- 19 Aralık 2017
- 21
- 14
- 88
- 33
- Konu Sahibi Karamell44
Arkadaşlar ne olur yargılamayın 2 aylık erkek çocuk annesiyim zor bir hamilelik süreci geçirdim hamile kaldım sıkıntılar üst üste geldi birde bu covid belası evden çıkmadım aylarca daha sonra eşimin görevi dolasıyla tayini şırnağa çıktı hiç kimseyi yanımda istemedim üstesinden geldim. Doğumu Ankarada annemin yanında yapmak zorunda kaldım. Doğuma 1 ay kala gittim 39 haftalıkken beni acil doğuma aldılar tansiyoum yükselmişti günlerce hastanede yattım bebeğim 1 buçuk aylıkken annemin yanından evime geldim. Geldiğim günden beri bunalımdayım Evladımı çok seviyorum ama içimden hiç bişey yapmak istemiyorum istiyorum ki çocuğu emziriyim devamlı uyusun hiç uyanmasın annem hep yanımda dursun sesi gelsin günlerdir devamlı ağlıyorum yemek yemiyorum moralim bozuk artık eşime yansıtmaya başladım onunda canı sıkılıyor. Çok üzülüyorum bencilce davrandığımı bebeğime eşime annemlere haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Önceden bebeğimi emzirirken içim huzur dolardı şimdi ağlıyorum bunalıyorum . Akşamı dar ediyorum eşim eve gelir gelmez onun üstüne bırakıyorum geceleri bile o uyutuyor. Bana desetek oluyor tek derdi benim iyi olmam ama ben ağlamaktan kendimi alıkoyamıyorum ne olur bana yardımcı olun yargılamadan yadırgamdan gerçekten kendimi kötü bir anne gibi görüyorum ...
Son düzenleme: