• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yorum !!!

kendidebilmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
439
188
23
arkadaslar inanın kafayı yemek üzereyim. eşimee bişeye kırıldıgımı söylediğimde bunda kırılacak bişi yok bende kırıldım deyip işin içinden cıkıyor. ve konusmuyoruz canı istemiyormus. cogu zaman dayanamayıp ben gidiyorum tekrar anlatmaya calısıorum ama artık napıcagımı sasırdım :(

Ayyy inatci adam ne zordur. Sen ne dersen dahada uste cikmak ister birde sonunda magdur olan o olur..

Ne yapman lazim bilemiyorum ama sonuna kadar uzat sende 1 kerelik bakalim ne olacak. Belki kirilir inadi

arkadaslar inanın kafayı yemek üzereyim. eşimee bişeye kırıldıgımı söylediğimde bunda kırılacak bişi yok bende kırıldım deyip işin içinden cıkıyor. ve konusmuyoruz canı istemiyormus. cogu zaman dayanamayıp ben gidiyorum tekrar anlatmaya calısıorum ama artık napıcagımı sasırdım :KK43:
alla alla nrden böle yapıo olabilir kırılcak şeyde acaba gerçekten kırıldımı. yada konuşmamak için kaçıo evlenmeden önce bilniomuydun kocanı?

evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?

Bekliycekisn kardes adama hep ben sana kirildim debmezki sonucta calisan birisi anladigim kadariyla bide ogretmen o cocuk sesleri onun kafasini yeterince agritiyordur bende ogretmenim ve cocuklar insanin kafasina gryor insan okuldan cikinca huzur istiyor biride bana hep ben oina kirildim buna kirildim dese bende aman kirildiysan kiril napiyim deyip cekilirim koseye birak ascik adami

Sende konuşma dinlemek istemeyen adama, senin kırıldığını anlamak istemeyen adama,sen kendini zorlamı anlatacaksın daha çok sinirlenir dahada itici duruma düşersin boş ver kendini anlatmaya çalışma sende hiçbir şekilde onu arama evde konuşmaya çalışma sen onu umursadıkça kendini bişey sanıyor. sen derdini ona değil seni yaradan Allaha anlat bütün dertlerin dermanı onda inan bana rahatlarsın

gelmiyvek haklısın demiycek ki öyle diil mi _? bende calısıyorum ama onun gibi yapmıyorum :(( iyiyken cok iyi oluyoruz bu tarz kavgalar tek tük oluyor ama cok buyuyorr ama ben konu acan olnca sucluyum. kırılmamam lazımmıss hıc böyle şeylere öyle dıo

Sende konuşma dinlemek istemeyen adama, senin kırıldığını anlamak istemeyen adama,sen kendini zorlamı anlatacaksın daha çok sinirlenir dahada itici duruma düşersin boş ver kendini anlatmaya çalışma sende hiçbir şekilde onu arama evde konuşmaya çalışma sen onu umursadıkça kendini bişey sanıyor. sen derdini ona değil seni yaradan Allaha anlat bütün dertlerin dermanı onda inan bana rahatlarsın
o kadar güzel yazmıssınkı inan gözlerim doldu. gece boyu dusundum kabuslar gördüm. dualar ettim insallah hissteklerimi anlar diye bekledim. uyandım durdum acaba gece gelmiş mi diye... insallah dediğinz gibi yapmaya calısıcam gene sabırla beklıycem

Ben ilk zamanlar senın gibiydım, neden aramadın , benı merak etmıyomusun diye diye adamın başının etını yerdım.
Şimdi o arar benı aşkım hiç araryıp sormuyosun diye, kocandan başka uğraşın olsun.Adamın ustune bu kadar düşersn bunalır ve senden kaçmaya çalışır.

Nasıl astın peki bunu ? evet farkındayım ama oturdugumz yerde nerdeyse hıc arkadsım yok spora basladm haftnın 3 aksamı spora gıdıcem bişilerle ugrasmak istiorm aslında bende calısıyorum ama neden takıntı yaptım bilmiyorum.

o kadar güzel yazmıssınkı inan gözlerim doldu. gece boyu dusundum kabuslar gördüm. dualar ettim insallah hissteklerimi anlar diye bekledim. uyandım durdum acaba gece gelmiş mi diye... insallah dediğinz gibi yapmaya calısıcam gene sabırla beklıycem
Canım benim gerçekten dediğim gibi bizi yaradan alnımıza evleneceğimiz kişiyi yazan bize bu sıkıntıları veren güzel rabbimiz dermanınıda verecektir biz yanlış yerde derdimize deva arıyoruz mutluyken,huzurluyken rabbimizi unutuyoruz ne zaman sıkıntıya düşersek ozaman rabbimize yöneliyoruz ne zaman rabbimizi sıkça anarsak nezaman ona yönelmeyi bırakmazsak ozaman bizden sıkıntıda musibette üzerimizden kalkar bazen sıkıntıları rabbim kulum beni unutup fani dünyanın aldatıcılığına kanmasın diye verirmiş. ne mutlu bizeki rabbim kendini unutturmuyor :))

