Lütfen yorum ve destek 🙏

ceylinns

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2024
3
0
30
Kızlar merhabalar, konuşacak kimsem yok lütfen yardım edin , 🥺 kısaca anlatayım , 2 yıllık üniversite, laboratuvar mezunuyum. Kpss filan atanmadan evlendim . 6 yıllık evliyim kızım var 5 yaşında , kızlar derdim şu kizimi çok seviyorum. Ona elimden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışıyorum her anne gibi, ve anne olduğum için de pişman değilim ama diplomalı ev hanimligi çok ağır geliyor , annem köyde hayvancılık yaptığı için bakamıyor kızıma , kayinvalde başka sehirde yaşıyor. Çocuğu bırakacak hiç kimse yok bu yüzden çalışamıyorum bu durum beni çok uzup çok yipratiyor anlatamam, çocuğumun bana ihtiyacı oldugunu biliyorum onu çok seviyorum fakat birdaha asla çalışamayacak mis gibi hissediyorum sadece annem ilk okula baslayinca ben ciftciligi bırakırım o zaman ben bakarım sen çalışırsın diyor , ama sanki çocuk oldu diye tamamen eve kapandım kaldım , yaşım ilerledigi için birdaha asla ise baslayamayacagim yaşım ilerledikce almazlar diye korkuyorum. Hem çocuğumu çok seviyor kendim bakıyorum bundan şikayetçi değilim ama evde kaldıkça da hergun sil.supur aynı sanki başka hiçbir bastım yokmus gibi değersiz hissediyorum bütün özgüvenim gitti sizce çocuk ilkokula gelince baslanirmi çalışmaya lütfen kırıcı ve saygısız olmadikca destek ve yorumlarınızı bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden 🙏🥺

Merhabalar.. Aslinda anaokulu cagina gelmis. Siz mi tercih etmiyorsunuz göndermeyi? Sosyallesmesi açisindan da faydali olabilir okula gitmesi cünkü maalesef onlar bizim zamanimizdaki gibi sokakta oyun kültüründen uzak büyüyorlar ister istemez. Yani aslinda anaokuluna gonderip ise baslayabilirsiniz :)

Merhabalar.. Aslinda anaokulu cagina gelmis. Siz mi tercih etmiyorsunuz göndermeyi? Sosyallesmesi açisindan da faydali olabilir okula gitmesi cünkü maalesef onlar bizim zamanimizdaki gibi sokakta oyun kültüründen uzak büyüyorlar ister istemez. Yani aslinda anaokuluna gonderip ise baslayabilirsiniz :)
Anaokuluna gidiyor aslında, fakat yarım gün, yani her şekilde 1. Sınıfa da gitse, gene yarım gün , yani günün yarısında birisinin bakması gerekecek, madem bunu biliyorsunuz neden soruyorsunuz diyebilirsiniz belki 🙂 ama her gün kendime malesef bakacak kimse yok , senin suçun değil diyorum, fakat genede üzülmekten alikoyamiyorum.kendimi işte 😒 çok sağolun cvp verdiğiniz için

Ben de aynı durumdayım. 5 senedir çalışmıyorum ve muhtemelen 2 senem daha böyle geçecek. Sonra nerede nasıl çalışacağım diye düşünüyorum. Sıfırdan başlamaya razıyım aslında ama yaşım ilerlemiş olacak. Gençler dururken iş bulmam çok zor. Her sene yeni bir şey çıkıyor. Yenilikleri öğrenmekte zor. Çok iyi pc kullanırken elime senelerdir alamadım. Online kurslara falan katılmayı düşünüyorum. Umarım tekrar iş bulabiliriz.

Ben de aynı durumdayım. 5 senedir çalışmıyorum ve muhtemelen 2 senem daha böyle geçecek. Sonra nerede nasıl çalışacağım diye düşünüyorum. Sıfırdan başlamaya razıyım aslında ama yaşım ilerlemiş olacak. Gençler dururken iş bulmam çok zor. Her sene yeni bir şey çıkıyor. Yenilikleri öğrenmekte zor. Çok iyi pc kullanırken elime senelerdir alamadım. Online kurslara falan katılmayı düşünüyorum. Umarım tekrar iş bulabiliriz.
Birde zamanla çevre tarafından evde duran kadın, ev kadını , veya sen üniv okudunda ne oldu sende bizim gibi ev hanımısin gibi elestrilere maruz kalıyorsun zamanla sırf evde durdugun için senin potansiyelini veya okuduğun üniversiteyi , mesleğini hiçe sayıp sana ev kadını boş kadın muamelesi yapıyorlar bu çok acı .

Birde zamanla çevre tarafından evde duran kadın, ev kadını , veya sen üniv okudunda ne oldu sende bizim gibi ev hanımısin gibi elestrilere maruz kalıyorsun zamanla sırf evde durdugun için senin potansiyelini veya okuduğun üniversiteyi , mesleğini hiçe sayıp sana ev kadını boş kadın muamelesi yapıyorlar bu çok acı .
Evet aslında ev hanımlığı da çok zor ve ayrı bir iş bence. Ben kimseyi yargılamam yadırgamam ama kendim için evde durmak doğru değil çünkü ev işleri mutfak işleri bana göre değil. Çok büyük zevkle binbir çeşit yemek yapan, evine özen gösterenler var. Ben öyle değilim alışmışım dışarıya. Ben de insanlarla sık sık iletişim halinde olmayı seven biriyim. Yemek yapmak bana göre zülum. Evime annem zorla aksesuar alıp yerleştirdi. Asla uğraşmam ama saatlerce pc de oturup çalışabilirim. Bu süreç beni çok bunalttı. Hayatı kaçırıyormuşum gübi hissediyorum

X