bi testle tekrarla derim

Eklentiler

• IMG_8401.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 41
Aksulamel evet canım 24-25 i 27 sinde yaptım o daha silik çıktı belli belirsiz eşim yarin kan testi verelim diyor bakalım pzt dr. Gideceğim zaten büyük ihtimalle içim içimi yiyor

Allah inşallah gönlünüze göre versin. İçinizi de ferah tutmaya çalışın. İnanın stres olumsuz etkiliyor. Lekelenmeler var gibi düşünün kendinizi yormayın dinlenin

Aksulamel evet canım 24-25 i 27 sinde yaptım o daha silik çıktı belli belirsiz eşim yarin kan testi verelim diyor bakalım pzt dr. Gideceğim zaten büyük ihtimalle içim içimi yiyor
Canım bana da kimyasal gibi geldi seninki bir kan testi ver belki vardır

Allah inşallah gönlünüze göre versin. İçinizi de ferah tutmaya çalışın. İnanın stres olumsuz etkiliyor. Lekelenmeler var gibi düşünün kendinizi yormayın dinlenin
Amin çok teşekkür ederim cümlemizin gönlüne göre versin inşallah

Canım bana da kimyasal gibi geldi seninki bir kan testi ver belki vardır
Evet bende ondan suphelendim ancak daha önce kimyasal gebelik yaşadım hem kanama hem ağrı çok fazla olmuştu yani bir ara ölüyorum sandım o kadar fazlaydı,bu testleri yaptığım zamanlardan şimdiye kadar lekelenme dışında birsey olmadı şaşkınım

Vallahi evet negatif tatile gidecektik nolur nolmaz diye yapayım dedim. Böyle çıktı beklemiyordum tabi bi heyecan bi sevinç… sonra predictor erken gebelik aldım sonuç hüsran.. sabahına adet oldum zaten
Artimed miydi bu… Şok geçirdim resmen . Predictor prodoctor şaşmamak gerekiyor

Vallahi evet negatif tatile gidecektik nolur nolmaz diye yapayım dedim. Böyle çıktı beklemiyordum tabi bi heyecan bi sevinç… sonra predictor erken gebelik aldım sonuç hüsran.. sabahına adet oldum zaten
Bence siz de kimyasal gebelik geçirmişsiniz o ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…