- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
- Konu Sahibi esraa kurt
-
yaniAdam baya deliyi oynayip yirtmaya calisiyor ahshabahbs saka gibi
Yersenyanikadın aldatıldığını anlayana kadar kafasının içinde kimse yokmuş, 2 çocukları olmuş normal bir evlilikmiş yine kimse yokmuş. yakalanınca kafasının içinde biri belirivermiş. mantıklıysa eyvallah..
Genel bilgi: psikolojik rahatsizliklar sonradan gelisebilir. Bazi genetik psikolojik rahatsizliklar da belirli yaslardan sonra kendilerini gostermeye basliyorlar.yanikadın aldatıldığını anlayana kadar kafasının içinde kimse yokmuş, 2 çocukları olmuş normal bir evlilikmiş yine kimse yokmuş. yakalanınca kafasının içinde biri belirivermiş. mantıklıysa eyvallah..
elbette gelişebilir ve sonradan kendini göstermeye başlayabilir fakat aldatma konusundan sonra ortaya çıkması şüphe uyandırıcı geldi açıkçası. bu konuyu aldatma dışında "eşim böyle böyle demeye başladı, bir öyle bir böyle konuşuyor hiç yoktu" dese daha farklı konuşurdum. tabi konu sahibinin anlatma şeklinden de bize sıralama olarak böyle hissettirmiş olabilir.Genel bilgi: psikolojik rahatsizliklar sonradan gelisebilir. Bazi genetik psikolojik rahatsizliklar da belirli yaslardan sonra kendilerini gostermeye basliyorlar.
Bir de adam sizofrense bu genetik bir hastalik. Ben o durumda olsam cocuklarim icin paniklerim.
Bu konuda adamin iki kadini idare eden bir egoist oldugunu dusunuyorum.
Bacim adam deli taklidi yapiyorArkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Aslında akıl sağlığı yerinde olmayan sizsiniz.Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Seviyor olman o adamın yaptıklarını gormezden gelmene engel olmamalı, bence uzak dur ınan yıpranan sen olacaksınArkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Hastalığına her şeyine tamam amaa baska birini sevdiğini bildiğiniz bir adama karşı bir şeyler hissediyor bile olsanız onu geride bırakmamaniz kendinize eziyet etmekten başka bir şey değil.Gecen yılların hatrina sağlığı açısından yardımcı olun tamam ama ondan bir beklentiye girmeyin lütfen.Ortada merhamet edilip vicdan azabı duyulacak birileri varsa siz ve çocuklarıniz...Senin yuvan yıkılmış o her kimse seni bilmiyor muydu???Allah aşkına yapma ya bırak ne hali varsa görsün.Kari kız peşinde koşacak kadar aklı yerindeymis işte.Suan yaşadığı olay ikinizden de olduğunu düşünüp hangisini elinde tutsam kii karmaşasi.Siz ve çocuklarıniz iyi olun ailesi oğluna sahip çıksınArkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Ah gözünü sevdiğimin parası ah...beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor
Satarsan değil, hediye edersen olur o!Size boğaz köprüsünü satsam Allah razı olsun der inanırsınız o derece
Bence pek dışarı çıkmayın kandırırlar sizi
Niye hediye ediyim ayol konu sahibinde herkese beleşten para dağıtacak hava varSatarsan değil, hediye edersen olur o!
Güzellikle alakası yok bence, konu daha çok parasal, boşandıktan sonra birini bulacak diye bir şey de yok aslında. Çevremde boşanmış, güzel olduğu halde daha da evlenmemiş, erkeksiz de mutlu yaşayan kadınlar var.Ulkemdeki orta yasli cok guzel olmayan kadinlarin bu durumu beni cok uzuyor. Bosanan erkek kolaylikla iyi bir kadin bulurken, bosanmis kadinlarin hoslanabilecekleri derecede yakisikli bir erkek bulma sanslari cok dusuk herhalde ki yokluktan boyle adamlari bile affetmeyi dusunuyorlar.
Bu kategoriye girmeyen guzel ve kendine guvenli kadinlari tenzih ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?