Lütfen yargılamadan yardımcı olun

Hahaha
Konuşanlar programında kadın dedi ki " sevgilim kendisine g.t büyüsü yapıldığını söyledi herkesin g.tune bakıyor "
Sizinkine de büyü yapıldıysa demek

Kardeşim kendine gel seven aldatmaz aldatandan hayır gelmez ne demek ikimizden de vazgeçemiyor bu bir teselli mi sizin için la havle ya

tabi basina gelmeyen anca yargilar ne meraklisiniz ya yargilamaya. Adam hastaymis iste yardim istemis bu hastalik ya bulasiciysa? Bulasiciysa olabilecekleri dusunebiliyor musun? Hic bunlari dusunen yok tabi anca yargilayin.

DKB olabilir belki...
bahane değildir ama yaşattıklarına.
yani rahatsızsa tedavi olsun siz sorumlu değilsiniz.
üstelik aldatılmayı kabul edip etmemek ve hala hayatında o kişiyi tutarken sizinle devam etmek istemesi gerçekten sizin kendinizle ilgili ben niye bunu kabul ediyorum noktasında bir içe dönüş yapmanızı gerektiriyor?
onu hala sevmeye devam etmeniz sizce biraz tuhaf değil mi?
bir başkasını sevebilirsiniz. hayatta bu her zaman mümkün!

hasta bile olsa (ki bence bahane)
Nasıl sindirdiniz.
Yani evet sevebilirsiniz de gurur nerde gurur?

İnanmak isteyene ne deseniz boş. Kocanız basurum var o yüzden saçmaladım seni aldattım dese ona da inanıp ahlanıp vahlanacaksınız. Basur kremini kendi ellerinizle süreceksiniz. E hadi gazım vardı desin

Ablacım sen kaç! Bu adam sevilir mi Allah aşkına ya?

Kadini da eve alin mutlu mesut yasayin.
Zira siz bosanacak, adam da ötekinden vazgececek gibi durmuyorsunuz.
Tanıdığım bir kadın işte bunu yaptı.Kadın 49 yaşında, diğer kız 24. Kız ölüyor adama aşkından. Adam ikisinden de vazgeçmiyor. Görüşmeyi kestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…