Gebeliğe Hazırlık LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLIYORJMMMM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
evet bayanlar catlatma ignesinin bugün 13.günü ve 11. gününde test yaptım giderek koyulasti bazıları bu testin yalancı pozitf verdiğini söylüyor ama öyle olsaydi hepsi ayni olurdu değilm.i git gide koyulasmazdi degilmi kızlar ya nolur içimi rahatlatin zaten yapar yapmaz çok silkti ama kurudukça böyle oldular Screenshot_20181115-182704.png
Screenshot_20181115-182704.png

Var işte:)) Yarın da yap, sonra kan ver.
Test yalancı pozitif vermezde. Catlatma iğnesi veriyor. Ben iğnenin 12.günü pozitif gördüm ertesi günü silinmişti. Biraz daha takip et 15 16. 17. Gun adet olanlar olabiliyor. Biraz daha sabır belli olur zaten. Belirti var mi

evet bayanlar catlatma ignesinin bugün 13.günü ve 11. gününde test yaptım giderek koyulasti bazıları bu testin yalancı pozitf verdiğini söylüyor ama öyle olsaydi hepsi ayni olurdu değilm.i git gide koyulasmazdi degilmi kızlar ya nolur içimi rahatlatin zaten yapar yapmaz çok silkti ama kurudukça böyle oldular Eki Görüntüle 2206214 Eki Görüntüle 2206214

Kuzummm inşAllah var gibi duruyor.. 2gün daha sabret pazartesi kan ver.. Rbbüm doldursun kucağını

Ayyyy hadi kan testi yaptır çok meraklandım.. İnşallah vardır yaaa :KK200:
insallah kuzum ama kan testini saliya anca boş randevu bulamadım kuzum ee ailede gidince almıyorlar artık yeni kuralmis mecbur saliya kdr bekliycez ama merak ettigim sey eğer bi test yalancı pozitif verseydi hepsi ayni tonda olurdu ama silikten kötülüğe doğru ilerlemezdi değil.i canm

insallah kuzum ama kan testini saliya anca boş randevu bulamadım kuzum ee ailede gidince almıyorlar artık yeni kuralmis mecbur saliya kdr bekliycez ama merak ettigim sey eğer bi test yalancı pozitif verseydi hepsi ayni tonda olurdu ama silikten kötülüğe doğru ilerlemezdi değil.i canm

Canım orantılı bir şekilde ilerleme olmuş sende. Testler bozuk olsa bi gün koyu bi gün silik sonraki gün yine koyu çıkardı. Ama istikrarlı bir şekilde bir önceki günden daha koyu çıkarak devam etmiş sende. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ama bu marka hep yanıltıyor dedikleri için yinede başka marka test alıp hassaiyeti sağlam olanlardan alıp bugün yapamaz mısın?

Canım orantılı bir şekilde ilerleme olmuş sende. Testler bozuk olsa bi gün koyu bi gün silik sonraki gün yine koyu çıkardı. Ama istikrarlı bir şekilde bir önceki günden daha koyu çıkarak devam etmiş sende. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Ama bu marka hep yanıltıyor dedikleri için yinede başka marka test alıp hassaiyeti sağlam olanlardan alıp bugün yapamaz mısın?
valla kuzum şöyle örnek vereyim bu testten 2 ay önce elitinde hamileliğini öğrendi ve gorumcemin gelinde hamile şuan oda bu test ile ogrendi bende geçen aylarda bu test ile çok denedim ama sonradan buhardan dolayı çok çok silik çizgi çıkarıyor sadece ama şimdi yaptiklarim bariz belli ve dediğin gibi kıyılaarak devam etti oldu oldu bu ay kesin oldu

valla kuzum şöyle örnek vereyim bu testten 2 ay önce elitinde hamileliğini öğrendi ve gorumcemin gelinde hamile şuan oda bu test ile ogrendi bende geçen aylarda bu test ile çok denedim ama sonradan buhardan dolayı çok çok silik çizgi çıkarıyor sadece ama şimdi yaptiklarim bariz belli ve dediğin gibi kıyılaarak devam etti oldu oldu bu ay kesin oldu

Aayyyy hadi inşallah kuzum ya haber et bizede. İlla test herkes de yanlış göstercek diye birşey yok ben bebek olduğuna inanıyorum. Yinede kesinleşmeden çok umutlanmayalım :KK200:

Back