- 30 Eylül 2024
- 196
- 63
- 13
- Konu Sahibi Annelikyolu
-
Reglken mi verdiniz hormon testiniBugün hormon testi verdim.
Prolaktin 46,28
Fsh 15,92
Lh 4,37
Tsh 2,22 çıktı
Doktorum prolaktin için dostinex yazdı. Düşer mi bu ilaçla? Bu şekilde olup da hamile olan var mı ?
Evet, reglinin 3. Günü verdim.Reglken mi verdiniz hormon testini
Fsh biraz yüksek çıkmış. Doktorunuz ne dedi ?Evet, reglinin 3. Günü verdim.
Çok teşekkür ederim. Amh değerim 0,3 referans değeri 0,9 - 9,9. Bunu görünce umudum kalmadı.Benimde yüksekti 6 sene önceydi dostinex verdi bide fsh için yuksekti oda cylo prognava verdi düştü kullanırken hamile kaldım şeker tüketiminden incirden falan uzak dur prolaktini yükseltiyor bunlar gönlündeki olsun
Normalde prokaktin gebeliğe engel düşünce gebe kalabiliyorsun kendimden biliyorum ama korkulacak bir şey yok ilaç verir sana dostinex vermez hamileler için takviye olan ilacı verir düşer bende geçen ay öğrendim çok korkmuştum ama öğrenince sakinleşmiştimŞuan 4 haftalık hamileyim benimde prolaktin değerim yüksek çıkmış doktorum çok yüksek en kısa sürede dahiliyeye git dedi bir korktuk açıkçası randevuyada daha 1 hafta var bilgisi olan varmı hiç
Acaba hamileliğimi riske atar mı ya biraz korkuyorumNormalde prokaktin gebeliğe engel düşünce gebe kalabiliyorsun kendimden biliyorum ama korkulacak bir şey yok ilaç verir sana dostinex vermez hamileler için takviye olan ilacı verir düşer bende geçen ay öğrendim çok korkmuştum ama öğrenince sakinleşmiştim
Hayır gönlünü ferah tut, o gebe kalmaya engel olan Birsey süt hormonu gebeliğe riske atan Birsey değil hemşireyim ben çok hocalara sordum ondan dolayı rahatlıkla gebeliğinin tadını çıkar canımAcaba hamileliğimi riske atar mı ya biraz korkuyorum
Şuan o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam hastaneden geldiğimden beri binbir tane şey düşündüm betalarımda şöyle 07.02 de 790.31 / 11.02 de 5042.8Hayır gönlünü ferah tut, o gebe kalmaya engel olan Birsey süt hormonu gebeliğe riske atan Birsey değil hemşireyim ben çok hocalara sordum ondan dolayı rahatlıkla gebeliğinin tadını çıkar canım
Değerlerinizden belli ki sağlıkla ilerliyor, betanızdan baktığımda gayet haftasına göre yüksek güzel çıkmış ( maşallahŞuan o kadar içimi rahatlattınız ki anlatamam hastaneden geldiğimden beri binbir tane şey düşündüm betalarımda şöyle 07.02 de 790.31 / 11.02 de 5042.8
Aminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş boş bırakmasın yüreğime su serptiniz vallahi Allah razı olsun sizdenDeğerlerinizden belli ki sağlıkla ilerliyor, betanızdan baktığımda gayet haftasına göre yüksek güzel çıkmış ( maşallah) bu durumu bende çok kafaya takmıştım hamile kalamadığım için doktor prolaktindem kaynaklı demişti eczacı arkadaşımdan hocalara kadar sormuştum araştırmıştım. Dediğim gibi gebe kalamamaya engel olan birsey doktor zaten ona göre ya ilac verir ya vermez çünkü betanız iyi içinizi ferah tutun Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin amin inşallah sağlıcakla bebekleri kucağımıza alöayı nasip etsin aklında birsey takılırsa ne zaman istersen sorabilirsinAminn inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını boş boş bırakmasın yüreğime su serptiniz vallahi Allah razı olsun sizden❤
Merhabalar bende de prolaktin yüksekliği var 3 mm adenom dostinex kullandım bıraktım antidepresan da bırakma aşamasındayım zorlanıyorum evlenmek istiyorum dostinex düzenliyor mu prolaktini çok korkuyorumBenimde yüksekti 6 sene önceydi dostinex verdi bide fsh için yuksekti oda cylo prognava verdi düştü kullanırken hamile kaldım şeker tüketiminden incirden falan uzak dur prolaktini yükseltiyor bunlar gönlündeki olsun
Doktor kontrolünde ilaçla düşüyor canımMerhabalar bende de prolaktin yüksekliği var 3 mm adenom dostinex kullandım bıraktım antidepresan da bırakma aşamasındayım zorlanıyorum evlenmek istiyorum dostinex düzenliyor mu prolaktini çok korkuyorum
Prolaktin yüksek biraz ilacla düşüyormuş duyduğuma göre doktorunuza danışınArkadaşlar Mrb bende bugün hormon testi verdım acaba hamılelılıgıme engel bı test varmı Bılgısı olan yazabılırmı
Kac olmalı ki e nabızda referans dışı gözükmüyordaProlaktin yüksek biraz ilacla düşüyormuş duyduğuma göre doktorunuza danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?