• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lutfen yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
arkadaslar benim bir sorunum var.Fondøten yada pudra surdugumde agirlikli olarak burnum ve alnim pullu pullu oluyor.Altina iyi bir nemlendirici sursemde hesap ayni bisey degismiyor yanaklarimda bir sorun yok ama burnum cok kotu gorunuyor butun makyaj orda toplanmis gibi oluyor.Umarim anlatabilmisimdir.Lutfen yardim edin ne yapabilirim yada ne kullanabilirim?:çok üzgünüm:

simdiden tesekkur ediyorum arkadaslar

cilt besleyen bir yağ kullanabilirsin.zeytinyağı ya da kayısı yağı mesela

Bence özel bir nemlendirici kullanman gerekiyor, doktor tavsiyesi ile dermokozmetik bir ürün falan, minikızın zeytinyağı tavsiyesine katılıyorum, kayısı yağı ise benim cildimde yanma yapmıştı,aslına bakarsan en iyi çözüm uzman tavsiyesi alman,cilt yapın anlattığına göre alerjik yapıda olabilir

arkadaslar sagolun ama ben yurtdisindayim ve dediginiz yaglari bulacagimi zannetmiyorum suan icin doktorada gidemem cunku 4 gun sonra Tr ye izne gidiyorum ve doktorun bu 4 gun icinde zaman ayirmasi burda mumkun degil.

baska oneriniz var mi?kendi imkanlarimla yapabilecegim yada alabilecigim bisey?

Bepanten merhem var kremi değil ama merhemi daha yağlı bir yapıda en azından bir zararı olmaz

Bir de dermokozmetik ürünlerde Uriage marka çok iyidir. Bulabilirmisin bilmiyorum,benim cildim yağlı doktor tavsiyesi ile yağlı cilt için olan ürünlerinden kullanmıştım, bana çok iyi gelmişti.

arkadaslar sagolun ama ben yurtdisindayim ve dediginiz yaglari bulacagimi zannetmiyorum suan icin doktorada gidemem cunku 4 gun sonra Tr ye izne gidiyorum ve doktorun bu 4 gun icinde zaman ayirmasi burda mumkun degil.

baska oneriniz var mi?kendi imkanlarimla yapabilecegim yada alabilecigim bisey?

bildiğin zeytinyağı yok mu orada:uhm:hani yemeklere konulan.türkiye de nereye geliyorsun bilmiyorum ama eğer bursaya yolun düşerse ben veririm sana.aaaaaaaaaaaaa zeytinyağı olmayan yer mi var ki?

bildiğin zeytinyağı yok mu orada:uhm:hani yemeklere konulan.türkiye de nereye geliyorsun bilmiyorum ama eğer bursaya yolun düşerse ben veririm sana.aaaaaaaaaaaaa zeytinyağı olmayan yer mi var ki?

ya valla kendime cok guldumsırnaşık şey zeytinyagi tabiki burda var olmaz olur mu?sırnaşık şey ben nedense normal zeytinyagi degil de ozel bir yag gibi dusundum galibakafamçokkarıştı yada tam dogru okumamisim

simdi zeytinyagini nasil surecem?bende cok soru soruyorum kusura bakmayintatlicadiarzu

yok canım ne olacak.makyaj yapmadan önce yüzünü güzelce yıkayıp sorunlu bölgeye biraz sürüp masajla yedirirsin cildinin kuruyan bölgesi nemlenir ve zeytinyağındaki e vitamini de besler.oldu şimdia.s

Back