Lütfen yardımcı olur musunuz..

Anneniz ne biliyor Allah aşkına bir doktor kaç yıl eğitim alıyor. Ayrıca o ilaçlar öyle kafasına göre kullanılıp bırakılacak ilaçlar değil. Bende kullandım. 2 yıl hiç bir şey olmadı. Her sene check-up a girecek kadar da dikkat ederim kendime. Hiç bir şeyim yok.

bunlar bağımlılık yapan ilaçlar değil

Yaklaşık 1 haftadır ilacım yoktu yeniden doktora gitmem gerekiyordu yoğun bi eksiklik hissetmedim ama dedim ya sanki annemi ciddiye almasam kötü bir şey olacak gibi korkuyorum. Saçma ama..

Haklısınız 2 yıl geçiştirdim ama en son işsiz kalınca evde de oturunca sürekli olarak ve asosyallik de vardı katlandı tedaviye başlamak zorunda kaldım ben de.

Sağolun biraz daha iyi hissettim sözlerinizden sonra..

Prozac çok sevdiğim bir abim kullaniyor çok sey yaşadı ona ragmen gucludur yaklaşık 6 aydir kullaniyor gayet de iyi ve bu konuda cok bilinçlidir yan etkisi olmayan bir ilaç dedi ki ablasi da psikolog onun tavsiyesiyle.kullanmaya başladı
Bir de bir arkadas benden once dile getirmis sagolsun, nasil.ki bedenimiz hastalanir iyilesmek için tedavi oluruz ruhumuz da hastalanabilir ve iyileşmek için tedavi olmak gerekir sen de böyle düşün ve ilaclarini aksatma
Benim de kronik bir hastaligim var yıllardır ilac kullanıyorum yan etkileri de cok ama iyi olmak için kullanmak.zorundayim

Evet hayırlısıyla en ufak bir yan etkisini görene kadar kullanmaya karar verdim ben de. Kesinlikle faydasını gördüm ben de.
İşte insanın sorunu takıntı olunca ilacı kullanmaya da takabiliyor neyse daha iyi hissettim şu an çok sağolun.

Cok uzun zaman once bende gunde yarim siseye kadar kullaniyodum doz oldukca fazlaydi yan etkisini hic gormedim.Bende boyle bi lafla sinirlenip biraktim madalya taktilar
Ben suan ilac kullanmiyorum ama birseyden korktugum icin degil,eski konularima bi goz atin benim.

Başarısızlık yaşayınca bir kaç kez üst üste insanın kendine inancı kalmıyor. En düşük dozda en az zararlı olanı buymuş ilaçlardan sanırım...

Prozac çok hafif bi antidepresan size herhangi bi zararı olacagını sanmıyorum ben baya uzun bi süre kullandım bi zararını veya yanetkisini görmedim

Prozac çok hafif bi antidepresan size herhangi bi zararı olacagını sanmıyorum ben baya uzun bi süre kullandım bi zararını veya yanetkisini görmedim

Evet şu an ben de görmedim bi yan etkisini umarım böyle devam eder ben mutluyum onunla

Başarısızlık yaşayınca bir kaç kez üst üste insanın kendine inancı kalmıyor. En düşük dozda en az zararlı olanı buymuş ilaçlardan sanırım...
Zararlimi zararsizmi hic ilgilenmedim acikcasi sadece insanlar antidepresan diye on yargiyla bakiyo.
Ilacim kalmamisti demissiniz doktorunuza soyleyin ilaca rapor cikartsin eczaneden gidip alirsiniz bittikce.

Zararlimi zararsizmi hic ilgilenmedim acikcasi sadece insanlar antidepresan diye on yargiyla bakiyo.
Ilacim kalmamisti demissiniz doktorunuza soyleyin ilaca rapor cikartsin eczaneden gidip alirsiniz bittikce.
Evet dediğiniz gibi yaptık rapor çıkarınca 2 tane alabildim..

umursamayın annenizi

antibiyotik yazsa içme mi diyor

doktora güvenin, inanın ve belirlediği yolda devam edinnn

umursamayın annenizi

antibiyotik yazsa içme mi diyor

doktora güvenin, inanın ve belirlediği yolda devam edinnn
Sağolun desteğiniz için bi nebze rahatladım bugün doktorun sözleriyle de birlikte devam etmeye karar verdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…