• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorum yaparmısınız

bu anlattığınız durumlar nişanlımda da mevcut.. onda panik atak ve desresyon belirtileri var.. stresli bir ortamda çalışıyor aslında en büyük sebep bu. ordan kurtulmalı sanırım ilk etapta :(
ben nasıl davranmalıyım nasıl yönetmeliyim bu süreçleri bilemiyorum. bu konuyuda bu sebeple açmıştım açıkcası.bu tür sorunları yaşayanların yardımlarıyla belki kendime bir çıkış yolu bulurum diye düşündüm. çünkü benim içinde çok zor.. son bir haftadır nişanlım var ama yok.:(

Öncelikle ilaçlarını içmeli.. Düzenli olarak..
İyi gibi hissettiği dönemlerde de,tamam artık iyileştim diyip bırakmamalı ilacı..
Siz anlayışlı ve anaç olmalısınız.. Güven vermelisiniz.. Bu rahatsızlığın geçici olduğunu ve her ihtiyacı olduğunda yanında olacağınızı söylemeli ve hissettirmelisiniz..
Geçecek! Sürekli bunu söyleyin..
Başını yaslayacağı omuz olmalısınız..
Zaten ilaca başladıktan itibaren düzelmeye başlayacak gidişat..

Öncelikle ilaçlarını içmeli.. Düzenli olarak..
İyi gibi hissettiği dönemlerde de,tamam artık iyileştim diyip bırakmamalı ilacı..
Siz anlayışlı ve anaç olmalısınız.. Güven vermelisiniz.. Bu rahatsızlığın geçici olduğunu ve her ihtiyacı olduğunda yanında olacağınızı söylemeli ve hissettirmelisiniz..
Geçecek! Sürekli bunu söyleyin..
Başını yaslayacağı omuz olmalısınız..
Zaten ilaca başladıktan itibaren düzelmeye başlayacak gidişat..

beni çok rahatlattığını söyleyebilirim. Çok tşk ederim cnm

Oyle birsey ki bu insani hic bir neden yokken hayatindan alikoyan bi hastalik.hicbirsey yapmak istemez, hicbir yere gitmek istemez, ve dunya yansa bundan kotusu olamax onun icin.yasamayan biri icin anlamasi cok guc bir durum.fakat sanada buyuk is dusuyor.sabir gerekiyor.en basinda onu telkin etmen gerekiyor.ben bir bucuk yildir evliyim ve 4 yil ilac tedavisi gordum.evlendim ki eger ilac kullanmasaydim inan dugun bile yapamazdim.evleniceksiniz ve ilac kullanmasi sart.bi sure kdndini cok cok iyi hissedicek ve sonrasinda ilacsiz yapamsyacak duruma gelicek.inan ki ilaclarimi birakmak zorunda olmasam birakmazdim cunku insani hayatindan bezdiriyor bu hastalik.

Aşkınızdan ölmüyorsanız evlenmeyin derim. Bu işlerin sonu nereye varır belli olmaz. Mutsuz, depresif bir insanla bir ömür geçirmek istiyor musunuz gerçekten? Bu sıradan bir depresyon olsaydı bu kadar uzun sürmezdi. Moralinizi bozmak istemem ancak bir çok ağır ruh hastalağı ilk önce uzun yıllar süren depresyonla başlar.

Aşkınızdan ölmüyorsanız evlenmeyin derim. Bu işlerin sonu nereye varır belli olmaz. Mutsuz, depresif bir insanla bir ömür geçirmek istiyor musunuz gerçekten? Bu sıradan bir depresyon olsaydı bu kadar uzun sürmezdi. Moralinizi bozmak istemem ancak bir çok ağır ruh hastalağı ilk önce uzun yıllar süren depresyonla başlar.

cnm öyle diyorsun ama bana ihtiyacı olan birini nasıl bırakabilirim. bu çok kötü değilmi :(

burada konuşuluyorken sormak istiyorum. bir haftadır ilaç kullanıyorum ve kendimi aşırı derecede bitkin ve sarhoş gibi hissediyorum. bu his ne kadar süre içinde geçer. sanki beni daha da hasta etti gibi geliyor bu ilaçlar. gerçekten belli bir süre sonra bu belirtiler geçiyor da insan kendini daha mı iyi hissediyor.

Back