Lütfen yargılamadan yardımcı olun

Siz de bütün bunları yediniz öyle mi, afiyet olsun. Çiftlik falan deyince aklıma bir hikaye geldi ve nedense oradaki kadına sizi çok benzettim, buyrun okuyun.

Karı koca bir barda oturuyorlar. Önlerindeki içkileri yudumlarken bardan içeri hoş bir hatun girer. bizimkilerin yanına gelir, adama sarılarak onu öper. karısına aldırmadan:
– nasılsın hayatım? epey oldu görüşemedik
diyerek başka bir masaya gidip oturur. adamın karısı dayanamayarak sorar:
– kim bu kadın?
adam sakin bir sesle yanıtlar:
– senden saklayacak değilim. metresim!
kadın çıldırır:
– bu ne cüret! bu ne ahlaksızlık!.. ben buna katlanamam, derhal boşanıyoruz! sen ne şerefsiz adammışsın meğer… bir de utanmadan metresim diyorsun… her şey bitti anlıyor musun, boşanıyoruz! hem de derhal!..
adam gayet sakin bir tavırla karısına bakar:
– dur bakalım hele bir sakin ol. ne yani sevgilim etiler’deki dubleksi, akmerkez’deki daireyi, bodrum’daki tripleksi, 24 metre yatı,altındaki son model jeepi, kımızı spor arabayı, maldiv adalarındaki devre mülkü, mücevher ve takı kolleksiyonlarını falan bırakıp boşanmak mı istiyorsun? alt tarafı bir metres için bütün bunlardan vazgeçmeye değer mi bir tanem…
kadın bunları duyunca sakinleşir. çevresine bakınmaya başlar.biraz ilerideki masada oturan bir çift dikkatini çeker. kocasına sorar:
– şurada oturan bizim suat degil mi?
– evet – peki yanındaki kim?
– kim olacak canım, metresi…
kadın önce duraksar. sonra burnunu kıvırarak kocasına sokulur:
– aaaa ! bizimkisi daha güzel valla!.

Benim üzerime canın çok boş konusuyorsunuz şuan
Siz çok dolu konuşuyorsunuz ama değil mi?
Yok hastaymış da yok şizofrenmiş de kendi de kabul ediyormuş da.
Keşke gerçekten hasta olan insanlar da böyle hemen kabul etse.
Bazıları psikolojik rahatsızlıkları kendine maske ediniyor işte.

Kendinizi eşim rahatsız diye kandırmayın nolur. Adı çıktıymışmış yaaa bırakkk tabii çıkacak adı, kadın sadece evli bir adamla ilişki yaşamamış ÇOCUKLUK ARKADAŞININ kocasıyla bir ilişki yaşamış! Burada kimse sizin eşiniz uçkurunu bağlayamıyor diye tanı koyamaz. Kaldı ki doktor bir tanı koysa bile arkadaşınızla aldatılmayı 'kocam hasta' diyerek nasıl içinize sindireceksiniz? Kocanız da iyi kullanıyor bu durumu ha yok kafasında biri konuşuyormuş falan kendini deliye vurmaya çalışıyor. Kendinizi kandırmayıp bu adam(!)dan kurtulmaya bakın. Çocuklarınıza yazık.

Bi seyi cok merak ediyorum, mideniz nasil aliyor? Ya da alacak? Adam da tam cakal carlos, oscarlik oyunculuk masallah

Ileri duzeyde psikolojik rahatsizligi olan insanların hasta oldugunu "kendiliginden" kabul ettigini henuz gormedim. Esiniz kuma getirmek icin bahane buluyor. Ciftligi sizin uzerinize "bagis" yoluyla gecirsin, sonra da ne hali varsa gorsun

Siz eşinizi onun çocukluk arkadaşıyla aldatmış olsaydınız, vay benim karımın psikolojisi bozuk diye sizi hastaneye götürür müydü? Hastaneye giderdiniz belki ama başka türlü. Hatta hastane yerine mezarlık bile olabilirdi gideceğiniz yer.

Eşinizle barışacaksanız bile yaptığı pisliği hastalığa bağlatmayin, kendinizi aptal yerine koyduruyorsunuz resmen ama sizi arkadaşınızla aldatmış kocayı kabul etmeniz için böyle saçmalıklara ihtiyacınız var. Aklı selim olanın içi almaz o kocayı.