Nasıl astın peki bunu ? evet farkındayım ama oturdugumz yerde nerdeyse hıc arkadsım yok spora basladm haftnın 3 aksamı spora gıdıcem bişilerle ugrasmak istiorm aslında bende calısıyorum ama neden takıntı yaptım bilmiyorum.
Ben çalışıyorum . Bide evde kedılerım var hep onlarla oynuyorum. Kıskanıyor hatta :D

ne bileyim ona kalsa hiç konusmadn günler gecebilir haklısınız ben üstüne gidiyorum ben soruorum. kızgınken kendıme hakım olamıyorum. benim sinirim gecıyor sonra onun gecmıyor ozamanda neden o oyle dıye gene kızıyormm. baska seylerle ugrasmalıyım galıba

konuşmaktan anlamıyorsa sen de kırıldığını başka şekilde göster.hangi dilden anlıyorsa öyle davran.

arkadaslar inanın kafayı yemek üzereyim. eşimee bişeye kırıldıgımı söylediğimde bunda kırılacak bişi yok bende kırıldım deyip işin içinden cıkıyor. ve konusmuyoruz canı istemiyormus. cogu zaman dayanamayıp ben gidiyorum tekrar anlatmaya calısıorum ama artık napıcagımı sasırdım :KK43:
Malesef erkekler kendileri bişeye sinirlendiklerinde anında çözülsün konuşulsun istiyorlar ama biz kadınların problemlerini hiç önemsemiyorlar. O kadar tanıdık geliyor ki söyledikleriniz. Ne var bunda kırılacak, ne var alınacak. Uzatma lütfen vs.. Şunu da belirteyim siz ne kadar üstelerseniz üsteleyin anlamayacak. Çünkü kendini haklı görüyor bahsettiğiniz sorunu problem olarak görmüyor ve ne kadar anlatırsanız anlatın bu değişmeyecek. Eğer devam ederseniz üzülüyorum kırılıyorum demeye kaybeden siz olursunuz. Çünkü eşinizin size gelip üzgün müsün canım? neyin var hadi biraz konuşalım demesi gerekiyor. O bunu diyecek noktaya gelmeden siz konuştukça olaylar büyür ufacık şeylerden tartışma çıkar. Evli değilim ama benzer problemleri bende yaşıyorum. Sanırım çözüm kendi haline bırakmakta. Erkeklere bunaltıldıkları hissini vermemek gerekiyor buna hiç katlanamıyorlar.Ne yazıkki bizim kadar narin ve ince ruhlu yaratılmamışlar :KK16: Siz onu rahat bırakırsanız bi süre sonra değişimi farkedip mutlaka istediğiniz yönde olumlu bir adım atacaktır. Gereksiz şeyler için kendinizi üzmeyin. Çok daha büyük problemleri olan insanlar var. Düşünmemeye çalışın ve kendinizi mutlu edecek birşeyler yapın değiştiğinizi hissettirin. Sevgiler

Ay ben de ayar olurum oyle mal gibi yok konusmak istemiyorum yok yanlis anlamissin yok bunda kirilacak bisey yok diyen erkeklere
Be gerizekali ben herseyi totomdan mi uyduruyorum,arti sen bilirkisi misin de senin dedigin her daim gecerli benim dediklerim yanlis?

evet tanıyordum kızlar... mesela calısıyoruz ikimizde konusabilecegimiz tek zaman öğle aramız dun ben bi şekilde zaman ayarladm öğle arası bile işim varken aradım 2 defa acmadı. yarım saat sonra dersi baslıcagızaman konustugumuzda sesszde kalmıs dedi. cocuklara cop toplatıyormus işi varmıs bakamamıs. bende dedim ki acmaman diil konustugumz tek zaman öğle arasında bakmamıs olman beni üzüyor. aklına gelmedimmi acaba bu napıo diye dedim o işini yaparken 2 sanie arıyamaz mıydın diince olay oldu. ben ona hesap sormusum telefon acılmadı die. su bu...... kucuk seylerden sorun cıkartıyormusum. neyse aksam geldik eve ben yemek yaptm birlkte yerız die hıcbısı yok konu acıldı gene kavga.. tekrar anlatmaya calıstım kırıldıgımı tatlı tatlı sonraa suan konusmak istemiorm dedi gitti yan odaya sabah oldu gene gttim az önce bak kırıldm dıorum daha nasıl soylennır die sımdı sırası degil dedi. ben artık napıyım ?

ıııyyyhhh...
ne nazlı yaaa..
k.çı kalkmış..
aynı benim herif..
hiiç muhatap olma, nazlamana alışmış çünkü....

Back