Lütfen yardımmmmmm:((((((((!

Birde su var cocuklarimizin sevgiye doymasi gerekiyor genelde carpik ailelerde yetisen cocuklar bu tur seylere maruz kaliyor bu kisileri erkekler daha cabuk kullaniyor cunku zavalli kizlar sevildigini saniyor ayy bu konu benim sinirilerimi ziplatti ya tabi sadece kizlar degil erkek cocuklarida duzgun yetistirmek lazim

konu sahibinin diğer mesajlarında annesinin adet düzenine kadar sıkı bir takip yaptığı anlaşılıyor, bahsettiğiniz sevgisiz ortamda yetişen çocuklarda baskı ve korkutma tam tersi etki yapıyor ve kesinlikle koruma sağlamıyor. üzerinde aşırı baskı kurulmuş gençler mutlaka bir fırsat bulup hatalar yapabiliyorlar. benim de sinirlerimi bozdu konu ama ne yazık ki konu sahibi güzel güzel öğüt verenleri evet abla, haklısın abla diye geçiştirip bildiğini okumaya devam etmiş.

ben kesinlikle cinsel eğitimin zorunlu olarak verilmesi gerektiğini düşünüyorum. cinsel eğitim verilince sanki tüm gençlerin sevişmeleri meşru kılınacakmış gibi bir algı var nedense. en azından ters ilişkinin ciddi zararları olacağını, korunmanın sadece hamileliği önlemeye yönelik olmadığını öğrenirler. hamilelik şüphesi varsa gizli saklı saçma sapan deneylerden medet ummak yerine test yapmak için eczaneye ya da hastaneye başı dik gidebilecek konumda olmayı beklerler.

İnsan bir kere olmadı iki kere kandırılır
Eski konularına baktım da hiç kandırılmış gibi durmuyor ,kendi bir beraberlik yaşamak istiyor, sonuna kadar da gidemiyor. Birinde çocuk makata boşalmış sürünmüştür belki diye hap alıyor, ikincisinde çocuk boşalmamış zevk suyunda da sperm vardır sürtündük hap alayım mı demiş. Bu bilmem kaçıncı aynı konu. 18 yaşındasın zevk suyundaki sperme kadar ve hatta ella hapını araştırmayı biliyorsun da başına gelebilecek tehlikeleri mi bilmiyorsun.
Yazık bu kız ilerde hem bağırsak kanseri olur hem de yumurtalık kanseri.Keşke yaptığı saçmalıkların tıbbi boyutunu araştırsa-ki defalarca yazmışlar.
Bilseler yapmazlar zaten ileride ne kadar pisman olacaklar ne kadar kullanilmis olduklarini anlayacaklar.

Back