• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Lütfen yazın ya kac konu olusturum kimse yazmadı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

msdysf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2019
113
35
48
28
Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Meraba ben bu ay bes gun olmak uzere klomen kullandim kontrole gittigimde bir tane yumirtam 18 mm ye ulasmisti doktor gun asiri iliski onderdi ve dun gittgimde doktor yumurtan catlamis dedi ilk ayinda hamile kalan vr mı ve ben normalde cok usuyen biriyim geceleri sicak basiyor hamilelik belirtisi olabilir mi ?
ilk ayında hamile kalan var evet ama belirtiler öyle hemen kendini göstermez

Ben 2.ayımda hamile kaldım. Belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor. Bende tek belirti meme uçlarımın aşırı acımasıydı. Adet günümüze kadar azıcık daha sıkın dişinizi isterseniz. Allah hayırlısıyla sağlıkla aratmadan versin inşaallah :KK200:

Ben de bes tane yeni bitirdim hayirlisi hakkimizda.

Ben 2.ayımda hamile kaldım. Belirtiler herkese göre değişiklik gösteriyor. Bende tek belirti meme uçlarımın aşırı acımasıydı. Adet günümüze kadar azıcık daha sıkın dişinizi isterseniz. Allah hayırlısıyla sağlıkla aratmadan versin inşaallah :KK200:
Amin insallah

Size yardimci olmak isterdim ama inanain bu konuda bilgim yok. Konunuz one ciksin diye yazdim bilen arkadslar yazacaklardir muhakak

Canım cokta güvenmeyin klomene ya normal dener gibi iliskiye gir kafanı verme bak ben tüp bebekteym o klomenin on katı igneler yedim yinede kesin diyemiyosun işte

Canim.benimde 2. Klomen kullanisim dilerim ki bebegin tez zamanda sana gelir stres yapma cunku stres hormonlarimizi etkiliyor sabirli ol pozitif dusun oyle olsun. Ben.belirtilere falanda inanmiyorum 7 aydir her ay belirtiler yasiyorm ama.sonunda yine.regl oluyorum o yuzden belirtilere fazla takilmamaya calis hrsey gonlunce olsun

Back