- 24 Nisan 2022
- 25
- 15
- 29
- Konu Sahibi Bebisimolsunnf
Merhaba kızlar benimle aynı durumları yada benzerini yaşayanlar var mı acaba merak ediyorum 2tane kimyasal gebelik yaşadım ardından 1sene sonra tekrardan hamile kaldığımı öğrendim herşey çok güzel ilerliyordu ama bir sabah kalktığımda fazla kanamam olduğunu görerek hemen hastaneye gittim bakan doktor bu bebek yaşamaz hemen Ankara’ya sevk edelim seni dedi ve acil bi şekilde Ankara’ya gittim 1 hafta kadar bebeğimi tutmaya çalıştılar 22 haftadan 23haftaya kadar gidebildik sadece rahim ağzı açıklığı var dendi 9cm açıklıkla doğum yaptım bebeğim sadece 10 gün dayanabildi malesef daha sonra doktor 3ay sonra tekrar deneyebilirsiniz demesine rağmen ben mental olarak hazır hissetmediği düşündüğüm için korunmak istememe rağmen Rabbim 5 ay sonra tekrardan nasip etti hamile kaldım 13haftamız da serklaj yapıldı rahim ağzı açıklığı olduğu için yapıldığı gün herşey normaldi ama ertesi gün fazla kanamayla tekrar hastaneye gittim baya pıhtılı kanamam oldu direk yatış verildi ultrasonla bakıldığında bebeğimin kalp atışı da vardı kendisi de iyi görünüyordu ama ben bildiğin doğum sancısı çekiyordum neyse kanamam önlendi rahim kasılmasın diye ilaçlar verildi rahatladım ben baya korkumda azaldı bişey olmayacak diye beklerken ertesi gün ultrasonda tekrar bakıldığında bebeğimin kalbinin durduğunu söyledi doktor ve acil bi şekilde kürtaja alındım çıktığımda doktor serklajın hiç açılmadığını kendisinin çıkardığını söyledi doktor neden böyle olduğunu anlamıyorum psikolojim alt üst oldu çok yeni kürtaj oldum zaten ama lütfen bi bilginiz varsa beni de aydınlatır mısınız yada böyle bişey yaşayıp hamile kalanlar var mı acaba k.bakmayın bu arada çok uzun oldu hakkınızı helal edin lütfen