- 7 Eylül 2022
- 673
- 1.847
- 28
- Konu Sahibi esraa kurt
-
Siz çok dolu konuşuyorsunuz ama değil mi?Benim üzerime canın çok boş konusuyorsunuz şuan
Bi seyi cok merak ediyorum, mideniz nasil aliyor? Ya da alacak? Adam da tam cakal carlos, oscarlik oyunculuk masallahArkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Bu hastalıkların sonu tedavi edilmezse şiddete kadar gidiyor ve gerçekten şizofreni ise ileriki aşamalarında sizden bile şüphelenebilir. Onu aldattığınızı bile kafasında kurabilir. Kesinlikle tedavi şart. Tedaviye başlamadan biraraya gelmeyin. Tabi tüm yaşadıklarınız bir hastalık yüzündense. Aldatmaları sindirmek kolay olmasa gerek. Hele ki en yakın arkadaşla. Şahsi fikrim barışmamanızdan yana ama haddime değil. Sadece fikir. Çocuklarınızın sağlıklı bir baba ile iletişim halinde olmasını istiyorsanız tedavi için çabalayın. Onun dışında eskisi gibi aile olmanız zor olacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun.Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
İçine 3 harfli kaçmıştır.Hayır benim şüphelerim var davranış bozuklugu var kendisinde anlattıkları ve gördüklerim kadarıyla doktora yönlendirdim kendisini randevu aldı kendiside farkında rahatsızlıgının ama tabi bilmiyoruz ne oldugunu gidince ögrenecegiz bunlarıda onunla barışmak için söylemiyorum sadece gercekten rahatsızmı onu ögrenmek istiyorum daha önce basına böyle birsey gelen varmı bilmek istiyorum eyer rahatsızsa gercekten bir problemi varsa yardımcı olmak istiyorum ona ama ne yapmam grek bilmiyorum da
Bu da ihtimal.
Bir sevgilim beni aldatmişti ve sonra bana geri dönüp kendisine büyü yapildigini o yuzden beni aldattigini, o surede aklinin başinda olmadigini vs soylemişti. (Beni aldattigi kıza anca büyüyle bakabilirdi bence de.) Kendi de farkindaymiş herhalde ama inanmamistim elbet.
Bu da psikolojim bozuk ayagina yatiyor olabilir. Cidden agir psikolojik rahatsizligi varsa adamin benim endiselenecegim sey adam degil cocuklar olurdu.
Amaci iki eslilik! Siz olayin icinde oldugunuz icin goremiyorsunuz. Gram yargilamiyorum sizi. Disaridan biri olarak, sizin anlattiklatinizdan, edindigim fikiri soyluyorum. Zaten bence yargilanacak bir durumunuz da yok.Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Adam baya deliyi oynayip yirtmaya calisiyor ahshabahbs saka gibisanki adam yakalanınca bari psikolojik rahatsızlığım varmış gibi davranayım demiş.. kaç yıllık kocanızın rahatsızlığı olup olmadığını bu zamana kadar anlamış olacağınızı düşünüyorum. aldatınca mı çıktı ortaya şizofrenliği?
Sizinle evliyken, arkadadışınızla olmadı mı bu adam? O zaman iki eşlilik olmadı mı yani? İkiside sizin varlığınıızı umursamadan beraber olabiliyorsa , sizde bu iğrençliğe ama kocam hastaymış diye kılıf uyduruyorsanız ortada baya baya iki eşlilik var yani. Gerçi sizin yuvanız dağılmışken , eski kocanız hala diğer kafının namusunun, adının lekelenmesinin derdindeyse bu hikayenin başrolüde siz değilsiniz galiba ama neyse, siz onu da kabullenmişsiniz.Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda
Keşke o dönemde öğrenseydin şu şeyleri, ABOOV şu döve döve tedavi eden hocalar vardı, henüz hapise gitmeden yakalardın.
O içinde ki başka biri birgün sizin canınıza kast etmeye kalkmadan Dr gitsin, bakalım içimde biri mi var yoksa dümdüz karaktersiz mi?Arkadaşlar ben eşimle severek evlendim ve bu evlilikten 2 çocugumuz oldu hicbir sıkıntımız problemimiz yoktu ara ara ufak tefek tartışmalar yüzünden ama sonradan eşimin beni aldattıgını ögrendim bu kişide benim çocukluk arkadaşımdı bunu ögrenince boşanmaya karar verdim ve bunuda yaptım ama ne yaparsa yapsın onu sevmekten vazgecemedim tabi yaptıklarınıda tastiklemedim bunun icin çok tartışmalara girdim bisüre sonra uzaklaştım eşimde hatasının farkına vardı ama sanırım bir piskolojik sorunu var ve şizofreni hastası gibi bunun için doktora yönlendirdim en kısa sürede gidicek ama bide sizden akıl almak istiyorum ne benden vazgecebiliyor nede o şahıstan ama onu hayatındada istemiyor vicdan azabından kaynaklı adı çıktı benim yüzümden piskolojisinde ama benden yardım istiyor herseyi toparlamak istiyor ama kendisiyle cebelleşiyor kafasının içinde birisinin daha oldugundqn bahsediyor bianı bianını tutmuyor örnegin beni ve cocuklarımızı düsünerekten bir çiflik aldı ve icinde bizi planlayaraktan hayaller kuruyor ama 1 saat gecmeden farkli konusuyor kendisine engel olamıyor beni sevdiginden eminim ki bende onu aynı şekilde ama korkularım var yapamıyorumda onunla ne yapacagımı bilmiyorum önceleri narsist bir insan oldugunu dengesiz bir insan oldugunu düsünüyordum ama anlıyorum ki piskolijik bir rahatsizligi ne yapmam gerekiyor yargılamadan bir akıl verimisiniz rica etsem bu rahatsızlıkmıdır eyer öyleyse adı tanısı nedir bunun gibi çok durumumuz var
Yok şimdi de olsa uğraşamam.
Hiç intikam şeylerim olmuyor benim.
Bir tane flortum de nişanli çikmişti mesela ogrenince direkt bitirmiştim ama oyle nişanlisina soyleyeyim vs hiç o toplara girmemiştim.
Kafam kaldirmaz oyle şeyleri acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?