Lütfen yargılamadan yardımcı olun

Eğer hastaysa alan şifa versin, ve yardımcınız olsun, burada o kalleş arkadaşa takıldım bu nasıl bir ahlaksızlık ki arkadaşının kocasına yamaniyor, diğer arkadaşlar gibi asla yaklaşma boşver diyemiyorum ilisiki dinamiği izi en iyi siz bilirsiniz ama eğer psikolojik sorunu varsa tedavi ve düzelmesi uzun süreçler, sonra beklentiniz alamazsaniz sizin için emek hebasi ve hayal kırıklığı olur bu aşamada kendinizi ve çocuklarınızı yipratmaniza değmez. yok hasta değilse birtarafindan kılıf uyduruyor, hayatınıza yeni yollar cizmenizi tavsiye ederim

Hastaysa doktora gitsin. Bence o şerefsizliğine; siz acizliğinize hastalık kılıfı giydirip safa yatmayı tercih ediyorsunuz sadece. Aklınızı başınıza alın, hala sizi aldattığı kadının namusunun derdine düşen bir adam için evlatlarınızın sizin onurunuzu bu kadar yere düşürmeyin. Kimin namusunun derdindeyse hastalığınıda o düşünsün. Adam resmen hastalıkık ayağına ikinizle de gününü gün ediyor , sizde saf gibi kanıyorsunuz. Namusunu düşünenin evli adamın koynunda ne işi varmış. Birazcık mantığınız yerindeyse hem kendinizi hem de evlatlarınızı böyle bir adamdan ve yaşantısından uzakta tertemiz bir hayat kurun.

Son düzenleme:
Yargılamıyorum, bir sorum olacak;
Sizin nasıl bir çevreniz var, bunlar olağan şeyler mi çevrenizde?
Kimse çocukluk arkadaşınızı yargılamıyor mu?
Kötü gözle

Bir dakika!Teşhisi kendisi mi koydu eski eşiniz?
Hayır benim şüphelerim var davranış bozuklugu var kendisinde anlattıkları ve gördüklerim kadarıyla doktora yönlendirdim kendisini randevu aldı kendiside farkında rahatsızlıgının ama tabi bilmiyoruz ne oldugunu gidince ögrenecegiz bunlarıda onunla barışmak için söylemiyorum sadece gercekten rahatsızmı onu ögrenmek istiyorum daha önce basına böyle birsey gelen varmı bilmek istiyorum eyer rahatsızsa gercekten bir problemi varsa yardımcı olmak istiyorum ona ama ne yapmam grek bilmiyorum da

Ahlaksızlığın adı "psikolojik rahatsızlık" oldu...
Belki de şizofreni. Biz mi tanı koyacağız?
Dertleşmek için açtıysanız, dertleşin, fakat bu adamı hayatınızda tuttuğunuz sürece derdiniz eksik olmaz onu da kabullenin.
Hala beni seviyor eminim diyorsunuz ya ben o noktada pes dedim zaten.

Ona sahip çıkma gibi bir durum söz konusu degil arkadasım onunla bir diyalogu yok zaten amacı iki eşlilik falan degil böyle birsey söz konusu dahi olamaz ben rahatsızlıgından bahsediyorum burda

Gercekten hasta olabilir. Sizofreni veya coklu kisilik bozuklugu olup olmadigina doktor karar verebilir anca.
Ama buyuk ihtimalle hasta degil ş..siz.
Karar sizin

Diyelim ki hasta. Teşhis konulması bir şeylerin yoluna girmesine aracı olmaz diye düşünüyorum.

Bilime karşı biri değilim ancak toplum tarafından aşırı olumsuz, değerlerden uzak, sapıkça görülen bazı şeylerin de psikolojide bir adı var.
Örneklendirip polemik yaratmak istemem. Adı konması, bazı uç şeyler de bir işe yaramaz.

(Yorumum spesifik bazı konular üzerinedir. Genelleme içermez)

Çiftlik kimin üzerine şimdi peki?
Sizin için çiftlik alıp kendi üzerine yapmadı umarım
Yoksa sizin için olmuyor her türlü o.
İsterseniz bir de hukuk okuyun siz aynı anda:)

Var Şeref..lik diyorlar.
Yapıp yapıp salağa yatıyor olabilir mi?

Bu da ihtimal.
Bir sevgilim beni aldatmişti ve sonra bana geri dönüp kendisine büyü yapildigini o yuzden beni aldattigini, o surede aklinin başinda olmadigini vs soylemişti. (Beni aldattigi kıza anca büyüyle bakabilirdi bence de.) Kendi de farkindaymiş herhalde ama inanmamistim elbet.

Bu da psikolojim bozuk ayagina yatiyor olabilir. Cidden agir psikolojik rahatsizligi varsa adamin benim endiselenecegim sey adam degil cocuklar olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…