Bu hastalıkların sonu tedavi edilmezse şiddete kadar gidiyor ve gerçekten şizofreni ise ileriki aşamalarında sizden bile şüphelenebilir. Onu aldattığınızı bile kafasında kurabilir. Kesinlikle tedavi şart. Tedaviye başlamadan biraraya gelmeyin. Tabi tüm yaşadıklarınız bir hastalık yüzündense. Aldatmaları sindirmek kolay olmasa gerek. Hele ki en yakın arkadaşla. Şahsi fikrim barışmamanızdan yana ama haddime değil. Sadece fikir. Çocuklarınızın sağlıklı bir baba ile iletişim halinde olmasını istiyorsanız tedavi için çabalayın. Onun dışında eskisi gibi aile olmanız zor olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.

İçine 3 harfli kaçmıştır.

Aldatan adamın karakteri, davranışlar ne kadar düzgün olacak?.

Espri bir yana, yani sizi aslında anlıyorum, şunu söyleseniz daha bir gerçekçi, gurur yapamadan; ^iki küçük çocukla yıllarımı harcadım ve neden eskisi gibi olamıyoruz, kendimce bir bahane aramaya çalışıyorum^, bu gerçekten anlaşılır.

Çizgi anime değil ki hayatımız, bir sayfa çevirince yeni bir sayfaya geçmiyoruz.
Destek alsın. Siz de alın. Kafanız karışık.

Bu arada adama yanaşın derim, şans vereceksiniz belli çünkü, notere götürün elinde avucunda ne varsa ne gelecekse sizin ve çocukların üzerine yapsın. Para önemli değil falan bunları geçin. Burada amaç size sıkıntı olan denklemi çözmek. Tüm para yönetimi de size geçsin, siz harçlık verin. Bakalım ne onun sevgisi, ne de sizin çocukluk arkadaşınız olan küçük o bundan sonra sevgiden bahsedebilecek mi? Test edin

Son düzenleme:
sanki adam yakalanınca bari psikolojik rahatsızlığım varmış gibi davranayım demiş.. kaç yıllık kocanızın rahatsızlığı olup olmadığını bu zamana kadar anlamış olacağınızı düşünüyorum. aldatınca mı çıktı ortaya şizofrenliği?

Keşke o dönemde öğrenseydin şu şeyleri, ABOOV şu döve döve tedavi eden hocalar vardı, henüz hapise gitmeden yakalardın.

Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Amaci iki eslilik! Siz olayin icinde oldugunuz icin goremiyorsunuz. Gram yargilamiyorum sizi. Disaridan biri olarak, sizin anlattiklatinizdan, edindigim fikiri soyluyorum. Zaten bence yargilanacak bir durumunuz da yok.

Adam baya deliyi oynayip yirtmaya calisiyor ahshabahbs saka gibi

Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Sizinle evliyken, arkadadışınızla olmadı mı bu adam? O zaman iki eşlilik olmadı mı yani? İkiside sizin varlığınıızı umursamadan beraber olabiliyorsa , sizde bu iğrençliğe ama kocam hastaymış diye kılıf uyduruyorsanız ortada baya baya iki eşlilik var yani. Gerçi sizin yuvanız dağılmışken , eski kocanız hala diğer kafının namusunun, adının lekelenmesinin derdindeyse bu hikayenin başrolüde siz değilsiniz galiba ama neyse, siz onu da kabullenmişsiniz.

Keşke o dönemde öğrenseydin şu şeyleri, ABOOV şu döve döve tedavi eden hocalar vardı, henüz hapise gitmeden yakalardın.

Yok şimdi de olsa uğraşamam.
Hiç intikam şeylerim olmuyor benim.
Bir tane flortum de nişanli çikmişti mesela ogrenince direkt bitirmiştim ama oyle nişanlisina soyleyeyim vs hiç o toplara girmemiştim.
Kafam kaldirmaz oyle şeyleri acikcasi.

O içinde ki başka biri birgün sizin canınıza kast etmeye kalkmadan Dr gitsin, bakalım içimde biri mi var yoksa dümdüz karaktersiz mi?

Şaka olarak söyledim, birisi bana söylese daha cümle bitmeden kalkar giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…