• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yargılamadan yardımcı olur musunuz

Morlalaler

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
110
27
18
24
Merhaba son 3 regl tarihimi yazarak başlamak istiyorum
3 nisan
5 mayıs
29 mayıs
Normalde yaklaşık bir ayda 1 kez regl olurum geçen ay bir hafta erken oldum döngüm hakkında bilgi sahibi olmanız için yazıyorum.
Bu ayın 15 inde bir birliktelik yaşadım korunmadık ama geri çekilme yöntemini de uygulamış sayılmayız, buraya böyle yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkinin ortasında ben korunmadığımdan rahatsız olup devam etmedim.
Her regl öncesi yaşadığım bel ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik ishal belirtilerimi yaşıyorum dünden beri
Ama anlamadığım bir biçimde bu konuda emin değilim dün bir damla kanamam gelmiş sanırım bundan emin değilim keşke emin olsaydım
Sizce gebelik riskim nedir?
Çok korkuyorum türkiye şartlarında bekar bi hamilelik dünyanın en korkunç şeyi

3 nisan
5 mayıs
29 mayıs
Normalde yaklaşık bir ayda 1 kez regl olurum geçen ay bir hafta erken oldum döngüm hakkında bilgi sahibi olmanız için yazıyorum.
Bu ayın 15 inde bir birliktelik yaşadım korunmadık ama geri çekilme yöntemini de uygulamış sayılmayız, buraya böyle yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama ilişkinin ortasında ben korunmadığımdan rahatsız olup devam etmedim.
Her regl öncesi yaşadığım bel ağrısı göğüs ağrısı şişkinlik ishal belirtilerimi yaşıyorum dünden beri
Ama anlamadığım bir biçimde bu konuda emin değilim dün bir damla kanamam gelmiş sanırım bundan emin değilim keşke emin olsaydım
Yazdığınız tarihlere göre regl döneminiz aslında olmanız gerekir bugün yarın. Erken gebelik testi alıp kendiniz yapabilirsiniz. En kesin sonuç kan testi ama yaptırma imkanınız varsa

3 nisan
5 mayıs
29 mayıs
İmkanınız varsa kan testi yaptirin

Eczaneden gidip erken gebelik testi alabilirsin net sonuç verir ama boşalmadan hamile kalman bence imkansız yinede bi ihtimal kontrol etmek amaçlı denemelisin bide sürekli takma kafana bişeyi ne kadar takarsan o kadar stres yaptıkca hastalıgın gecikcektir kendini rahatlat test yap zaten yoksa 1 2 gün sonra hasta olursun

Eczaneden gidip erken gebelik testi alabilirsin net sonuç verir ama boşalmadan hamile kalman bence imkansız yinede bi ihtimal kontrol etmek amaçlı denemelisin bide sürekli takma kafana bişeyi ne kadar takarsan o kadar stres yaptıkca hastalıgın gecikcektir kendini rahatlat test yap zaten yoksa 1 2 gün sonra hasta olursun
Birisi %50 ihtimal dedi o kadar tedirgin oldum ki Ağlıyorum. Zaten rahatsız olup devam etmemiştim

Bu tarz durumlar için regl takip uygulamalarını kullanmanızı tavsiye ederim. Yumurtlama gününüzden haberdar olabilirsiniz bu şekilde. Yine de emin olmak için erken gebelik testi yapmanız doğru olacaktır. Tabi boşalma olmadığına eminseniz sıkıntı yoktur.

Bu tarz durumlar için regl takip uygulamalarını kullanmanızı tavsiye ederim. Yumurtlama gününüzden haberdar olabilirsiniz bu şekilde. Yine de emin olmak için erken gebelik testi yapmanız doğru olacaktır. Tabi boşalma olmadığına eminseniz
Kullanıyorum zaten o bir iki gün riskliydi ben de o yüzden devam etmedim. Sizce olma ihtimalim var mı belirtilerim var bir de anlamadım

Hamilelik seviyesinin yüksek olduğu dönemde ilişkiye girdiyseniz ufakta olsa ihtimal var bence. Ama yine de boşalma olmadıysa çok zor hamile olmanız

Hamile kalmak o kadar kolay degil. Aglama git iki erken gebelik testi al yap kurtul
Başka bir programdan ovülasyon hesapladım iki programda da birinde 14 birinde 13ü gösteriyor ilişkim 15indeydi bir de programda geçen yılın eylülünden beri veriler girdim

Back