• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mrb arkadaslar bılgı sahıbı olan yardım etsın..

resull

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
7
0
6
Gaziantep
arkadaslar ben 4 ay once yenı dogum yaptım hamıle olmadan once 59 kıloydum dogum surecı ve dogum yaptıgım gune kadarda 82 kılo olmustum yanı baya kılo almıstım bebegım ise 3 kılo 200 gram dogdu yanı anlayacagınız kılolalı bebısım degılde ben almısın emzırırsen verırsın demıslerdı ama veremedım suan 72 kıloyum halada bebegımı emzırırıyorum dıyet yapamıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum ltfen bana yardım edermısınız..

arkadaslar ben 4 ay once yenı dogum yaptım hamıle olmadan once 59 kıloydum dogum surecı ve dogum yaptıgım gune kadarda 82 kılo olmustum yanı baya kılo almıstım bebegım ise 3 kılo 200 gram dogdu yanı anlayacagınız kılolalı bebısım degılde ben almısın emzırırsen verırsın demıslerdı ama veremedım suan 72 kıloyum halada bebegımı emzırırıyorum dıyet yapamıyorum ama kıloda vermek ıstıyorum ltfen bana yardım edermısınız..

hosgelin
gule gule buyut bebegini maerak etme yavas yavas verirsin kilolarini gencsin hamurislerini ozellikle tatlilari az ye bebek emziriyorsun kes me fakat azalt bebeginle bu guzel gunlerinin keyfini sur moralin guzel olsun stress yapma :emir_bebek:

tskurler tavsıyen ııcın morelımı duzgun tutuyoRun-m oglum benı fazla emmıyor cok emze kesın zayıflarım :(

Back
X