bunlar bağımlılık yapan ilaçlar değil
prozacı 2 yıl kullanıp bırakmış biri olarak hiç bir yan etkisini görmedim..
bıraktığım zaman sorunlarım tekrarlandı evet ama bunda benimde etkim vardı.. orası ayrı mesele
ben çok geç başladım.. hep antidepresan ilaçlar bağımlılık yapar görüşü yüzünden..
çok pişmanım gerçekten keşke sorunlarım ilerlemeden kullansaymışım..
insan bazen tek başına sorunların altından kalkamıyor..
ilaca yada terapiye ihtiyac duyuyor..
bence ihtiyacın varsa tek başına altından kalmıyorsan korkma kullan..
korkuların kaygıların ilerlerse önüne geçemezsin..
Anneniz ne biliyor Allah aşkına bir doktor kaç yıl eğitim alıyor. Ayrıca o ilaçlar öyle kafasına göre kullanılıp bırakılacak ilaçlar değil. Bende kullandım. 2 yıl hiç bir şey olmadı. Her sene check-up a girecek kadar da dikkat ederim kendime. Hiç bir şeyim yok.
Prozac çok sevdiğim bir abim kullaniyor çok sey yaşadı ona ragmen gucludur yaklaşık 6 aydir kullaniyor gayet de iyi ve bu konuda cok bilinçlidir yan etkisi olmayan bir ilaç dedi ki ablasi da psikolog onun tavsiyesiyle.kullanmaya başladı
Bir de bir arkadas benden once dile getirmis sagolsun, nasil.ki bedenimiz hastalanir iyilesmek için tedavi oluruz ruhumuz da hastalanabilir ve iyileşmek için tedavi olmak gerekir sen de böyle düşün ve ilaclarini aksatma
Benim de kronik bir hastaligim var yıllardır ilac kullanıyorum yan etkileri de cok ama iyi olmak için kullanmak.zorundayim
Cok uzun zaman once bende gunde yarim siseye kadar kullaniyodum doz oldukca fazlaydi yan etkisini hic gormedim.Bende boyle bi lafla sinirlenip biraktim madalya taktilar
Ben suan ilac kullanmiyorum ama birseyden korktugum icin degil,eski konularima bi goz atin benim.
Prozac çok hafif bi antidepresan size herhangi bi zararı olacagını sanmıyorum ben baya uzun bi süre kullandım bi zararını veya yanetkisini görmedimYaklaşık 3 aydır doktor kontrolünde antidepresan tedavisi görüyorum. Bilenleriniz vardır prozac kullanıyorum.
Yaşadığım nişanlılık süreci, bitmesi ve düzenli bi işimin olmaması ve atananamam yoğun stres oluşturdu. Kaygı ve obsesif kompulsif düşünceler nedeniyle en sonunda tedavi olmaya karar verdim.
Takıntılı düşüncelerim var. Olumsuz şekilde.
Annem de ilk defa uzun süreli kullanılan bir ilaca şahit olması ve orda burda bitkisel İlaçlar yüzünden komalık olan insanlar olması nedeniyle beni korkutuyor ilacı bırak diyor.
Bugün kontrole gittim doktorum tıpkı bi tansiyon ilacı gibi normal bi ilaç ve kalıcı bir etkisi zararı yok dedi yan etkisi de yok çok şükür şu an.
Hormonları düzene sokuyor ek bir şey değil ama faydasını gördüm bu süreçte doğruyu söylemek gerekirse.
Yine de korkuyorum annem çok tekrar ediyor ne yapacağım ben bu korkuyla bırakmak da istemiyorum.
Lütfen desteğinize ihtiyacım var..
Prozac çok hafif bi antidepresan size herhangi bi zararı olacagını sanmıyorum ben baya uzun bi süre kullandım bi zararını veya yanetkisini görmedim
Zararlimi zararsizmi hic ilgilenmedim acikcasi sadece insanlar antidepresan diye on yargiyla bakiyo.Başarısızlık yaşayınca bir kaç kez üst üste insanın kendine inancı kalmıyor. En düşük dozda en az zararlı olanı buymuş ilaçlardan sanırım...
Evet dediğiniz gibi yaptık rapor çıkarınca 2 tane alabildim..Zararlimi zararsizmi hic ilgilenmedim acikcasi sadece insanlar antidepresan diye on yargiyla bakiyo.
Ilacim kalmamisti demissiniz doktorunuza soyleyin ilaca rapor cikartsin eczaneden gidip alirsiniz bittikce.
Sağolun desteğiniz için bi nebze rahatladım bugün doktorun sözleriyle de birlikte devam etmeye karar verdim..umursamayın annenizi
antibiyotik yazsa içme mi diyor
doktora güvenin, inanın ve belirlediği yolda devam edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?