- Konu Sahibi esraa kurt
-
Çiftliği kapmış ama, o nasıl olacak?Niye hediye ediyim ayol konu sahibinde herkese beleşten para dağıtacak hava var
Sebep belli...Bence doktora siz gidin ve ona şu soruyu sorun
“ neden beni bu kadar aşağılamış bir adamdan vazgeçemiyorum ? “
Sen nerelerdeydin, yine gelmişsin bir atasözüyle.Imam ölüden hoşlanır, deli deliden hoşlanır...
Eşinizi bilmiyorum ama bence sizde "Altın pipi sendromu" olabilirbu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir
Konu sahibinin o çiftliğe hiçbir zaman gitmeyeceğine ve adamın sürekli o metresle çiftlikte takılacağına adım gibi eminimÇiftliği kapmış ama, o nasıl olacak?
Akasya durağı dizisinde şoför Leyla'nın babası vardı Ramazan baba.yanikadın aldatıldığını anlayana kadar kafasının içinde kimse yokmuş, 2 çocukları olmuş normal bir evlilikmiş yine kimse yokmuş. yakalanınca kafasının içinde biri belirivermiş. mantıklıysa eyvallah..
Onu da kuma alabilse hastalık falan kalmayacakArkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Siz naapın biliyor musunuz? Geçin eşinizin karşısına, o kadını kuma olarak kabul edebileceğinizi söyleyin, ona olan sevgisini anladığınızı, bir gün zaten bir yolunu bulup gideceğini bildiğinizi, gitmesindense böyle bir şeyi tercih edeceğinizi söyleyin. Ama inansın samimiyetinize. Hatta çağırın kadını bir gün eve. Bakın o zaman hastalık falan kalıyor mu sizin uyanıkta.Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Allah 'tan kocama büyü yaptı diye konu açmadıAdam ne senden ne metresten vazgeçmemek için deli kılığına girmiş resmen baksana bırakamıyorsun bile
İşin aldatma,aldatılma,ahlaki ,etik ayıp-suç kısmını geçerek söylüyorum. Eşiniz ilk etapta tedavi olmalı, akli melekelerini biraz düzeltsin önce. Affedip affetmemek sonraki etaplar. Bu şekilde git gel akıllı biri ile yavrularımı aynı eve sokamazdım babaları dahi olsa. Tabi gerçekten iddia ettiği gibi kafası yerinde değilse.Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Doktora bir gitsin de nesi var nesi yok görülsün. Bu kadarcık bilgiyle kimse size fikir veremez. Yalnız aldatmanım ruh sağlığıyla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Barışmayın diyemem ama bu ilişkşden hayır göreceğinizi hiç sanmıyorum.Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Ciddi ciddi okuyodum.Ben sizi yargilamayacagim sonucta esinizi en iyi siz tanirsiniz. Bir rahatsizligi var diyorsaniz vardir. doktora yonlendirdim demissiniz ya hah iste o rahatsizligi her neyse bence bulasici bir hastalik bu size de bulasmis cunku siz beni sevdiginden eminim demissiniz. Benim tavsiyem doktora birlikte gidin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?