Kızlaar. Cok zor bi dönemden cıktım sanırım. Arkaya yasadıgım hayal kırıklıkları bu yasıma ragmen fazla yıprattı benı. Gercıı gozumu actı orası ayrı bı konu.
bı kız olan ben bayagı sakınledım.. Bu sene üniversiteye hazırlanıyorum ama daha ilk 4 ayda bırde yasadıklarımın etkisiyle vesaire tam 67 kılo olmusum! 58 den 67 ye ne demektır.. Hiçbir seyım olmuyo. Artık her seyımı duzene koydum.Oncelıklerımın farkındayım. Bu seneyı kendıme değişim yılım ilan ettim her konuda. İlişki durumlarını en geri plana attımm.. Suan tek önceliğim derslerim,geleceğim ve ailem :) Cok sukur her sey yolunda gidiyor. Ama kılo almaya hızla devam ediyorum. Yarın spora ve diyete baslayacağım! Diyet listeleriyle,kiloyla kafayı bozmus durumdayım suan. Ama sok dıyet yapmak ıstemıyorum fazlasıyla vitamınsızım zaten. Ama hızlı da kılo vermek ıstıyorum. Cezbedıyor. Yılbasına kadar 10 kılo vermem lazım. Mezunıyet torenıme sısko katılmak istemıyorum. Kendımce bi liste hazırladım. Değişime kılodan baslıyorum :)
Sabah: Bir dilim cavdar ekmeği az peynır bir adet domates
Öğlen: Bir tane elmaa
Aksam: Bir kase yoğurt ve elmaa.
Bol bol yesilcay. Günde 1 saat kosu yarım saatte ip atlamayı dusunuyorum. Sızce hızla verir miyim kilo?? Lütfen bu sürec icinde yanımda olun
fikirlerinizi beklıyorum.

Sabah: Bir dilim cavdar ekmeği az peynır bir adet domates
Öğlen: Bir tane elmaa
Aksam: Bir kase yoğurt ve elmaa.
Bol bol yesilcay. Günde 1 saat kosu yarım saatte ip atlamayı dusunuyorum. Sızce hızla verir miyim kilo?? Lütfen bu sürec icinde yanımda olun