Lütfen yargılamadan yardımcı olun

Kafasındaki ikinci kişiyi de boşayın. Yarın öbür gün üçüncü, dördüncü var derse aynı işlemi ona da yaparsınız.
Adam naneleri yiyip yiyip ben şizofrenim ehehe diyor resmen

Akasya durağı dizisinde şoför Leyla'nın babası vardı Ramazan baba.
Erol Günaydın çok güzel canlandırmıştı alzheimer hastasını...
Türlü işler çevirip yakalanınca, başlıyordu hemen; "ben kimim, neredeyim?" :)))

Onu da kuma alabilse hastalık falan kalmayacak

Adam ne senden ne metresten vazgeçmemek için deli kılığına girmiş resmen baksana bırakamıyorsun bile

Bence sizde terapi almalısınız. Adamın manipülasyonuna maruz kalmışsınız, neredeyse onun hasta olduğuna inanıp yaptıklarına hak verecekseniz.
Hala sizi sevdiğini düşünüyorsunuz. Seven insan aldatmaz, başka kadına bakmaz. Hele ki karısının çocukluk arkadaşına hiç bakmaz. Yapıp yapıp bahane buluyorlar. Yapmayın lütfen. Kendi hayatınıza bakın. Ne hali varsa görsün. Hastayda ailesi ilgilensin, tedavi olsun.
Valla garip geliyor bana. Adam beni aldatacak. Ben hala onun için çabalayıp yaptıklarına bahane bulacağım.

Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Siz naapın biliyor musunuz? Geçin eşinizin karşısına, o kadını kuma olarak kabul edebileceğinizi söyleyin, ona olan sevgisini anladığınızı, bir gün zaten bir yolunu bulup gideceğini bildiğinizi, gitmesindense böyle bir şeyi tercih edeceğinizi söyleyin. Ama inansın samimiyetinize. Hatta çağırın kadını bir gün eve. Bakın o zaman hastalık falan kalıyor mu sizin uyanıkta.

Ben sizi yargilamayacagim sonucta esinizi en iyi siz tanirsiniz. Bir rahatsizligi var diyorsaniz vardir. doktora yonlendirdim demissiniz ya hah iste o rahatsizligi her neyse bence bulasici bir hastalik bu size de bulasmis cunku siz beni sevdiginden eminim demissiniz. Benim tavsiyem doktora birlikte gidin.

Doktor musunuz? Bu kanıya nereden vardınız???
Adam halt yemiş ama pişman değil elinde olsa ikinizle yaşar.
Adamın arkasında dolanıp ah vah ederken çocuklar hayatınızın neresinde sürekli hayal kırıklığı yasatmayin . Düzeninizi kurun maddi desteği sağlasın ne halt yiyorsa yesin......

İşin aldatma,aldatılma,ahlaki ,etik ayıp-suç kısmını geçerek söylüyorum. Eşiniz ilk etapta tedavi olmalı, akli melekelerini biraz düzeltsin önce. Affedip affetmemek sonraki etaplar. Bu şekilde git gel akıllı biri ile yavrularımı aynı eve sokamazdım babaları dahi olsa. Tabi gerçekten iddia ettiği gibi kafası yerinde değilse.

Doktora bir gitsin de nesi var nesi yok görülsün. Bu kadarcık bilgiyle kimse size fikir veremez. Yalnız aldatmanım ruh sağlığıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Barışmayın diyemem ama bu ilişkşden hayır göreceğinizi hiç sanmıyorum.

Ciddi ciddi okuyodum. Yediği p.klara hastalık kılıfı bulan maymun iştahlı innnşallah gerçekten hasta olur da görür nasıl oluyormuş ruhsal hastalıklar. O şeyini kaldıracak hali kalıyor muymuş? Pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…