Artimed sanırım test artimedse yalancı pozitif çıkarıyorTestler ekte birde telefonun pikselinden dolayı renkleri daha açık gözüküyor normalde bakmak için kendimi yormadim daha net
Bende ilk artimed yapmıştım sonuç hüsran asla inanmıyorum artimede. Başka bi testle tekrarla derimTestler ekte birde telefonun pikselinden dolayı renkleri daha açık gözüküyor normalde bakmak için kendimi yormadim daha net
Kız BU MU NEGATİF?Bende ilk artimed yapmıştım sonuç hüsran asla inanmıyorum artimede. Başka bi testle tekrarla derim
Canım bana da kimyasal gibi geldi seninki bir kan testi ver belki vardırAksulamel evet canım 24-25 i 27 sinde yaptım o daha silik çıktı belli belirsiz eşim yarin kan testi verelim diyor bakalım pzt dr. Gideceğim zaten büyük ihtimalle içim içimi yiyor
Amin çok teşekkür ederim cümlemizin gönlüne göre versin inşallahAllah inşallah gönlünüze göre versin. İçinizi de ferah tutmaya çalışın. İnanın stres olumsuz etkiliyor. Lekelenmeler var gibi düşünün kendinizi yormayın dinlenin
Vallahi evet negatifKız BU MU NEGATİF?
Evet bende ondan suphelendim ancak daha önce kimyasal gebelik yaşadım hem kanama hem ağrı çok fazla olmuştu yani bir ara ölüyorum sandım o kadar fazlaydı,bu testleri yaptığım zamanlardan şimdiye kadar lekelenme dışında birsey olmadı şaşkınımCanım bana da kimyasal gibi geldi seninki bir kan testi ver belki vardır
Artimed miydi bu… Şok geçirdim resmen .Vallahi evet negatiftatile gidecektik nolur nolmaz diye yapayım dedim. Böyle çıktı beklemiyordum tabi bi heyecan bi sevinç… sonra predictor erken gebelik aldım sonuç hüsran.. sabahına adet oldum zaten
Bence siz de kimyasal gebelik geçirmişsiniz o araVallahi evet negatiftatile gidecektik nolur nolmaz diye yapayım dedim. Böyle çıktı beklemiyordum tabi bi heyecan bi sevinç… sonra predictor erken gebelik aldım sonuç hüsran.. sabahına adet oldum zaten