• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yargılamayın çok korkuyorum

bu kadar stres yaparsan adet olamaz deliye dönersin
vücudun senınle oyun oynar ,

o yüzden gönlünü ferah tut ki zamanda adet ol ,

hee birdahada bu hatayı yapma yada korun çift yöntemle
bir daha bu korkuyu yaşayıp bunu yapmam mümkün değil gerçekten o kadar kötüyüm ve o kadar korkuyorum ki

Gögüs kararmasi ve bahsettiginiz bazi belirtiler ileri aylarda yasanir.
Kendinizi dinlemeyin belirti aramayin ararsaniz bulursunuz.
Hamile oldugunuzu sanmiyorum kaygidan böyle hiseediyorsunuz.
İnşallah psikolojiktir inşallah 😭

1 kere de hamile kalıyorum.. Tek denemede de hamile kaldığım için de koruma konusunda dikkat etmesi gerekiyor eşin.. Sadece sizin korunmanızla da olmuyor o iş.. Yanlış yönlendirmeyin lütfen 🙄
Kızı korkutmayın sizinki daha zor bir ihtimal evet olmus ama %80 olmaz %20 olur önemli olan oranlar🤗 hamile olamaz değil oladabilir ama suan belirti veremez mesela o yuzden stres yapmamalı

Ohoo dogurganlıgın gösterdigi gün bile insanlar burda korunmadan catır catır yapıyor da tutmuyor.. bosuna telaş yapmayın.
İnanın ki bitik durumdayım hem pişmanlık hem korku sürekli kafamın içinde dönüp duruyor

1 kere de hamile kalıyorum.. Tek denemede de hamile kaldığım için de koruma konusunda dikkat etmesi gerekiyor eşin.. Sadece sizin korunmanızla da olmuyor o iş.. Yanlış yönlendirmeyin lütfen 🙄
Kişiden kişiye degişiyor.
Tek denemede kalan da var.
Defalarca denemede kalan da.
Hiç kalamayan da.
Ben kalamiyorum mesela, fiziksel sebebim yok esimin de yok.
Bir defa hamile kaldim onu da kaybettik.
Bir defa olduysa yine olur diyorlar ama olmuyor.

Ben çok kötüyüm regl 8 gün var ve hiç bir belirtim yok çok korkuyorum çok 🥺😢

Back