• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yorum yapın

mor_yel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
8
0
86
Kocaeli
Merhaba arkadaşlar.
Ben erkek arkadaşımla 2,5 yıldır birlikteyim ve 2012 Mayısda nişanlandık bu Mayısta da evlenmeyi planlıyoruz. Ama son zamanlarda duygularım karmaşa içinde. Nişanlımın kötü hiç bişeyini görmedim cok da iyi bir eş olacağını biliyorum. Sıkıntı şu ki eskiden ben başkalarından duydugumda bana saçma gelen "heyecanım bitti" durumu. Eskiden 2 dk görmek için tüm fırsatları değerlendirirdim, gerekirse fırsat yaratırdım. Yanındayken başka hiç bişey istemezdim, tek mutluluğum yanında olmaktı. Şimdi ise ne oldu bilmiyorum ama görüşmek istemiyorum,o görüşmek istediğinde yorgun olduğumu söyleyerek görüşmemeyi tercih ediyorum. Görüştüğümüz zamanlarda ise yüzüm hep asık. Ne oldu dediğinde verecek bi cevabım da yok aslında. Beni eve bırakmasını istiyorum ve zaman geciremeden yine eve dönüyoruz. Gözüm kulağım hep telefondaydı bir zamanlar. Şimdi mesaj attığında bile cevaplarımı cok gec veriyorum. Mutsuzum. Sanırım depresyondayım. İşte sıkıntılar, nişanlılık döneminden sonra yeni bi aileye sempatik görünme gönlerini hoş etme çabaları, monotonlaşmış bir hayat hepsinin etkisiyle yoruldum ve bunaldım.İçimde kücücük bi evlilik heyecanı isteği yok gibi hissediyorum. Acaba nişanlılık döneminden kaynaklanan bir durum mu bu. Ama insanlar en güzel dönemlerin nişanlılık dönemi olduğunu söylerler. Benim hiç öyle olmadı :(

ben nişanlı değilim ama bende su anda bu duyguları yaşıyorum o kadar benzer ki gerçekten çok kötü ve ne yapacağımı bilmiyorum :5:

bu neredeyse normal bi durum ya da çevremde çok karşılaştığım için normal geliyor. siz evlilik yoluna adım atmışsınız. en büyük farzdan birini yerine getiriyorsunuz. şeytanın boş durmasını beklemeyin.
ben 7 yıl bekledim eşimle evlenmeyi zaman zaman bizde de olmadı değil açıkçası. ama rahat olun bence geçici. siz kimseyi mutlu etmek zorunda değilsiniz. ilerdeki sorumluluk şimdiden sizi korkutuyor olabilir. bence ilerde yapacağınız güzel şeyleri düşünün. eviniz ayrı olacaksa çok da kaynana problemin olmaz. hele de çalışıyorsan çok karışanın görüşenin olmaz. bence bu günlerin tadını çıkarmaya bak.

herkesin dönem dönem böyle zamanları olabilir.
bence biraz akışına bırak,kendiliğinden düzelir.bende böyle şeyler yaşadım.hatta 2012 mayısta nişanlandım , 2013 mayısta evlenecektim.
ama nişanlılık süresi uzayınca ister istemez psikoloji bozulabiliyor.
bence nişanlınla konuş,onunla vakit geçir.hatta farklı bir yerlere gezmeye falan gidin.
beraber vakit geçirmezseniz iyice soğuyabilir aranız. :34:

Merhaba arkadaşlar.
Ben erkek arkadaşımla 2,5 yıldır birlikteyim ve 2012 Mayısda nişanlandık bu Mayısta da evlenmeyi planlıyoruz. Ama son zamanlarda duygularım karmaşa içinde. Nişanlımın kötü hiç bişeyini görmedim cok da iyi bir eş olacağını biliyorum. Sıkıntı şu ki eskiden ben başkalarından duydugumda bana saçma gelen "heyecanım bitti" durumu. Eskiden 2 dk görmek için tüm fırsatları değerlendirirdim, gerekirse fırsat yaratırdım. Yanındayken başka hiç bişey istemezdim, tek mutluluğum yanında olmaktı. Şimdi ise ne oldu bilmiyorum ama görüşmek istemiyorum,o görüşmek istediğinde yorgun olduğumu söyleyerek görüşmemeyi tercih ediyorum. Görüştüğümüz zamanlarda ise yüzüm hep asık. Ne oldu dediğinde verecek bi cevabım da yok aslında. Beni eve bırakmasını istiyorum ve zaman geciremeden yine eve dönüyoruz. Gözüm kulağım hep telefondaydı bir zamanlar. Şimdi mesaj attığında bile cevaplarımı cok gec veriyorum. Mutsuzum. Sanırım depresyondayım. İşte sıkıntılar, nişanlılık döneminden sonra yeni bi aileye sempatik görünme gönlerini hoş etme çabaları, monotonlaşmış bir hayat hepsinin etkisiyle yoruldum ve bunaldım.İçimde kücücük bi evlilik heyecanı isteği yok gibi hissediyorum. Acaba nişanlılık döneminden kaynaklanan bir durum mu bu. Ama insanlar en güzel dönemlerin nişanlılık dönemi olduğunu söylerler. Benim hiç öyle olmadı :(

Bugün Kocaeliden İstanbula gitmeye karar verdim, kendimi biraz dinlemek için ve tabi habersiz. Napıosun diye aradı ben biletimi alırken. İstanbula gidiyorum dedim. Bişey mi oldu gezmeye mi diye sordu. Gezmeye dedim. Hayırlı yolculuklar o zaman dedi. Aslında tek derdim biraz yallnız kalmaktı ama neden bilmiyorum onu sinirlendirmek istedim. Koca bir gün yalnız ve mutsuz sokaklarda salak gibi dolaştım. Umarım saçmalamalarım biter yakın zamanda :(

Slm bayanlarr.Ben erkek arkadaşımı askere gönderdim mayısta döncek. Gelir gelmez yoğun bir şekilde koşuşturmalar başlıcak.Fakat benim düğün kına çeyiz ne yapmam gerek hiç bir fikrim yok :( Yetiştirebilcekmiyiz onu da bilmiorum mayısta döncek askerden sıfırdan hazırlık yapmak zor olcak ama kaç ayda bitcek offf offf :))

Back