Takvimde doğurganlık orta gösterdiği için çok korkuyorumBukadar düzenli adet gören birinin adetten 5 gün sonra ilişkide yumurta çatlamasıda zor Bi ihtimal kendi korkutma hamile kalsan bile suan bunu anlayamazdın yani ve %99 hamile değilsindir dizilerdeki gibi olmuyor o işler
Gerçekten ölmek üzereyim hayatta asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım ve anladım ki insan asla asla dememeli olaydan sonra yemek bile yemedim sürekli sigara içiyorum ve içimdeki şüphe beni öldürmek üzereCanım adetin daha çok var bukadar erken belirti vermez sen stresten dolayı öyle sanıyorsun
İnşallah değilimdir korkmamak elde değilOrtaya takılma pik yapması lazım bidaha da ilişkiden sonra direk vajinanı yıka içine kadar ki sperm tutunamasın ve sakın ertesi gün hapı kullanma vücuduna zarar verir korkma değilsindir
Bak normal düzenli cinsel hayatı olan bile öyle Bi kerede hamile kalamıyor ve asla bukadar erken belirti veremezsin sen stres yaptıkça kendinde Bi belirti aradıkça buluyorsun sadece ben evliyim 1 YIL çocuk için her ay test yaptım her ay göğüsleri şişti ucu büyüdü belim ağrıdı midme Bile bulandı ve sonuc hamile değilim hatta kalamazmışım bile sorun varmış. Ama ben her ay hamileyim sandım çok emin oldum hissettim bile olmayan bebeği o sen aradığın için oluyor sal kendini değilsin hamileGerçekten ölmek üzereyim hayatta asla yapmam dediğim bir şeyi yaptım ve anladım ki insan asla asla dememeli olaydan sonra yemek bile yemedim sürekli sigara içiyorum ve içimdeki şüphe beni öldürmek üzere
Bak normal düzenli cinsel hayatı olan bile öyle Bi kerede hamile kalamıyor ve asla bukadar erken belirti veremezsin sen stres yaptıkça kendinde Bi belirti aradıkça buluyorsun sadece ben evliyim 1 YIL çocuk için her ay test yaptım her ay göğüsleri şişti ucu büyüdü belim ağrıdı midme Bile bulandı ve sonuc hamile değilim hatta kalamazmışım bile sorun varmış. Ama ben her ay hamileyim sandım çok emin oldum hissettim bile olmayan bebeği o sen aradığın için oluyor sal kendini değilsin hamil
Evli değil aile baskısı napsın korkmayıpNeden bu kadar çok korkuyorsun hamile kalmaktan?
UmarımGögüs kararmasi ve bahsettiginiz bazi belirtiler ileri aylarda yasanir.
Kendinizi dinlemeyin belirti aramayin ararsaniz bulursunuz.
Hamile oldugunuzu sanmiyorum kaygidan böyle hiseediyorsunuz.
ÇOK teşekkür ederim canımm amin inşallahÇok teşekkür ederim birazda olsa içim rahatladı Allah'ım inşallah size nasip eder dua ediyorum sizin için
1 kere de hamile kalıyorum.. Tek denemede de hamile kaldığım için de koruma konusunda dikkat etmesi gerekiyor eşin.. Sadece sizin korunmanızla da olmuyor o iş.. Yanlış yönlendirmeyin lütfenBak normal düzenli cinsel hayatı olan bile öyle Bi kerede hamile kalamıyor ve asla bukadar erken belirti veremezsin sen stres yaptıkça kendinde Bi belirti aradıkça buluyorsun sadece ben evliyim 1 YIL çocuk için her ay test yaptım her ay göğüsleri şişti ucu büyüdü belim ağrıdı midme Bile bulandı ve sonuc hamile değilim hatta kalamazmışım bile sorun varmış. Ama ben her ay hamileyim sandım çok emin oldum hissettim bile olmayan bebeği o sen aradığın için oluyor sal kendini değilsin hamile
Ben eşimle nişanlıyken geri çekilme yöntemini kullanıyorduk. Ben de o zamanlar sizin yaşadığınız korkuları yaşıyordum. Hatta bir keresinde stresten adetim gecikmişti. Şimdi 1.5 yıllık evliyim. Bebeğimiz olsun diye tüp bebek tedavisi görüyorum. Sizin bu kadar erken belirti vereceğini düşünmüyorum. Stres yapıp adetinizi geciktirebilirsiniz. İçiniz rahat değilse gidin kan verin.Öncelikle lütfen yargılamayın. Yaptığım hatanın farkındayım ve günlerdir ağlamaktan uyuyamıyorum. Erkek arkadaşımla adetim bittikten 5 gün sonra cinsel ilişkiye girdik geri çekme yöntemi ile içime boşalmadı boşalacak olduğu zaman anlıyor ve geri çekiliyor ama ben çok korkuyorum geri çekildikten sonra vajinamda atış oldu yarım saat sonra tuvalete gittiğimde su gibi şeffaf bir akıntı geldi içime boşalmadığından emin. Ama ben emin olamıyorum ve çok korkuyorum düzenli adet oluyorum 28 günde bir ilişkiye girdiğimiz gün adet döngünün 11. Günü düşünmekten ağlamaktan uyuyamıyorum nolur yargılamayın çok korkuyorum sürekli vücudumu dinliyorum psikolojik mi bilmiyorum dün yüzümde bir kaç sivilce çıktı ve hafif bel ağrım vardı ama bugün kesildi ve kasıklarım vajinamda ağrı var. Nolur yargılamadan cevap verin yalvarırım hatamın farkındayım ve cok korkuyorum göğüs uçlarım kararmış gibi görüyorum 5 Şubat'ta adet olmam gerekiyor ama stresten korkudan ölüyorum nasıl bekliycem bilmiyorum nolur görüşleriniz paylaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?