• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımm???dukan dıyeti mi yoksa karatay diyeti mi yardım edermısın???

bademcube

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2010
65
1
86
Ankara
arkadaslar yenı dıyete baslayacagım dukan dıyetımı yoksa karatay dıyetimi uyguaycagım karar veremedım tecrubelerınızden faydalanmak ıstıyorum bana tecrubelerınızden fıkır verırsenız cok sevınırım yaklasık 10 kılo vermem gerekıyor...sevgiler...

selamlar dukanı 2 hafta yapıp bırakmak zorunda kaldım böbreklerime ağır geldi ama herkeste aynı olmayabilir çünkü öncedende sorunum vardı böbreklerimle ilgili karatayıda ayın 1 inden buyana yapıyorum gerçekten rahat bi diyet aç kalmıyosun ama dukandaki kadar hızlı kilo verilmiyo malesef ama dukandan sağlıklı olduğu kesin sana kalmış..

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

İkisini de deneyen birisi olarak cevap vereyim.
karatayda yiyecek çeşidin çok daha fazla o yüzden bıkmıyorsun ve rahatlıkla yapıyorsun ayrıca daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Amaaaaa ..
Eğer tatlıya karşı çok aşırı bir zaafın varsa benim gibi dukan tatlıları birebir bu durumlar için.
Onun da avantajı o.
Kilolar daha hızlı bir gerçek fakat zaman zaman kaçamaklar yapıyorsan dukana başlama.
Kaçamaksız gitmek gerekli.

Ben karatay diyetini çok mantıklı veya sağlıklı bulmuyorum. Kalori saymak en garanti yöntem ama ikisi arasında seçmem gerekse dukan derdim.

Back
X