Sizin yumurtlama 21.gün olmuş zaten değerlendirdiysen ogünden 12 sayıp test yap o gün dahilHerkese merhaba arkadaşlar sizinle bı konu üzerine konuşmak için geldim ovulasyon takibi yaptım adetim çok düzenlidir 28 29 günde adet olurum . Bu ay çok güzel değerlendirdik ve 14.gun yumurtlamayi gördüm ama 21.gun daha çok koyu çıktı ovulasyon testi ve diğer gün silikleşti bat 6 Mayıs bugün erken gebelik testi yaptım negatif sizce geç döllenme olabilir mi lütfen yardımcı olun
Bir gün öncesini ve çatlama gününü degerlendirdimSizin yumurtlama 21.gün olmuş zaten değerlendirdiysen ogünden 12 sayıp test yap o gün dahil
Yumurtlama gününden birgün oncesini çatlama gününü degerlendirdim sadece21.gün yumurtlama olmuş değerlendirdiyseniz o günden 12 gün sonra test yapın...
Sperm birkaç gün yaşayabiliyor belli olmaz hayırlısı olsunYumurtlama gününden birgün oncesini çatlama gününü degerlendirdim sadece
Hayırlısı olur inşallah ama adetim çok düzenlidir neden böyle oldu ki geç yumurtlamaSperm birkaç gün yaşayabiliyor belli olmaz hayırlısı olsun
Ovulasyon testi yapınca stresten böyle olabiliyor galiba... Adetiniz düzenliyse neden test yapıyorsunuz ki zaten benim aşırı düzensiz pko falan var ona rağmen doktor yapma demişti ben yine de adet olacağım günü bilemiyorum daha çok strese giriyorum diye yapıyorum mecburenHayırlısı olur inşallah ama adetim çok düzenlidir neden böyle oldu ki geç yumurtlama
2 aydır ovulasyonla takip ediyorum 8 aydır evliyim 3 aydır deniyoruzKaç aydır deniyosunuz
Adet bitiminden bidahaki adete kadarmi gün aşırı ilişki olucakOvulasyon testi yapınca stresten böyle olabiliyor galiba... Adetiniz düzenliyse neden test yapıyorsunuz ki zaten benim aşırı düzensiz pko falan var ona rağmen doktor yapma demişti ben yine de adet olacağım günü bilemiyorum daha çok strese giriyorum diye yapıyorum mecburenSiz adet bittikten sonra günaşırı ilişki ile günü tutturursunuz...
Bizde 10 aydır evliyiz 3-4 aydır korunmuyoruz hiç ovulasyon kullanmadım2 aydır ovulasyonla takip ediyorum 8 aydır evliyim 3 aydır deniyoruz
Adetiniz çok düzenliyse ve 28 günde birse 22de falan bıraksanız da olur... 18 de bıraksanız bile olur da garanti olsun diye dedim.Adet bitiminden bidahaki adete kadarmi gün aşırı ilişki olucak
Bu ayda ovulasyonsuz devam ediyor bakalımBizde 10 aydır evliyiz 3-4 aydır korunmuyoruz hiç ovulasyon kullanmadım
Tamam teşekkürler bu ay bu şekilde deneyimAdetiniz çok düzenliyse ve 28 günde birse 22de falan bıraksanız da olur... 18 de bıraksanız bile olur da garanti olsun diye dedim.
3 ayda bu kadar strese girmenize gerek yok hiç problemi olmayan insanların bile 6 ayda anca oluyor hayırlısı olsun inşallah2 aydır ovulasyonla takip ediyorum 8 aydır evliyim 3 aydır deniyoruz
Benim adet aralığım 28 gündü yıllardır . İstediğimizden beri yani 3 4 aydır 24 günde bir oluyorum bugün 24. Gün ve olmadım acaba tuttu mu yoksa 28. Gün mü olucam merak ediyorumBu ayda ovulasyonsuz devam ediyor bakalım
Çok teşekkür ederim isteyince kalbime ses geciremiyorun ister istemez stres oluyor kısmet bakalım çok sağolun3 ayda bu kadar strese girmenize gerek yok hiç problemi olmayan insanların bile 6 ayda anca oluyor hayırlısı olsun inşallah
Benimde Bat 6mayis ozaman beraber bekliyorumBenim adet aralığım 28 gündü yıllardır . İstediğimizden beri yani 3 4 aydır 24 günde bir oluyorum bugün 24. Gün ve olmadım acaba tuttu mu yoksa 28. Gün mü olucam merak ediyorum
Evet bekleyelim inşallah nasip olur bu ayBenimde Bat 6mayis ozaman beraber bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?