Doktor olan annen değil
Ülkemizde antidepresanlara karşı büyük bir kaygı var
Kullanana deli gözüyle bakılıyor, ne yaptığını bilmiyor sanılıyor, uyuşuyorlar sanılıyor vs vs..
Halbuki öyle değil.
Bak, senin buna ihtiyacın var.
Kalp hastası olsan, ilacını kullanmayacak mısın?
Bazen beynimizde de küçük-büyük sorunlar olabilir. Bu aynen kalbimizde yada böbreğimizde de olabileceği gibi normal.
Kalp için-böbrek için ilaç kullanmak ne kadar normalse,
Depresyon için, beynimiz için ilaç kullanmak da bu kadar normal..
Korkma yani, abartılacak birşey de yok, yapman gerekeni yapıyorsun
Geçmiş olsun
Doktorunuz gerekli aciklamayi yapmış korkmayın kendi kafanıza görede bırakmayın nasıl ki doktor kontrolünde başladınız yine doktor kontrolünde bırakın eger kendi kendine bırakırsanız daha kötü olursun ben de kullandım zamanında farklı ilaç doktor kontrolünde kullandım yine doktor kontrolünde bıraktım çok şükür yıllardır hiçbir sorunum yok.Yaklaşık 3 aydır doktor kontrolünde antidepresan tedavisi görüyorum. Bilenleriniz vardır prozac kullanıyorum.
Yaşadığım nişanlılık süreci, bitmesi ve düzenli bi işimin olmaması ve atananamam yoğun stres oluşturdu. Kaygı ve obsesif kompulsif düşünceler nedeniyle en sonunda tedavi olmaya karar verdim.
Takıntılı düşüncelerim var. Olumsuz şekilde.
Annem de ilk defa uzun süreli kullanılan bir ilaca şahit olması ve orda burda bitkisel İlaçlar yüzünden komalık olan insanlar olması nedeniyle beni korkutuyor ilacı bırak diyor.
Bugün kontrole gittim doktorum tıpkı bi tansiyon ilacı gibi normal bi ilaç ve kalıcı bir etkisi zararı yok dedi yan etkisi de yok çok şükür şu an.
Hormonları düzene sokuyor ek bir şey değil ama faydasını gördüm bu süreçte doğruyu söylemek gerekirse.
Yine de korkuyorum annem çok tekrar ediyor ne yapacağım ben bu korkuyla bırakmak da istemiyorum.
Lütfen desteğinize ihtiyacım var..
Annem doktor değil fakat anneannem rahatsız iken bi genç kızın bi ilaç yüzünden Komaya girdiğine şahit olmuş. O takıyor bana da yansıyor.Annen ne doktoru??
Annem doktor değil fakat anneannem rahatsız iken bi genç kızın bi ilaç yüzünden Komaya girdiğine şahit olmuş. O takıyor bana da yansıyor.
Merak etme, prozacdan ölürsen, tıp literatürüne geçersin.. Olmamış, olmayacak bir durum
Yaklaşık 3 aydır doktor kontrolünde antidepresan tedavisi görüyorum. Bilenleriniz vardır prozac kullanıyorum.
Yaşadığım nişanlılık süreci, bitmesi ve düzenli bi işimin olmaması ve atananamam yoğun stres oluşturdu. Kaygı ve obsesif kompulsif düşünceler nedeniyle en sonunda tedavi olmaya karar verdim.
Takıntılı düşüncelerim var. Olumsuz şekilde.
Annem de ilk defa uzun süreli kullanılan bir ilaca şahit olması ve orda burda bitkisel İlaçlar yüzünden komalık olan insanlar olması nedeniyle beni korkutuyor ilacı bırak diyor.
Bugün kontrole gittim doktorum tıpkı bi tansiyon ilacı gibi normal bi ilaç ve kalıcı bir etkisi zararı yok dedi yan etkisi de yok çok şükür şu an.
Hormonları düzene sokuyor ek bir şey değil ama faydasını gördüm bu süreçte doğruyu söylemek gerekirse.
Yine de korkuyorum annem çok tekrar ediyor ne yapacağım ben bu korkuyla bırakmak da istemiyorum.
Lütfen desteğinize ihtiyacım var..
O işte başka bir iş vardır. Hap ile bitkiyi bir arada kullanmış olabilir. Kardeşim de prozac kullandı ve başka ilaçlar çok şükür oda çok iyi.Annem doktor değil fakat anneannem rahatsız iken bi genç kızın bi ilaç yüzünden Komaya girdiğine şahit olmuş. O takıyor bana da yansıyor.
Prozac harika bir ilaçtır.
Yeşil beyaz melek.
Ben kullandım ölüm sebebiyle depresyona girdiğim dönemde. Sayesinde okul uzatacakken ortalama yükselterek mezun oldum.
Herhangi bir sıkıntı da yaşatmadı bana.
Değil mi. Ben de iyi hissettim şu süreçte. Kitap açamazken şu an ders çalışabiliyorum rahatlıkla iyi de gidiyor çok şükür. İlerde bi sorun yaratmaz değil mi?
Yaratsa bana yaratırdı. 2 yıl kullandım hiçbir yan etki ya da negatif etki görmedim.
Merak etmeyin.
Çok Teşekkür ederim.
Rica ederim. Panik yapmayın geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?